- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Code: 47
tag
Sajnos itt a két kamera nem dolgozik össze, mint a Redmi Pro-nál (mondjuk az egyrészt más árkategória, meg sokkal profibb a kamera és a dupla szenzoros rendszer is). A főkamera, miután a "Blur" opció kiválasztottuk, akkor próbálja azt a hatást elérni, mint amikor DSLR fényképezőknél játszunk a rekesz értékekkel, és egy csúszkával állítható, hogy mennyire legyen a fókuszponttól körbe elmosva a többi részlet. De ezt igazából utólag egy képszerkesztővel is simán meg lehet tenni. A második kamera egy fix fókuszú monokróm szenzor. Semmi több. (ugyanez igaz a selfie kamerá(k)ra is).
(Azért a Redmi Proval példálózom, mert azt ismerem, csak ahhoz tudom viszonyítani!)
-
nyisziati
veterán
+1
Én se értem, miért kell fikázni. A címen egy darabig ugyan gondolkodtam, mire leesett, de a cikk nagyon tetszett.
Végre nem az a száraz adathalmaz, kis összekötő szöveggel, hanem értelmesen megfogalmazott és jól adagolt szarkazmussal leírt mondatok. Rég mosolyogtam ennyit, határozottan feldobta a napomat, köszönöm. 👍Egy ötletes "nem ajánlott"plecsnin lehet, tényleg el kéne gondolkodni. Mondjuk egy ásító kuka, vagy valami hasonló.
A humortalanok meg olvassanak egész nap szakdolgozat-vázlatokat...
-
törölt tag
A tesztek minőségére, írására, mint amit mondtál előző HSZ-ek.
A telefon meg talán ha a 20.000 Ft-s kategóriát surolná (ÁFÁ-val persze) akkor még nagyon talán megfontolnám, de ez így úgy esélytelen ahogy van. A HT17 Prom (HomTom) se vacakodik annyit és üzemidőben is bírja. (Igen más telefon.)
Szerk.: Csak engem nem zavar, hogy milyen az írás csak legyen egy teszt amit elolvasok mert érdekel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest