- Magisk
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz tibcsi0407 #4840 üzenetére
ma már jóval erősebbek ezek, és nehezebben törnek, rengeteg teszten látható.
a pro 2 igencsak 100 ruppó közelében van.
lehet hogy 3 4 hónap múlva kiismered a hibáit, szinte biztos vagyok benne hogy van neki nem is egy.
akkor 60,+ 100 lassan ott tartasz hogy vettél volna egy 7s t amivel elégedett leszel 1 év múlva is.
ezt sokan alátámasztanák neked.régebben sokat kellett variálgatni a romokkal nekem is, de nem szerettem . kezdve az optimusal 2.1 a2sd meg root, de amivel ennyit kell foglalkozni és így az nem jó telefon.
kokrétan az egész történet sok sok kompromisszum..Foxconn bérmunkákat végez, semmiképp nem mondanám házasságnak. aki komolyan gondolja, az magának gyártya.
csak még kiváncsiak arra veszik e majd, ha megy akkor hamar lesz saját gyártósor újra.A nokiát nem az ms hanem maga a nokia vezetősége tette tönkre azzal hogy nem hódoltak be az androidnak de ezt mindenki tudja.
[ Szerkesztve ]
Minden napra van egy.....
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- KERESEK Számlaképesen 1db iphone 16 pro készüléket!
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 12 Pro Max, Pacific blue, 89% akksi, 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue (89% akku, független, makulátlan)
- Motorola Moto X4 64GB Dual + fekete koponyás tok
- Samsung Galaxy Note 7 FE-Arany/Korall kék - Független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest