Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
hunhool1979 #35 üzenetére
És persze a Goolag, Apple és az NSA meg fehér bárányok
-
válasz
hunhool1979 #35 üzenetére
Én nem konteózok mint egy seggfájós fanboi, ha a tényeket nézzük az bőven elég. Ha van mondanivalód még gyere privátba szakérteni.
-
hunhool1979
tag
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Aha. Mindenki tudja.... Igen. Mégsem sikerült 1db bizonyítékot sem az asztalra tenni senkinek még soha. Szemben a nyugati innovációs mesterekkel, akik már gúnyt űznek abból hogy adják el az adatainkat kilóra és pl Angliában hogy rontson ránk a gondolatrendőrség, ha "rosszat" merünk írni.... De nyilván tudod, ha ekkora mellénnyel rontasz a házba.
-
válasz
hunhool1979 #31 üzenetére
Mindenki tudja, hogy miben utaznak, nem mobilok miatt kaptak büntit, de nyilván tudod ha ekkora mellénnyel rontasz a házba.
-
Aryon87
félisten
Kíváncsian várom a M50Pro tesztjét, kamerában mit tud felmutatni. Papirforma megvett, kivárom a jövő évi felhozatalt, aztán valamelyikre beruházok.
-
hunhool1979
tag
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Tudod ilyen blődséget leírni 2022-ben...hát nehéz rá szalonképes kommentet írni.
Úgy írod, mintha a nyugati féltekén ezek ismeretlen fogalmak lennének és nem lennének becsomagolva a nulladik perctől. Te tényleg úgy gondolod hogy 5G és Google nélkül a huawei (és Kína) nem képes kémkedni, ha nagyon akar? -
-
Ricardo
titán
Átjön az, csak kicsit már kopott.Ez az első hetven-nyolcvan alkalommal ok, még vicces is, de az elmúlt pár évben ennél jóval többször (minden Huawei hír topikjában) előjön.
Már a cinizmus, az irónia, és a poén része sem azt a hatást éri el (nálam) amit a "költő" szeretne vele átadni.
Ez lehet az én hibám, de azokon a vicceken sem röhögök jóízűen, amiket, már a 82-es hahota évkönyvben is olvastam.Nincs ebből harag, csak megemlítettem.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #26 üzenetére
Szívesen.
A GMS-t kéne lehozni kezdetű szöszenetre nem lehetet nagyon mást írni.
Mivel tisztában vagy a helyzettel, teljesen felesleges megjegyzés volt. -
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #24 üzenetére
Mert a GMS-ről le vannak tiltva, a műholdakról meg nem.
-
GMS-t kéne lehozni, azt olcsóbb mint a műholdakat, de ez sem megy.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Flashback #22 üzenetére
Az Apple számára a Huawei nem volt igazi konkurencia, csak Kínában, ahol remekül pörögtek a cég csúcskategóriás termékei. Egyébként pedig nem értek össze a telefonos eladásaik, az Apple vitte a drága telefon kategóriát, a Huawei, Xiaomi, Samsung pedig a belépő, és középkategóriás szegmenset, ahol az Apple-nek egyáltalán nem is volt alternatívája. Az egyetlen "olcsóbb" szériájuk a $400-os kezdőáru iPhone SE 1gen minden volt 2019-ben, csak középkategóriás árazású mobil nem, ma már úgye más a helyzet... Azonban a Huawei kínai elképesztő sikerei globálisan sosem voltak érvényesek, mert a hiedelmekkel ellentétben egyáltalán nem a csúcsszériák értékesítéséből állt a Huawei forgalmának java. Olyannyira nem, hogy a csúcskategóriás telefon eladások kb 75%-át az Apple vitte a Huawei tiltása előtt is, ez pedig azóta sem változott semmilyen irányba az évek során! 10 eladott csúcstelefonból 7-8db iPhone, és a "maradék" androidos típus. A Huawei max akkor tudott volna az alma tyúkszemére lépni, ha értelmezhető helyet tudott volna fúrni magának a csúcs/flagship telefonok piacán a Mate/P sorozattal, de a tiltásig nem tudott, pedig volt rá közel 10 éve. Utána pedig tudjuk miért nem tud.
A kényelmességgel egyetértek, viszont az ugyanúgy a mai Huawei-re is igaz. Az 5G és a GMS hiánya egyáltalán nem hátráltatná őket sem a dizájnban, sem az elérhető szoftveres és hardveres innovációkban, mégsem lépik meg. Amennyire újító volt annak idejében a P20-30 sorozat, és a Mate10, 20, annyira lett egyhangú, és egy helyben toporgós a P40, P50, és a Mate folytatás is. Semmivel sem sobnak többet ezekkel a kalapban, mint egy Xiaomi, vagy egy Samsung, vagy a szuperkényelmes Apple.
-
mad823
őstag
Azért ez a 10 lépéses blende ma már kicsit értelmét vesztette, hiszen amilyen post processing van a telefonokban, bőven elég kicsit távolabbra fókuszálva is lőni 1-2 képet pluszban, stack-elni a képeket és ugyanaz a hatás elő is állt.
-
Ádám16
addikt
Még mindig sír a szám... Ha nem herélik ki a gyártót, a M20P-m méltó utódja lenne a cucc.
-
roli543
őstag
Kevesebbet nyújt, mint a társai. Oke, Kínában ez annyira nem számít, alàírom. És ráadásul ugyanolyan áron, sőt még dràgàbban is àruljàk (RS). Szerintem ez így Kínán kívül halott ügy.
-
hunhool1979
tag
P50 Pro-ra 1.2 perc volt felrakni a Gspace alkalmazást,amivel minden google app működik. (ennél egyszerűbben nem lehet google-t használni) 5G pedig.... egyelőre jó poén. Nyilván ennyi pénzért lehetnek és kellenek is elvarasok, de egyik megoldható,a másik meg 2-3 évig nélkülözhető(ez szigorúan az én álláspontom,nem is vitaindítónak szánom)
-
rdt89
addikt
Ha már Mate széria, kicsit erősebb széleslátó kerülhetett volna bele, mint a P40 Pro-é.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #12 üzenetére
"A Samsung S9-ben is jól működött"
Ahogy az S10-ben is. Szerintem nagyon hasznos.
Ez a 10 fokozat jól hangzik. Ezért is érdekel mit tud a gyakorlatban. -
Na kíváncsi vagyok milyen lesz kamerában, mert mate 40 pro óta nem tudott kamerában fentebb lépni a huvi.
-
Kasya
nagyúr
Szerintem a Breitlingre gondolhatsz. Ha jol tudom, ingyen cserelik az orat, ha valoban veszhelyzetben hasznaltad (ugyanis csak egyszer hasznalhato).
-
-
Hallosz
senior tag
Nem tudok rá ész érvet felhozni, ellenszenves a márka soha nem használtam, sőt az itthoni Telekom wi-fi routert is lecseréltettem.
-
ledgeri
nagyúr
Most meg nem találom, de már 20+ éve létezik egy (vagy több) olyan hegymászó óra, amit hogy ha így kitekersz úgy megnyomogatsz, akkor egy svájci (vagy megbízott) kutatócsapat már indul is, bolygónkon bárhova. A tech azóta meg csak fejlődik. Ilyen szempontból nem. Az olyan címekből kiindulva, mint a "műhold az új 5g", igen.
Kívácsi vagyok a SAR értékeire egy ilyen telóból műholdra üzinek. -
roli543
őstag
5G (és Google nélkul, akinek ez érvágás) nélkül, ennyi pénzért… (az RS-ről nem is beszèlve…)
Max a kamera produkciójára lennèk kíváncsi…
-
Ricardo
titán
"és a rekeszt tíz lépésben lehet változtatni a mélységélességgel való optikai játékért."
Ez komolyan hangzik. Kíváncsian várom a teszteket.
-
vicze
félisten
Nincsenek ezek a műholdas "képességek", egy csöppnyit túlhájpolva?
-
Kérdés számomra, hogy az 5G korlátozása szoftveres vagy hardveres?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínában startolt el a Huawei legújabb csúcsszériája, nem maradt el a Porsche különkiadás.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest