- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
na, nekem beütött valami gebasz...
múlt héten rootoltam, nem volt semmi gond, minden működött rendben. viszont csináltam egy gyári visszaállítást, a root természetesen megmaradt, viszont a névjegyzék/hívás megbolondult. hiába állítom be a személyre szóló csengőhangokat, csak az alapértelmezett szól (mondjuk szerencsére az, amit én beállítottam), a kontakt fényképe nem jelenik meg sem a híváskor (sem kimenő, sem bejövő esetén), sem a hívásnaplóban. kezdek morcos lenni, ez épp olyan dolog, ami zavar. Viszont magába névjegyzékben szerepelnek a fényképek.
valakinek valami tipp? -
jooker82
nagyúr
válasz dzsordzs69 #301 üzenetére
szerintem másold át a névjegyeket a simről a telefonba ,mert csak úgy mutatja a képet....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen telefont és érdekelne mennyire jó a hangja fülessel (nem a gyári hanem pl. agyba dugós) zenelejátszó ill. webrádió-val? Elég hangos-e és a mély feltolásával nem halkul el ill. nem tompul a hangja?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
dzsordzs69
senior tag
válasz jooker82 #302 üzenetére
ennyire azért nem vagyok láma.
még mielőtt írtál, megoldódott, de nem értem a miértjét... szóval a névjegyeknél ki volt választva, hogy a guglis névjegyek legyenek megjelenítve. hívtam egy nevet, ahol három telefonszám van, és persze kép. viszont nem jelent meg a kép a híváskor és a híváslistában sem. elkezdtem mindent nyomkodni, és találtam egy olyat, hogy ha a listában rábökök hosszan a névre, van egy olyan opció, hohy "névjegy nézet", és ott kiderült, hogy a sim fiókot hasznalta. nem is értem, a simen egy névhez egy számot lehet rendelni, elvben a sim "aludt", mégis arról hívott. letöröltem a simről a számokat, és azonnal megjelentek a listában a névhez tartozó képek is.
mindezt csak azért írtam le, hátha valaki más is belefut ebbe a dologba.
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Kérdéseim lennének:
1.
A rootolásnál fontos az egész kártyát formázva EXT2 vé tenni vagy elég létrehozni egy partíciót ami EXT"?
(a ZTE n ez ment... ennél próbálta már valaki???)
2.
A telefonnal PC csatlakoztatás nélkül melyik program tud áthelyezni file okat (kép, mp3 stb) a belső memóriából az SD re? Mert nekem nem engedi... (root joggal megy???)Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
dzsordzs69
senior tag
1. nem próbáltam nem tudom. én egy 512 megás kártyával csináltam, gyorsan is ment, másra meg úgy sem kell.
2. pár hozzászólással előbb írtam, hogy a total commanderrel nem sikerült áthelyeznem, viszont a gyárilag fenn lévő fájlkezelővel sikerült. nálam van root, nem tudom anélkül megy-e... -
DaDa
senior tag
1. Szerintem nem szükséges elég ha létrehozol egy partíciót neki, de nem merem 100%-ra mondani
2. Egyetlen harmadik fél által megírt program sem képes az SD kártyát írni Android kitkat alatt. Ez nem LG hiba ez android. Ezért tudja az LG saját file-kezelője root nélkül si mert az nem 3. fél által írt progi. Ebből már elég nagy botrány van és remélhetőleg javítják a frissítésben majd. ROOT-tal megy az írás más programmal is (pl total commander) ehhez pár dolgot kell átállítani.
egy link ezzel kapcsolatban:
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Bozek
nagyúr
válasz dzsordzs69 #311 üzenetére
Nekem Z1 Compact-on ment 4.4.2-vel az SDFix után.
-
DaDa
senior tag
válasz dzsordzs69 #310 üzenetére
Én végig vittem a lépéseket manuállásan a link leírása alapján total commanderrel és utána egyből jó is lett.
Ellenőrizd le a file kezelővel, hogy tényleg megtörténtek-e a bejegyzések ha nem akkor csináld manuállisan.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
dzsordzs69
senior tag
tegnap én is épp total commanderrel átírtam mindent, el is mentette, de nem működik a dolog. van egy jegyzet appom, és csak a belső tárhelyről képes kiolvasni az adatokat, és csak oda csinál backupot. cssináltam neki egy mappát az sd-re, és backupkor csinált magának a belső tárhelyre... a marhája. morcosodok, mert előtte nem kitkat-on volt, és nem volt ilyen gondom...
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #316 üzenetére
időközben meglett, de továbbra sem jó. az említett jegyzet app továbbra sem hajlandó sd-re menteni.
-
ftamas0201
senior tag
Kedves tulajok.
Nálatok nincs ilyen tapasztalat hogy mikor alkalmazást telepítek vagy törlök akkor miután elkészült a folyamat, kétszer kiadja hogy sajnos a bluetooth leállt és ugye okot kell nyomni. A legszebb az hogy a bluetooth be sincs kapcsolva. Ezt minden telepítéskor vagy törléskor eljátssza. Tapasztalt valaki már ilyet, esetleg valami megoldás rá?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
válasz ftamas0201 #318 üzenetére
Nálam nem volt ilyen.
-
törölt tag
Főzött romokon volt gapps miatt (nagyrészt cm romokon..). Factory reset esetleg? (Mellékesen:eg órája vagyok tulaj )
-
DaDa
senior tag
Én is megszívtam...töröld le a TrackID-t és minden rendben lesz két nap volt mire rájöttem, hogy az szopatja, hogy mi köze a bluetooth-hoz ne kérdezd. Most a Shazam-ot használom
-
DaDa
senior tag
Gondolom sokan tudjátok, hogy root után nem megy az OTA frissítés. Van egy L70-esem is és arra jött ki frissítés többféle képen próbáltam eltüntetni a root-ot de nem sikerült. Örülnék ha valaki tudna erre egy megoldást. Mert a két telefon nagyon rokon és mivel ezt is rootoltam, tuti, hogy nem fog menni.
Esetleg valakinek tapasztalata, hogy root-os LG készüléket vitt gariba, azt visszadobták? (Voda)
köszönöm
-
törölt tag
Kedves G2 mini tulajok: Ki az,aki kipróbálta már az ART-ot a telefonon? Nálam a gyári T-s szoft van,aminél ha engedélyezni akarom,akkor kiírja,hogy pár lib file miatt bizonytalan lehet a működés..eddig maradt dalvikon,de kiváncsi lennék,hogy az art megy-e rendesen?
Köszi a válaszokat előre is!
-
DaDa
senior tag
egyenlőre így sem sikerült, frissítés alatt már kiírta, hogy rooted, de legalább lecserélte a vodás szoftvert gyárira és a végén nem azt írja ki, hogy rootolás gyanú miatt nem megy a frissítés hanem csak annyit, hogy a frissítés nem sikerült, próbálja meg még egyszer.
-
DaDa
senior tag
UNROOT!
Na emberek, hogy mindenki tanuljon belőle...az előbb voltam olyan hülye és az LG mobil support tools-al úgy frissítettem, hogy rajta maradt a root, utána meg mikor eltávolítottam nem csináltam factory resetet
szóval az unroot menete: (ezzel persze minden adatod el fog veszni)
- super user belép és teljes unroot [link]
- ADB...reboot recovery (rootnál le van írva) de röviden
- USB hibakeresés bekapcsolása
- adb devices
- adb shell
- reboot recovery (telefon újraindul a recovery menübe)
- wipe data cache (ha ezt kihagyod akkor még ROOTED lesz)
- factory reset (ha ezt kihagyod akkor még ROOTED lesz)
- reboot
- letölteni az LG mobile Support tools-t pc-re pl.[link]
- indít, telefon bedug PC-be PC módban
- ha felismerte, akkor "+ további jellemzők" -> "frissítési hiba kiküszöbölése"
- ez újrarakja a SW-rt, FIGYELEM nekem a Vodás helyett gyári SW-rt rakott fel, magyar nyelvű csak eltűntek a hülye vodás dolgokröviden ennyi, remélem másnak is tudtam segíteni, de MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja
Mondjuk most nem tudom, hogy biztosra jó-e, mivel a legfrissebbet rakta fel így nem is talál OTA-s frissítést de mivel a frissítés alatt a telefonon ROOTED (pirossal) volt látható, utána viszont már szűrkén, hogy (UNROOTED) így gondolom jó lesz
-
törölt tag
Ez hasznos, köszi érte! Azt nem tudod véletlenül,hogy a trés telónál is a gyárit rakja-e fel? Tele a f**om a T idióta progijaival,amik csak a helyet foglalják és természetesen nem lehet eltávolítani...
Szerk: átállítottam a dalvik környezetet ART-ra, kb 8 perce csak az alkamazások optimalizálása felirat megy. közben meg melegszik a hátlap rendesen!!
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
Sziasztok, egy fura kérdésem lenne:
Ha leveszitek a fényerőr mondjuk minimálisra és néztek egy FEHÉR hátteret de koncentrálva nem vibrál egy kicsit a kép? Olyan mintha ilyen gyorsan állítaná a fényerőt és vibrálna. De ezt persze ne úgy képzeljétek el hogy hú aztán most akkor nem látni semmit a képből, csak koncentrálva veszed észre de mióta felfedeztem idegesít, hogy hiba-e...
Nem tudom pontosan, de olyan 15-20% fényerőig van utána már semmi. (Ja és nem a szemem káprázik ) -
Imike_80
aktív tag
Nem tudom miért, de nem bírom feltelepíteni az LG mobile support toolt. W7 64 Bit, olvasgatok már egy ideje, de nem telepszik fel az Istenért sem. :S Másnak nem volt ilyen gondja? ( A PC Suite fenn van. )
Ja és bocs az előző dupla "amúgy"-ért. Másik billentyűzetet használok a telón a gyári helyett és okoz még meglepetéseket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imike_80 #333 üzenetére
Ha tippelhetek: Win7 alatt NEM adminként indítottad a progit; vagy a telón nem fogadtad el a csatlakozást ( nekem win 8.1-en indítva a teló kérte! ); vagy csak simán nem érte el a telót a szoft.. pc reboot pl, vagy telefon ujraindít.. Megoldást egyenlőre még nem tudok.. mondjuk a Tréből nekem azzal a szoftverrel jött 2 napja a telefon...
-
Szajo
őstag
Erre valaki?
Valaki egy szobában nézze már meg kérem, vegye le a fényerőt 10% alá és mondjuk chrome ban vagy massangerben fehér háttérnél (ne mozgasd semerre se a képet csak nézd) és vibrál e a képernyő két széle körül úgy mint amikor a villany vibrál túlterhelés miatt!?
Előre is köszönöm ha valaki megnézi! De kérem alaposan nézze meg mert nem olyan vibrálás, lehet észre se vették én se vettem észre csak mikor bekapcsolt az éjszakai mód és levette 0% fényerőt de eléggé idegesít :S -
DaDa
senior tag
MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK de lemaradt a bejegyzésből, hogy én ezt az L70-es telefonommal próbáltam nem a G2 minivel de elméletileg ezzel is ugyan úgy kell működnie. Aki tehát olvasta ezt [link] az vegye figyelembe, hogy nem G2 minivel próbáltam.
még egyszer sorry
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
megnéztem, sötét szobában 8% és igen, mintha valóban hunyorogna, de engem még koncentrálva sem zavar.
Imike_80: én is szívtam vele win 7 64-el, amikor végre találtam egy drivert az meg szétszedte a meghajtókat és utána nem ismerte fel a pendrive-om, hiába állítottam át másik meghajtóra. Uninstallnom kellett a drivert.
Azt hiszem innen szedtem le a drivert [link]Csak akkor fogja felismerni a pc sync ha a PC eszközkezelőjében nem látsz felkiáltó jelet, tehát minden driver sikeresen felment.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sikerült megnézni élőben ezt a telefont. Nagyon tetszett, csak a gyári sárgás zöldes téma színátmenetei láthatóan sávosodtak. A háttérkép ilyen, vagy ez a kijelző hiányossága?
És még erre valaki?[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #339 üzenetére
Agybadugóssal használom.Nem vagyok nagyon audiofil, de számomra tökéletes a hangja.Mondjuk max hangerőre nem raktam,mert szét robbant volna az agyam eminemezés közben ( hangos és tiszta a zene rajta szerintem! )
Háttérképet első dolgom volt lecserélni,így az ügyben nem tudok nyilatkozni,sorry.. A lányaim képe a hátterem,az tökéletesen tiszta nálam..
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz #84490496 #340 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg megtudnál nézni olyan képpel ahol finom színátmenetek vannak?
Mondljuk egy 16M színű kijelzőnek már nem kellene sávosodnia, de az LG részéről is elég nagy baki lenne ha rossz minőségű képet tenne alapértelmezettnek.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #341 üzenetére
Nagyon megbántalak,ha ezt most nem csinálom? Épp a partició kiosztást próbáljuk kideríteni,illetve egy kis mókolás felé szeretnék elindulni...
-
törölt tag
Ha megengeditek: Volt olyan,aki az uj T-s romot meg tudta rootolni? Nálam szó szerint semmilyen file-t nem enged telepíteni..sem update.zip,sem semmilyen zip-et. Több kártyával is próbáltam, ext 2 ; 3 ; 4-en is,kb 30szor a linkelt leírásnak megfelelően..egyszerűen tojik a fejemre..
-
ftamas0201
senior tag
válasz < CyberBob > #341 üzenetére
Szia.
Én kipróbáltam neked. A helyzet az hogy ha közelről nézed akkor látszik egy enyhe sávosodás színátmenetes képnél, de mindennapi használat során én eddig pl észre se vettem, pedig meg van már egy pár hete. Nekem egy hd kép a hátterem gyönyörű kék éggel és semmi sávosodás nem jelentkezik ott. -
< CyberBob >
őstag
válasz ftamas0201 #345 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Valószínűleg az alacsony felbontás miatt van, de ahogy írod hogy normál képen nem látszik akkor nincs gond.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
ftamas0201
senior tag
válasz < CyberBob > #346 üzenetére
Még azt is meg merném kockáztatni hogy az nem is sávosodás, hanem mikor a képet készítették és a színátmenetet csinálták, akkor lett ilyen. Az alacsony felbontásról csak annyit hogy én nem veszem észre a hátrányát. Minden szép éles, minden képkocka ott van ahol annak lennie kell. Több hét használat után sem tudom azt mondani hogy ez egy rossz vétel volt!
Viszont ha van lehetőséged ismét megnézni és kicsit nyomkodni akkor a gyári háttérképeknél is vannak jó képek, váltogasd őket és akkor meg tudod nézni hogy valójában milyen is a felbontás.[ Szerkesztve ]
-
Imike_80
aktív tag
Üdv. Leszedtem azt a drivert, amit javasoltál, plusz még annak egy újabb változatát is. Mindkettővel csatlakozik a telefon a PcSuite-ban, de a frissítést nem csinálja meg.
A Toolt pedig indítottam rendszergazdaként is, meg XP SP3 kompatibilitási móddal, sehogy sem települ.
Próbáltam a fejlesztői lehetőségekben az USB hibakereséssel be és kikapcsolt állapotban is, akkor sem ment. Újraindítottam a gépet, megpróbáltam másik felhasználóval telepíteni, úgy sem ment. Telefont újraindítottam, akkor sem frissíti. Végül nyomtam a telefonon egy gyári beállítások visszaállítását, hátha ott van valami gebasz. Akkor sem frissít.Az eszközkezelőm így néz ki:
Egyszerűen nincs több ötletem! Csak az, hogy tényleg lehet, hogy az enyém, vagy a többi Telenoros ROM is hibás és még frissíteni sem lehet. Nem tudom, tanácstalan vagyok. Más Telenoros meg nem jelzi, hogy van-e ilyen problémája.
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Ki milyen memória kártyát használ? Van egy - korábbi telefonokban rendben üzemelő - 8 Gigás Kingstone, és nem érzékeli...Köszi,
Üdv, Gábor -
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest