- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Remélem megérem azt a napot, amikor a PH lapcsalád nem csak szimplán felszoroz egy külföldi árat a kb. árfolyammal, hanem számol az pl. az ÁFA-ból adódó különbségekkel is.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tigerclaw
nagyúr
Ebben az esetben az se adna nagyon hasznos információt, mert ezek az indulóára, nem jelentenek semmit. Amúgy itt is azt látom, hogy feleslegesen túl nagy a választék, mint az U szériánál.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
tdream
csendes tag
Nekem 55col van még az első szériából, az akkor 550-600 körül nyitott. Ez sem lesz olcsóbb az tutti.
Fractal Desing Meshify 2 RGB-Ausus z690 Maximus Formula-Lian Li Galahad AIO 3600 White-Intel I9 13900k-Kingston Renegade 6400 cl32 32GB-ZOTAC GeForce GAMING AMP Holo RTX 3070 Ti-Alienware AW3420DW-Logitech Powerplay-G903 - Soha semmit nem bántam meg, ráérünk majd a Pokolba vezekelni :D
-
dabadab
titán
Szürke IPS-ért ki az, aki ennyi pénzt akar adni?
DRM is theft
-
akaido
addikt
Mondjuk elromlik, cserélni kell a hipi-szupi kijelzőt. Na az nagyon fájhat ha gari időn túl lesz esedékes. Bár addigra úgyis újabb technológia hódíthat...
_Nekem sajna 300ezres(1havi bérem) is sokk_ba van, hiába szimpi a technika.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Tigerclaw
nagyúr
Jellemzően azért sem szokták használni a magyar árakat, mert azokon túl sok a szennyező tényező. Eltérő áfa, vám, árfolyamkockázati felár és persze a magyar tényező. Úgy is mondhatjuk hogy azzal se lennél előrébb, mert a több tucatnyi boltban több tucatnyi eltérő árral találkoznál.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
és hol vannak a 43 colos és egyel kisebb társai???? Nekem például a 49 már túl nagy.
-
dabadab
titán
válasz ***ANDRÁS*** #9 üzenetére
Ezek a prémium(nak szánt) cuccok, azoknál meg már az is csoda, hogy lemennek 49"-ig.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
MeszesKPT
őstag
Tekintve, hogy a Samsung hogyan visszanyeste a 4K vonal képességeit, ezek még simán lehetnek sikeres termékek akár magasabb áron is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest