- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbdevil84
csendes tag
válasz hard74 #43655 üzenetére
Nekem is eltartott vagy 10 percig mire felment, de azóta minden rendben. Kicsit már izgultam..
MIUI-t utoljára Galaxy S-en használtam, azóta változott egy kicsit, de tetszik nagyon az egyszerűsége és az átláthatósága. Még csak néhány app van fennt, de eddig semmi fc vagy gond. Sebességben nagyon jó, semmi lagg nincs. (Nyomtam a wipeot ahol csak tudtam install előtt és után is ) Most pár nap teszt jön, de azt hiszem könnyen meg lehet szokni. Wifi-re amúgy nem akart csatlakozni, kellett neki egy restart és meg is oldódott a gond. (Ez is csak átmeneti volt) Egyenlőre ennyi. Ha lenne valami nagyobb gondom vele majd jelentkezek, de nem számítok rá.
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest