- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz szlibud #2344 üzenetére
2013_november_27 emlékszem a napra.
Már akkor particionálni akartad szegényt.Na de viszont ebből következik, hogy mint őstag nem kérdéseket kellene feltenned hanem megoldásokat.
Azt már tudod, hogy a telefonunk érintője kapacitív ,pontatlanul de egyszerűen fogalmazva mondjuk a kezünk nedvességét érzékeli, ezért mikor vizcseppes lesz a kijelző azt mind mind egy újjnak érzékeli, vagy legalább is megpróbálja a nagyobb cseppeket. Víz alatt pedig olyan mintha tenyérrel símogatnád. ezt még rontja hogy 5 pontot próbál beazonosítani mintha zongoráznál a képernyőn.
Szóval készülékünk csak vízálló nem víz alatti használatra lett tervezve.
- Célszerű beállítani hogy a power gomb szakítsa meg a hívásokat,
(ha ezt még nem tetted volna meg a proxi szenzor miatt amúgy is.)
- Vannak direkt erre a célra Aqua Cam alkalmazások ahol vagy a gombokkal, vagy a proxi szenzorral vezérled akészüléket.
- hagyományos kamerával csak úgy sikerült videóznom, hogy fejjel lefelé tettem a vízbe és a kezelő gombok kinn vannak szárazon. aztán ha megy a videó lenyomod a víz alá. és vagy vesz vagy leáll. De eleinte így használtam. Jó kis videókat lehet azért így is csinálni.Pld itt van ez az alkalmazás de már nem kompatibilis a készülékemmel, de a fizetős verziója igen.
Mondjuk ennek lehet oka az Anrdeás nexus-osítás. Ha a gyári ROM al engedélyezett és leírnátok azt is megköszönném.Vagy ha bárkinek lenne egy jó vizi kamera tippje azt szívesen venném,mert nemsokára nagy szükségem lesz rá.
Ugyanakkor még azon aggódom picit hogy a sós víz meggyire jó a telónak, mert amikor a vízből kivett cuccokon száradás után áll a só, akkor nem tudom ezt hogy kezeli le a masinánk. Vagy veszek vízhatlan tokot és abba teszek édesvizet amiben boldogan úszkálhat a jószág.Na szóval így teszteld és írd le az eredményeket.
Hideget, meleget nem igen érzékeli a telefon. Azaz -5 alatt +50 fölött igen mert tönkre megy a litiumos aksi.
Ez főleg kocsiban hagyáskor lehet gázos. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest