- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Üdv,
Van valami mód arra, hogy valamiféle portolt Xperia launchert/Optimus UI-t lehessen a telefonra rávarázsolni? -
-
vegyszer
addikt
Igen, még vagyok vele maximálisan elégedve. Ha a hangerő állítás hangját ki lehetne kapcsolni, tökéletes lenne.
Persze, keress bátran. Itt, vagy szkájpon.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Norbi1974
tag
Hali!
Próbálom SP Flash Tool v3.1316.0.150-al lementeni a telót, de amit létrehoztam MTKDroidTools-al scatter file, azt írja rá, hogy "Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file wich you load is legal."
Jó ez így?Xiaomi MI 8
-
teejay78
csendes tag
Sziasztok,
egy kis help kellene.
Megpróbáltam a tárhelyet összerakni lenovo a820-on, de behalt a teló.
Meteos 4Gb verzióval a 2,77Gb ot vállasztottam.
Majd boot TWRP és a wipe/Factory reset failed lett az eredmény.
E: Unable to mount emmc.
Reboot után semmi csak a lenovo logo.[ Szerkesztve ]
-
Norbi1974
tag
Hülye voltam, be volt dugva a telefon. Talán ez volt a gond.
Xiaomi MI 8
-
motofan
csendes tag
tud valaki zsírtaszító fóliát A820-hoz? rettenetes csúnya, nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat a lenovo kijelzője, naponta többször is törölgetni kell.
-
Mercutio_
félisten
Megjött, most a töltön lóg, mert az akkuban annyi szufla nem volt, hogy elinduljon a telo
Ami még meglepett, hogy a ZTE V970 töltője 1A-os az A820-é pedig csak 750mAEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
motofan
csendes tag
kettő a820-ast rendeltem, két hét különbséggel. az elsővel, a tmallboxossal (HK post) nem volt gond, de a másodikat, a minideal-est (SG post) megfogták a vámon, most is ott üdül a telefon, várom, hogy nyilatkozzanak a vámról (kb. 10ezer Ft lesz). minideal nem is volt túlságosan gyors, 9 napot kellett várni, mire feladták a telót.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Egy kérdés a T-Mobile felhasználókhoz: kinek mit ír ki a teló?
T-Mobile H vagy Telekom? Nekem egyik helyen ezt, másikon azt. Pl vodás SIM-ről az elérhető hálózat a Telekom, T-Mobile SIM-ről Telekom. Az értesítési sávot lehúzva T-Mobile..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Norbi1974
tag
válasz vegyszer #3519 üzenetére
Sikerült felraknom a CP4.2-v2-t.
Előnyök, amit első bekapcsolásnál tapasztaltam: Kis helyet foglal és minden magyar. Köszönjük!
Ami nekem még jól jönne:
- Wifi bekapcsoló hosszan nyomására előjönne a beállítás menüje;
- Nincs benne még SIM, de így minden indításnál kiírja mindkét nyílásnál, hogy nem érzékelhető SIM;
- A lapok/oldalak számát lehet csökkenteni? Nekem nem kell 5, viszont a körbeforgás jó lenne.Egyenlőre ennyi, majd még megírom a tapasztalatokat.
Xiaomi MI 8
-
nagyúr
válasz Norbi1974 #3521 üzenetére
Tedd fel a gravitybox-ot, [link], Azzal orvosolható eléggé sok dolog, pl. a nem használt SIM-ek elrejtése
A lapok/oldalak (főképernyők) számát egy másik launcher-rel lehet orvosolni, a gyári ilyen.
Holo launcher, Nova launcher, Zeam launcher, stb...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Norbi1974
tag
válasz vegyszer #3523 üzenetére
Most ismerkedem a GravityBox-al... tecccccik.
Ja és vegyszer: Kösz a jó tanácsokat. Nem rontottam el semmit, bár az SP FlashTool-os mentés a Hex számolások miatt inkább kihagytam. Mentettem TWRP-vel (teljes, nvram külön, uboot külön), MTKDroidTools-al is és még MobileuncleTools-al is IMEI-t.
Most épp a be/ki kapcsoló hangot gyomlálom ki.Xiaomi MI 8
-
torkozsolt
csendes tag
válasz cappa72 #3522 üzenetére
Te sok mindent próbáltál már, hátha ezt is:
A tmall-os linerty féle rom is bírja a gravity box-ot? Az xda fórumában csak annyi van, hogy az Xposed telepítés után, ha nem indul, akkor nem szereti, és akkor újra kell telepíteni az előzőleg lementett romot. Na, ezt a lépést jó lenne megúszni, ha esetleg Te vagy más próbálta már "nem-cappa-féle" rommal... :-) Köszi előre is! -
nagyúr
válasz torkozsolt #3526 üzenetére
Nem bírja minden funkcióját, mert teljesen más a felépítése a Lenovo-alapú romoknak.
Csak a stock android-alapú ROM-okra lesz jó.(Még nem próbáltam a Linerty ROM-ot )
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Dexxter182
tag
válasz torkozsolt #3528 üzenetére
Próbáltam linerty-vel (tmallbox-os eredeti) a gombok szépen villognak, nem próbáltam mindent de nekem csak az akkumulátor indikátor cseréje nem ment!
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Mercutio_
félisten
Skacok, aki mostanság kapta meg a telót, és rendszert mentett, átparticionált, majd cappa72 romot rakott fel és frissített leírná pontosan melyik leírás(okat) használta, vagy mit hogy csinált?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
Egyszerűen nagyon szeretem ezt a telefont!
GravityBox-szal meg még jobb lett
Szóval egy A820 kármentése történt a mai napon.
Történt pedig vala, hogy megint a Jelly Bean 4.2-es rendszert próbáltam meg valahogy ráeszkábálni (hiába, nem hagy nyugodni a dolog, és nem is adom fel egykönnyen... van még ötletem )
Persze az eredmény u.a.: felfordult képernyőkezelés (még a factory mode is fejtetőn állt!).
Tehát akkor inrared–féle megoldás felé vettem az utamat.
Akku ki.
A820T rom flashtool-lal feltesz.
-> reggeli kómában persze preloader-rel együtt...: be sem kapcsol a telefon (leizzadtam és egyből fel is ébredtem...)
A820 gyári S138 rom flashtool-lal
-> nem lehet flashelni, 4032-es hiba
-> DJGABI által említett 4 preloader közül a 3. lett jó, ezzel az S138 fent van, de a touch screen még mindig fordítva megy
A820T rom flashtool-lal, A820-as 3. preloaderrel
-> Felment. A telefon bekapcsol, de csak addig jut, hogy megjelenik a logo, ...normal boot..., és ennyi. Hát, akku kiszed.
A820 gyári S138 rom flashtool-lal, A820-as 3. preloaderrel
-> Felment. A telefon bekapcsol, sokat gondolkodik, majd szépen elindul a gyári ROM, helyes touch screen érintésekkel örő é bódottá.
Sikerült a touch screen helyes működésének visszavarázslása!Tehát az A820T felrakása után hiába nem indul el ténylegesen a rendszer, a touch-screen hibát megoldja.
Utómunkálatok:
- flashtoollal CWM fel
- átparticionáló szkript lefuttat
- factory reset
- CWM visszaállításMintha mi sem történt volna, megy tovább a rendszer. Imei megmaradt.
Mondom: szeretem ezt a telefont.
@(#3530) Mercutio_
- SP flashtool és/vagy MTKDroidTools mentés és/vagy dd mentés
- flashtoollal CWM fel
- CWM mentés a jelenlegi rendszerről
- átparticionáló szkript lefuttat
- factory reset
- ROM felrak
- belső sd letiltó lefuttat (van, amikor 2x is le kell futtatni, hogy 1x jó legyen).Elméletileg ennyi.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
torkozsolt
csendes tag
válasz Dexxter182 #3529 üzenetére
Na, ez jó hír, akkor mókolok vele én is :-). Köszi!
-
beg
veterán
válasz torkozsolt #3533 üzenetére
Eszerint elvileg év végétől már itthon is kaphatóak lesznek Csak ismerve a magyar piacot, úgy fog indulni, hogy kínai ár X 2.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mercutio_
félisten
válasz cappa72 #3531 üzenetére
A telón Linerty-s rom van, és root-olt (MTKUncle "has been granted SU"-ból gondolom.)
- SP flashtool és/vagy MTKDroidTools mentés és/vagy dd mentés
Gondolom előtte fel kell tennem a teló driverét valamint az SP flashtool/MTK Droidtools aktuális változatát a PC-re. Ezeket hol találom?>- flashtoollal CWM fel
Az indító 0. hsz-ben lévő CWM kell hozzá, vagy az más?
Betallózom csak, vagy lesz mellette scatter file, vagy valami?- CWM mentés a jelenlegi rendszerről
Ez tiszta.- átparticionáló szkript lefuttat
Ez pontosan hol?- factory reset
Ez CWM-ből, ha jól olvasom, azon belül merre találom?- ROM felrak
Ez is tiszta, pontosan mit és milyen sorrendben?
Aroma installeres, vagy a másik új tapicskolós?- belső sd letiltó lefuttat (van, amikor 2x is le kell futtatni, hogy 1x jó legyen).
Átparticionálás után ha felmegy a rom újra megjelenik a belső SD?
Ha később úgy akarom "szűzzé" tenni a rendszert, hogy factory reset és rom újra felrak, akkor ismét szembesülhetek ezzel?[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vegyszer
addikt
Valaki ki tudná szedni a Minideal romból a gyári browser.apk állományt? (/system/app vagy a /data/app mappában kéne lennie) Ugyan az az alapja, mint a stock, csak kapott egy jó ui-t.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Mercutio_ #3537 üzenetére
Vissza tudod szűzzé tenni a rendszert, de az a partíció kiosztáson nem változtat. Ahhoz a kiosztást újra módosítani kell. (pl scripttel, vagy azzal az alkalmazással, amivel át is méretezted.
-
-
vegyszer
addikt
válasz Dexxter182 #3540 üzenetére
Itthon megoldottam a gyári browser kérdést.
Gyári visszaállitásból kiszedtem, csak a mentés nem az sd-n volt, hanem a felhőben. Ott volt a hiba. Ez szebb, jobb, mint a stock (én megrögzött full screen párti vagyok, elvégre azért fizettem)
[ Szerkesztve ]
-
Pcm
tag
Alakul ez a 4.2
A kamera rosszabb mint a Lenovo gyáriban, a rádióhoz fülhallgatót kér.
A leírás szerint javítani fogja az alkotó.[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Pont ma láttam egy MIUI-t egy ismerősöm Galaxy S2-jén és nagyon megtetszett a rendszer. Mondta, hogy van az enyémre is erre most pont belinkeled.
mennyire kiforrott a rendszer? akadások, fagyások előfordulnak?
Most Cappa féle 4.1 van fent, ezzel is meg vagyok elégedve de nem ártana egy kis változatosság.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
beg
veterán
Leszedném a gravityt, mert annyi pluszt nem ad lambda alatt, sőt, a lenovos hívásképernyőt elbarmolja. Hogy lehet a legegyszerűbben? A frameworkből nem találtam ilyen opciót, hogy letiltsam a modult.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest