Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
730m. Szóval egyikünk se nyert
(#3150) Bitpalace : 190.000ért vettem laptopszalonban. és kb másfél évig volt fent a hírdetésem, kb 3 hónapig nem uppoltam és jégben maradt, majd egyszer valaki rám írt, hogy érdekelné. Másnap el is vitte.
Brutál nagy szerencsém volt, az biztos.
Mindenben tökéletes a gép, egyedüli "probléma" az a hangszóró. Y570 a JBL valami eszméletlen volt és nagyon magasra tette a mércét, ebbe meg egy közepes hangszóró van sajnos, ami a JBL-hez képest kuka....[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Bitpalace
senior tag
válasz aizen92 #3152 üzenetére
Na én még 209.000 vettem az i3 verziót, és pár hónapja hirdettem már közel 100.000-t és a kutyának sem kellett. Nem tudom te mennyiért passzoltad el, vagy neked beszámolta, vagy cserélte arra a book-ra? Mert én is azt néztem már régóta, nekem is konzolon van már a játékidő, szóval csak púp a hátamon, mert nem tudom kihasználni...pedig nagyon szeretem!
üdv!
-
Thome
veterán
Mondjuk az meglep hogy ennyire menekültök ettől a géptől.
-
aizen92
addikt
-
GuZ
csendes tag
Nem próbáltam, de szinte biztos, hogy hardver baja. Beszéltem a tünetekről egy hozzáértő ismerőssel meg egy szervizzel is, és mindkét forrása ugyanezen a véleményen volt.
Nem tud senki sem ajánlani egy korrekt szervizt, ahol nem gányolják szét a laptopot és nem is verik át az embert? Sajnos a hivatalos Lenovo szervizről is csak csupa rosszat hallani. :/
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Az lenne a kérdésem, hogy a memória milyen chip elosztású? oldalanként 4-4 vagy 8-8?
i3-2330m, 1x4GB-os változat[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Halihó!
Szerintetek érdemes megrendelni innen ezt a házat? [link]
Majd 2.000 Ft-tal olcsóbb, mint ebayről, így még a paszta is beleférne a 10.000-es keretbe.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Puma K
nagyúr
Az ebay egy kicsit bejáratottabb és nem ismerem az alibaba-t, de biztonságosabb is szerintem.
Bár mivel kínaiak csinálják így nem érdekük, hogy átkúrják az embert... bár láttam már ismerőst aki rendelt jó 5 éve 20k Ft-ért új, ezüst színű, slim PS2-őt új 10 játékkal és 2 kontrollerrel, aztán mikor bátornak érezte magát és a forrást is megbízhatónak (skype-oltak) akkor berendelt egy MacBook Pro-t aztán meg sehol-semmi nem jött mikor előreutalt...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én ebay-ről rendeltem egy bottom case covert korábban (előzmény), ilyet:
http://www.ebay.com/itm/New-Bottom-Case-Base-Cover-IBM-Lenovo-IdeaPad-Y570-Y575-AP0HB000800-AP0HB000820-/221388007469?pt=US_Laptop_Housings_Touchpads&hash=item338bc0e82dKissé paráztam, hogy előre kell fizetni (PayPal), 10 rugó körül volt, de meglepően kellemes csalódás kért, az eladó a vásárlás után 5-6 óra múlva (!) már postára is adta a terméket, és asszem 1 hét múlva már itthon is volt (ennél azért jóval több időt saccoltam).
Az alapján választottam, hogy az eladónak jó értékelése legyen (megnéztem, a negatív értékelésekhez konkrétan mik a megjegyzések, ilyenből elég kevés volt, és nem voltak komoly kritikák), meg jó sok eladott terméke, igazából ez a lényeg.Sk8erPeter
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Mit gondoltok, egy i3 2330m-mel szerelt y570 menne egy i5 2450m/2520/2540m-mel? Nem lenne gond a hűtéssel, élettartammal? Kb mennyit hozna teljesítményben? Fifa 15höz kellene, 2330mal szerintem nagyon szenvedős lenne, de a gépigényben leírt minimum 4 mag nem igaz.
ÜdvHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Bitpalace
senior tag
Hello!
Ha vennek egy evo 120gb-s msata ssd-t a gepbe, akkor az a jovore nezve megeri? Ugy ertem hogya meghallna a gep vagy lenne helyette uj, akkor azt at tudom tenni az uj laposba vagy ez ritka a laposok koreben hogy tudja kezelni?
Udv!
-
-
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3161 üzenetére
Szia!
Itt van külön rés kialakítva a videokártya (Intel v. Nvidia) választó gombnak ?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz mattheus #3167 üzenetére
Na, most tudtam megnézni (még nincs beizzítva a bottom case, még a régit használom, lusta voltam kicserélni még, meg gondoltam használom, míg nem parázom tőle, hogy nagyon szar lesz, bár sztem inkább előbb fogom kicserélni). Jaja, persze, hogy van! Még engem is beszarattál, hogy mi van, ha nincs rajta. Bár eddig nem tudtam róla, hogy lenne olyan Y570, amin nem lehet váltani a videókártyák közt (lehet, hogy nincs is ).
Ja, némileg pontosítva nem "rés" van rajta, hanem rendesen ki vannak alakítva a kapcsolók, ahogy az eredeti házon is, és ahogy illik.
Ha kell, végül is tudok róla fotót készíteni.Sk8erPeter
-
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3168 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy megnézted. Akkor szerintem én is megrendelem, mert nálam a hűtőrács előtti rész már rendkívül viharvert, szinte az összes műanyag "pálcika" eltörött már.
A parázásért elnézést, nem volt szándékos, de láttam olyan ebay hirdetést, ahol ki volt emelve, hogy van videokártyakapcsoló nyílás
Én szerintem segítséget fogok kérni a műtéthez, mert félek, hogy elrontom.
M
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz mattheus #3169 üzenetére
Szívesen! Abszolút érthető, hogy vásárlás előtt inkább körbekérdezel mindenről, én is inkább ötször körbejárom a témát, ha veszek valamit (főleg, ha távolról rendelem), minthogy aztán kidobjam az ablakon a pénzt, és megszívjam. Szóval ha gondolod, érdeklődj még erről a keretről nyugodtan, szívesen válaszolok.
"Akkor szerintem én is megrendelem, mert nálam a hűtőrács előtti rész már rendkívül viharvert, szinte az összes műanyag "pálcika" eltörött már."
Pont ugyanez van nálam is. Nálam egész konkrétan még 3, azaz három darab bírja még a strapát, a többi mind letörött (pedig összesen 11 volt). Pedig tényleg nagyon óvatosan bánok a géppel, azzal aztán nem lehet vádolni, hogy vadbarom módjára odavagdosnám bárhova, de egyszerűen a kiáramló hőtől meggyengültek ezek az amúgy is nagyon vékony kis műanyag "pálcikák" (találó a szó, mert kb. olyan, annyit is ér, elég gyenge konstrukció ez a része), és például laptoptáskába elpakolásnál, ide-oda hurcolászásnál az ember akarva-akaratlanul is hozzáér, akár a kezével, akár bármi más tárggyal, ezeknek meg elég egy kisebb ütés, már törnek. Az is igaz, hogy volt egy időszak a CPU-újrapasztázás előtt, amikor szegény ventilátor eléggé kiabált, a házban meg elég magas hőmérséklet volt, ezt ki is kellett vinni, igazából olvasztottam a pálcikákat.Na, megnéztem, és van attól a csávótól megint/továbbra is ilyen Y570 bottom case cover, akitől én is rendeltem (Kínából):
http://www.ebay.com/itm/New-Bottom-Case-Base-Cover-IBM-Lenovo-IdeaPad-Y570-Y575-AP0HB000800-AP0HB000820-/221388007469?pt=US_Laptop_Housings_Touchpads&hash=item338bc0e82d
Gondolhatod, nekem aztán egy kínai ismeretlen valakit nem érdekem reklámozni , de nálam bevált, gyorsan postára adta, relatíve gyorsan és jó állapotban meg is érkezett a csomag (1 hét körül, ami azért Kínából elég jó idő...), szóval talán érdemes lehet tőle rendelni. Nem tudom, hivatalos gyári vagy utángyártott-e a cuccos, de egy az egyben úgy néz ki, mint amiben most csücsül, csak vadiúj a keret.Sk8erPeter
-
Thome
veterán
válasz Sk8erPeter #3170 üzenetére
Nálam is megvan ott repedve a cucc, viszont csak 1 pálcika van kitörve, akkor én most szerencsésnek mondhatom magam?
Engem csak a kijelző minősége zavar, a felbontása lehetne jobb, a kerettel (annyira) nincs bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Sk8erPeter #3172 üzenetére
Hol írtam bármi sértegetőt?
Hozzáteszem a mai nap vettem észre hogy amikor nyitom ki a fedelet, a zsanérnál az alsó panel kicsit eltávolodik a felsőtől. Eléggé fosatósan néz ki, de lehet ez normális ennél a gépnél.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondtam én, hogy helyenként a keret szar konstrukció. Bizonyos vékony elemek túl vannak terhelve, szóval pár részen tényleg rossz a terhelés-elosztása.
U.i.: nem írtál sértőt, de volt már pár olyan hsz., ami kb. arra utalt, hogy akinek ilyen gondja van, biztos ő maga tehet róla, aztán valószínűleg ezért indokolatlanul magamra vettem, sorry.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Thome
veterán
válasz Sk8erPeter #3174 üzenetére
Tudom, kötözködtem, mint az iphone antennagate, hogy rosszul tartod azért tört el.
Mondjuk nálam istenesen bírják a pálcikák. Kopkopkop.Szerk: helyenként
[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
Szia!
Köszönöm a részletes választ és az ebay-es eladó ajánlást.
Valamelyik nap akkor szerintem megrendelem.A napokban kezdtem el gondolkodni, hogy idővel lehet, hogy továbbadok ezen a gépen, pedig még mindig jó erőnek örvend (Core i7, 8 GB RAM, HDD+SDD) még mindig.
Teljesen másik ligára gondoltam (MacBook Air vagy Pro), de ez a platform meg annyira idegen számomra, hogy lehet, hogy megfogom bánni, ha áttérek....
A géppel egyébként nincs bajom leszámítva, hogy IDLE állapotban hajlamos ok nélkül (csak gyári szoftverekkel) "felszállómódba" kapcsolni (ezerrel pörög a ventilátor). Okára nem jöttem rá, mert nincs erőforrászabló / fagyogató program , megoldás az ha VLC-t megnyitom egy filmmel és Pause-ba rakom a lejátszást.
Akkor csöndben marad Windows 7, 8 és 8.1-el is ugyanez volt a probléma.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz mattheus #3176 üzenetére
Ez érdekes, és ilyenkor milyen a CPU hőmérséklete? Méregetted? Például: HWiNFO64.
Nálam szerencsére ezt nem játssza el. BIOS amúgy milyen változat, legfrissebb? Lehet, hogy semmi köze hozzá, de akár még ilyen jellegű vezérlést is javíthatnak egy újabb változatban. Ha a legfrissebb van, akkor persze nem sok köze van hozzá. Ventilátor amúgy tiszta? CPU-t pasztáztad már újra valaha? Nálam utóbbit muszáj volt megcsinálni.Mi az oka, hogy át akarsz térni a másik ligára?
Sk8erPeter
-
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3177 üzenetére
Hőmérsékletet nem néztem, de meg fogom nézni.
Pasztázás az elmúlt 3 évben nem volt (mióta megvan), így gondolom hasznos lépés lenne. Szerintem megvárom az alsó borítás érkezését és csak azok után látok hozzá segítséggel.Ligaváltás oka egyelőre csak kíváncsiság. Vágyom valami másra, "újdonságra", de arra ott a Linux is, ami olcsóbb ..... Szóval 1 szó mint 100 csak játszadozom a gondolattal, szóval lehet, hogy marad minden a jelenlegi medrében.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz mattheus #3178 üzenetére
Szóval a ligaváltás oka az, hogy van felesleges lóvéd? (Igazából amúgy azt a részt nem nagyon értettem, hogy mérhető össze az, hogy próbálgatod Linuxot azzal a géppel, amit egyébként úgy tűnik, elégedetten használsz, meg hogy veszel próbálgatásként egy MacBook Airt. Van párszázezer forint differencia a 0 Ft-hoz képest. )
Na ja, akkor a CPU-újrapasztázással érdemes lehet várni az új bottom case cover megérkezéséig, az abba való átköltözéshez úgyis annyira széjjel kell szedni a gépet, hogy akkor már egy CPU-újrapasztázás semmiség. Csak figyelj arra, hogy a paszta vékony rétegben legyen rajta, ne túl vastagon, mert a vastag réteg már épp, hogy szigeteli a hőt, az meg pont ellentmond annak, ami a cél (hogy a paszta segítsen elvezetni a hőt).
A szétszedéshez-összerakáshoz ezt a két - szervizes - videót nagyon tudom javasolni, nagyon sokat segít:
Szétszedés:
Y570 complete disassembly
https://www.youtube.com/watch?v=7tE_i91q5vwÖsszerakás:
Y570 complete assembly
https://www.youtube.com/watch?v=x0cHP9Gf2fE[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3179 üzenetére
Mint említettem csak a kíváncsiság hajt, viszont óvatosságra int az Apple készülékek ára.
Természetesen csak úgy menne a dolog, ha megválnék a jelenlegi konfigomtól, krőzus nem vagyok....Linux úgy jött a képbe, hogy elejét vegyem azon tanácsoknak, hogy használj Linuxot, ha változatosságot akarsz.....
A linkeket köszönöm, felhasználom mikor szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Létezik ebbe a gépbe háttérvilágítással készült billentyűzet?
-
Logan1212
tag
Létezik!
http://www.sgtaobao.com/product/18670155950/Gyári manual
A 20. oldal utolsó sorában irja is; de csak bizonyos modelleknél.[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap nálam is elkezdődött a generál projekt. Megrendeltem az alsó gépházat, amibe átköltözik a gép. Arra a végkövetkeztetésre jutottam (látva,hogy a 2330M-es i3-as procival szerelt gép 90-100 között megy használtan),hogy inkább költök rá most 30.000 ft-ot, viszont így még két évig biztos,hogy használható marad a masina.
Viszont így,hogy új házba költözik, úgy vagyok vele, ha lúd, legyen kövér, cserélem a procit is, csak sajnos a meghirdetett 2450M-es i5-öt elvitték előlem. Lenne viszont 2430M-es i5-ös eladó itt aprón. Szerintetek mennyire számottevő a különbség az i5 2450M és az i5 2430M között? 2430M-re is érdemes lenne cserélni a procit? Nem a nyers számok érdekelnek, azokat már számtalanszor átolvastam, átrágtam, hanem arra lennék kíváncsi,hogy szerintetek érdemes-e 14.000 Ft-ot áldozni arra,hogy 2330M-ről 2430M-re váltsak, jelent-e annyi teljesítmény növekedést, hogy megérje?
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Thome
veterán
Véleményem szerint ez az i3 processzor is bőven kihajtja a GT555m-et, szerintem felesleges beletenni erősebb processzort, ha csak játszol rajta. Ha dekódolsz az már kicsit más tészta, de ha általános használat + játék, akkor azt szerintem felesleges, mert nyersz vele maximum 2-5 fps-t, szerintem. Esetleg a Fifá 15-nél számíthat, az szereti a sok magot.
De majd aki jobban benne van a processzor témában, majd megmondja. -
Burki
aktív tag
Hát, én BF3-nál érzékeltem,hogy CPU limit miatt nem bír többet a játék, az előhívható grafikus felület alapján a gpu bőven bírta volna még a terhelést.
A gondolatmenethez egyébként az is hozzá tartozik,hogy ha sikerülne a kivett 2330M-et 8-10k körül eladni, akkor 4-6k körül lenne maga az upgrade, ami nekem teljesen barátságos összegnek tűnik. (A pasztát nem számolom, mert azt csere nélkül is meg akartam csináltatni.)
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
A 6-8k-s váltás már vállalhatóbb, de ahhoz el kell tudni adni a processzort, egyébként BF3 hogyan fut rajta? Az előző gépem (Athlon x3 2,2ghz + HD5650) azt is viszonylag jól futtatta HD felbontás + mediumon, azért is gondolom hogy oda elég.
Egyébként a 4-hez volt szerencsém ezen a gépen, de ahhoz már valami kevés volt, hogy a gpu vagy a cpu azt nem tudom, de ott viszont az én érzésem is a processzor. De a frostbite ugye ilyen motor, és kb minden más játék jól fut az i3-mal szóval én nem váltanék. De te tudod persze, hogy mire áldozol jelenleg.
Egyébként ebayen eu-n belül is vannak i5-2450m procik 15 ezer forintért szállítással együtt, szóval az is átgondolandó téma lehet.
-
Burki
aktív tag
Hát, ez a minden más játék jól fut rajta dolog pont ott okoz problémát,hogy BF3 + WoW van jelenleg a gépemen, semmi más. Meg ugye az örök klasszikus LAN-os játékok, COD4, CODAW és társai, annak meg olyan mind1, hogy milyen proci van a gépben.
Az ebayes vásárlás csak olyan szempontból okoz problémát,hogy kínából nem szeretnék ilyesmit rendelni, USA-ból viszont biztos,hogy megfogják a vámon, akkor pedig már nem 15 ezer. 15-ért itthon is tudok venni, és nem is kell rá heteket várni.
-
mattheus
őstag
Megrendeltem a bottom case cover-t. Kiváncsi vagyok, hogy mikor jön meg.
Beszámolok majd a tapasztalatokról. -
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3177 üzenetére
Most felraktam ismét a Windows 8.1-et és eddig nagyon nem csinálta ezt a tünetet
Kicsit tanácstalan is vagyok emiatt. igaz ami igaz, hogy jelenleg még jóval kevesebb program van a gépemen..... -
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Már többször előfordult nálam, úgyhogy megkérdezem: nálatok nem volt még olyan jelenség, hogy a gép épp elmenni készül alvó állapotba, elsötétül a képernyő is, még pörög a ventilátor, ezután szokta megszüntetni a tápellátását minden eszköznek, leszámítva a memóriát, DE ekkor megreked a folyamat, és végül nem megy el aludni? A háttértárak (SSD, HDD) továbbra is kapnak tápot, a ventilátor elég gyorsan pörög, és innen egyszerűen nincs is tovább: sem elaludni nem szokott ilyenkor, de már felhasználói beavatkozásra sem csinál semmit, sajnos egyetlen megoldás ilyenkor a durva kikapcsolás (hosszan nyomvatartva a bekapcsológombot). Nagyon frusztráló, főleg, amikor úgy küldöm el a gépet aludni, hogy van pár fontos megnyitott programom (tanulva az esetből már mindent mentek még altatás előtt...).
Szerencsére nem fordul elő túl gyakran, de amiatt viszont még idegesítőbb a dolog, hogy teljesen kiszámíthatatlan és egyelőre számomra visszafejthetetlen, hogy mitől is jön elő.Mondjuk most jöttem rá, hogy a Lenovo Energy Management mellett fent van a Lenovo EnergyCut is (most erről hirtelen nem találtam linket), utóbbi amiatt került fel, mert csak ez oldott meg egy Eszközkezelőben hiányzó driverproblémát, meg valahol pont azt olvastam, hogy van, hogy bizonyos energiamenedzsmenttel kapcsolatos problémák elkerüléséhez nem árt, ha ez IS fent van. Ne kérjétek, hogy megtaláljam, hol olvastam ezt, nem találom, Lenovós fórum volt, lehet, hogy full baromság, és pont ez okozza a problémát.
Itt valaki azt írja (jé, eddig nem is láttam, hogy van ilyen összevont Y570-Y580 összevont topic), hogy "Energy cut - és a power saver néha összevesznek", itt a "power saver" alatt nem tudom, mit ért az illető, az OS beépített energiamenedzsmentjét, vagy az általam említett Lenovo Energy Management szoftvert. Majd persze megpróbálom, hogy leszedem az EnergyCutot, csak azért rákérdezek, nálatok mi a pálya ezzel, tapasztaltatok-e ilyesmit.=========================
(#3193) mattheus :
Na, megérkezett azóta a bottom case cover?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
lajxko, nálad az mSATA SSD-ről történő bootolás problémamentes?
Vannak, akiknél a bootolás sikertelen mSATÁ-ról, mondjuk ennek az okát nem tudom, lehet, hogy csak az adott laptop hülyesége (meg a Flash SSD topicban lehetett már olvasni olyan, elég alaposan kivizsgált esetről, ahol az adott SSD az adott konfigurációval valamilyen inkompatibilitási problémákba ütközött, de csak 64 bites Windows esetén), és például Y570 esetén nem igazán tapasztalható ilyen probléma.
Sk8erPeter
-
mattheus
őstag
válasz Sk8erPeter #3195 üzenetére
Sajnos még nem. Levelet kaptam tőle, hogy 30 napon belül várható. 10 már ebből lement.
Szólok amint van fejlemény -
lajxko
tag
válasz Sk8erPeter #3196 üzenetére
Lekopogom, soha nem volt ilyen jellegű problémám az ssd.vel.
Mai napig tökéletesen teszi a dolgát. -
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, köszi!
Amúgy ezenkívül maradt az alapfelállás nálad, és jelenleg akkor az mSATA SSD-n kívül bent van a HDD és az ODD, ahogy eredetileg?
Nálam most az van, hogy az ODD helyén van a HDD, az SSD a HDD helyén, és már egy ideje agyalok rajta, hogy veszek még egy mSATA SSD-t is, mert egyszerűen a 128 GB-os Samsung 830-as csak neccesen elég, és a fejlesztői fájlok, meg jópár portable program elég sok helyet foglal összességében (és ezeket gyorsítás céljából az SSD-n akarom tárolni, mert nagyon durván számít pl. egy fejlesztőkörnyezet betöltésekor, amikor sok projekt van megnyitva - vagy akár buildeléskor). Persze most épp nincs lóvém erre, de körbenézek, mielőtt belevágok.
Eszerint az mSATA-port az a 0-s port, nálad HD Sentinel szerint is SATA3-on üzemel, igaz? Információ fülön meg tudod nézni, ha SATA 3-as, akkor "S-ATA Gen3, 6 Gbps"-ot fog írni (persze egyéb, ingyenes eszközökkel is meg tudod nézni, pl. HWiNFO64). (Csak mert az ODD pl. csak SATA2-es port. A 0-s portnak SATA3-nak kell lennie, de biztonság kedvéért rákérdezek, hogy tuti-e az infó, amit korábban írtam.)(#3197) mattheus: OK! Ugyanattól az emberkétől rendelted egyébként? Lehet, hogy az a késés oka, hogy most nincs neki raktáron, és be kell szereznie, még mielőtt elküldi...
Sk8erPeter
-
Burki
aktív tag
válasz Sk8erPeter #3199 üzenetére
Én ezt vettem meg:[link] Nem egész két hét alatt itt is volt. (És nem a profilképe miatt választottam az eladót )
Keresgélés közben viszont találtam USB 3-as modult is Y570-hez,elég barátságos áron, kb 3k volt ha jól emlékszem. Nagyon gondolkodom rajta,hogy azt is berendelem,ha már Úgyis szét lesz kapva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest