- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bitpalace #1138 üzenetére
Első linkből a Bluetooth nem kell ha nem használod, illetve a "MUI start..." se.
Másodikból: első 3 kivételével ha kiveszed mindent akkor se lesz gond, annyi hogy valamelyik levonos progi ott kiszeded, és állítod az érintő gombbal a kijelző milyen módban legyen nem fog működni, de én azt is kilőttem mert nem használtam, de onnan most nem vágom melyik is volt az. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1140 üzenetére
Pedig Zita nem is rossz...
Én meg pont a bill. használatot igyekszem minimalizálni, mivel fekve nyomom az ipart...
-
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nézted mennyire melegszik?
Illetve nézd még még egy 2-3 hónapos driverrel is próbaképpen ha azzal is csinálja akkor más lesz a ludas...
Természetesen telepítéskor úgy rakd fel hogy töröljön az előzőből mindent. Van egy kis pipa alul ha jól emlékszem telepítésnél valahol hogy így csinálja.
-
B-L-A-C-K
titán
"ugyanis a tulaj közölte, nem adja vissza a pénzt."
Ilyen nincs, közölnöm a kedves boltossal hogy jól gondolja meg mit csinál mert nagyobb baja lehet belőle ha ilyen kijelentéseket tesz. Persze a vevőnek is mint az előttem hozzászólok mondják tisztában kell vele lenni mit kell ilyenkor csinálni.
Sk8erPeter: Ha boltba veszed igen, de ha neten veszel egy gépet, és meggondoltad magad nem tetszik (bármilyen oknál kifolyólag), visszaviszed (küldöd) a meghatározott napon belül, és kötelesek visszafizetni a pénzed.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1246 üzenetére
F@szom tudja akkor, nekem ismerősöm 2 éve járt így hogy karácsonyra 2 notit kapott véletlenül, egyiket visszavitte pénzt visszakapta...De lehet azóta módosították ezeket.
Szerk: Na elbeszélünk itt egymás mellett... Gondolom nem vetted észre hogy az előző hozzászólást javítottam, mert internetesre értettem...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1248 üzenetére
Na mind1 ezt jól megbeszéltük, elején én b@sztam el mert azt lehagytam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nvaderqt #1285 üzenetére
Nekem pasztázás előtt se volt 90 fok soha ilyen 85-86 fokra emlékszem. Paszta után meg ennyi volt a plafon:
De ez tényleg brutál melegbe, és semmi levegő nem volt a szobában....
Amúgy ilyen 26-28 fokos szobában ilyen átlagokat produkált 1 óra játék után:
Kíváncsi leszek neked hogy alakul majd...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1306 üzenetére
Jogos... Amúgy viccet félre téve nem nagyon hallottam még hogy házilag valaki hozzányúlt volna rajtam kívül....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1325 üzenetére
Úgy hogy nem kapkodtam el 30 perc kb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1327 üzenetére
9900 Ft
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sk8erPeter #1337 üzenetére
Hát azt hittem alap hogy tudja, azt írta csinált már ilyet....
Amúgy ártani nem fog vele, de nem lesz olyan tartós se, hamar megfog keményedni...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nvaderqt #1341 üzenetére
De ne magyarázd meg a lehetetlent, mert elkurtad.... Tényleg vékonyan kell elkenni azaz se oldalra se semerre nem folyjon le, csak a procin éppen annyi van hogy ne legyen átlátszó, és úgy megy rá a hűtés.
Amúgy lényegtelen,majd legközelebb úgy csinálod, eredményekre én is kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CarajoEsp #1363 üzenetére
Ha nem a saját adapterével, vagy nem hasonló teljesítményűvel használod azt árthat az egész gépnek akár. Amúgy könnyen megtudhatod amit akarsz, van egy úgynevezett ThrottleStop progi, ami nem engedi levenni a proci órajelét ha túlmelegszik a bizonyos határon...
20 fokos szoba, plusz hűtőpad, és 68 fok az nem olyan nagy szám, nekem dög melegbe volt annyi hűtőpad meg lékondi nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valakit érdekel: Nagy paszta teszt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest