- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalifa777
tag
Miért spórolják ki szinte mindig az értesítési ledet? Filléres vacak de sokszor jól jön.
-
Graphics
Jómunkásember
Egy alap készülék, igazából hozza a speckók alapján az ígérteket.
Kérdés a minőség, az esetleg update-k.
Faternak ideális.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyi pénzér, senki ne várjon csodát. Alapkészülék és sokaknak nem is kell több.
-
Örni
senior tag
Manapság naponta több ezer terepjáró hajt végig az M5-ön, nem nagy cucc...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
DMG
senior tag
Ezekkel az "alap készülékekkel" csak az a bajom, hogy aki megveszi, egy hónap után azt hallom tőle, hogy az android milyen lassú sz@r, nem elég gördülékeny, bezzeg a régi IPhone-ja. Persze mikor rákérdezek mennyi is volt a kettő között az árkülönbség, akkor hallgat.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
pusszycat
nagyúr
Olyant még nem láttam,h a dobozon spórolnak h a teló tartsa össze.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Wesder
félisten
Soha többet Leagoo-t, csak igérgetni tudnak...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Csapoati
nagyúr
Belépő telefonnak ennél nem nagyon kellhet jobb 2016-ban. Pár éve ez a felhasználói élmény még az 50-60 ezres kategória volt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
veterán
Mindenképpen kíváló ajánlat hisz a 2015-ös samsung j1 400x800-as gagyi kijelzővel 512 mega rammal,2 magos procival 4 giga tárhelyel kerül 30 ezerbe.Az idei j1 1 giga rammal és 4 maggal természetesen ujjlenyomatolvasó nélkül kerül kb 40 ezerbe.Ennek fényében ez szinte ingyen van.
-
ghiottone
nagyúr
A Pose mode-ot fordíthatták volna a Pucsító módnak
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
fairi
addikt
"Egy mezei IPS kijelző még mindig jobb, mint egy filléres TFT"
Az IPS is TFT. És 2016-ban az mezei 5 colos HD IPS-ek is simán filléres TFT kategóriába tartoznak, még egy 60 dolláros árba is beleférnek az IPS-es TFT LCD-k.
Utóbbi pár évben elég nagy zavar alakult ki témában. -
-
Graphics
Jómunkásember
-
Obyboy
addikt
Szolgáltatói kínálatban el tudnám képzelni 0 Ft-ért...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
De akkor minek okostelefon?
(#15) beyruth82: csak hogy Telenornál és Telekomnál 3G kevesebb helyen van, mint 4G, és akkor marad a 2G, azzal meg nem akarsz netezni.
(#18) ORCA58: a kék szolgáltatónál is ugyanez a helyzet. Ha nem lenne gond a 3G lefedettséggel igazad lenne, de sajnos van, és úgy tűnik, hogy évről-évre nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Magnat
veterán
Vigyázat, a cikk tárgyát képező készülék a teszt szerint 3g-n sem tudja az összes hazai frekvenciát! A Voda biztosan (a másik kettőt nem tudom) használ vidéken 900mhz-t, ebben meg az nics. Így ott csak 2g-vel fog menni az adat, az meg már erős kompromisszum.
Egyébként érdekes, h ez a dolog sosem vert fel nagy port, a B20 meg gyakorlatilag kardinális kérdés telefonválasztáskor.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
balaaazs
senior tag
Pedig van ennek értelme, ha rendesen össze van rakva, és ami működik benne, az jól. Az olcsó samukkal pont az a baj, hogy tudnak azok elvileg mindent, de legyen időd kivárni meg elégszer újraindítani....
Egyébként egy jó Lego telefon kéne már ide, folyamatosan átépíthető külsővel
¯\_(ツ)_/¯
-
tothmaxy182
őstag
Ez egy tökéletes "gyerektelefon". Ha lenne 10-14 éves gyerkőcöm, aki már nyafogna, hogy "Apa, légyszi vegyél nekem karácsonyra iPhone-t, mert a Pistikének is az van, és én is olyan menő akarok lenni, mint a Pistike", akkor simán vennék neki egy ilyet. Egy ennyi idős gyereknek bőven elég. Az meg külön előny, hogy nem nagyon ismeri a 3 és 4G-s frekvenciákat. Az iskolában ne netezzen a gyerek, otthon meg van wifi...
Minden szavam magánvélemény!
-
alkatraz3000
senior tag
-
Postas99
senior tag
Hmm... mondjuk a márkát nem sokra tartom. nagyjából nálam egy vonalban van a WC-be berakott szemeteskosárral.
Telefonálni biztos jó lesz ha nem szar a mikrofonja és jók a vételi lehetőségei is.Üdvözitő hogy ennyi pénzért ilyet kapni, bár lehet elgondolkodnék egy haldokló Luma 550-en már.
Mindenesetre gyerek telefonnak tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz beyruth82 #15 üzenetére
Mondhatnék én ilyeneket a 70 éves anyumnak, még az SMS-t is csak elolvassa, írni már nem ír.
(#20) ollie
Azért az okostelefon, mert ezt sokkal jobban látja és teszek rá fotókat neki amit szeret nézegetni, zenét is hallgat rajta. Pár ilyen apróság és már is érzi, hogy kicsit halad a korral. Esetleg a nagymama telefon, de azt kikéri magának, mert azt csak az öregek használják. -
Nekem tetszik, a kinézettel sincs gond.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Genova1983
tag
Nem értem,hogy a gombok világítását miért kell szinte mindig lespórolni.
Nekem van egy Alfa 5 és annak világítanak a gombjai,pedig az egy (még)olcsóbb telefonja a Leagoo-nak.
37$-ért vettem. -
Krill77
őstag
Nagy kár a 4g. Bánatért nem tették bele..
-
ALBY
senior tag
Játszós második telefonnak bulibe menni jó lehet valakinek, (aki tűr ekkor gépet a zsebében),
az drága masina otthonmaradhat és még a hirtelen netezésről sem kell lemondani ha a bulis estén utána kell nézni valaminek.Durván olcsó, de sok a kompromisszum, még az egyszeri felhasználónak is.
Azt mindenesetre bizonyítja hogy a telefonokban nem a vastól lesznek drágák...Ha hátlap nekem tetszik egyébként, kérdés hogy bírj-e a karcokat, és mennyire csúszik.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Postas99
senior tag
Ennyi pénzért jó darab, gyereknek kezdő telefonnak is elmegy. Üdvözitő hogy ennyi minden belefért remélem az eustock felveszi kínálatba mert jó vétel.
Pusztán ezek a feltörekvő márkák sosem fognak pozíciót lépni. Ahogy egy volt kolegám mondotta: " Az a jó hogy megőrizted a szellemi frissességedet 3 éves korodtól kezdve"
A DUGI-val nincs viszont semmi bajom azt látom más kezében is, nyomogattam is, annyi pénzért ajándék volt, és ez is.
-
aelod
veterán
Dúrva, hogy az ilyen régi vasakra is ráhúzzák a hatos droidot. Kérdés mi értelme...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
senior tag
Igen alap, foleg az ilyen kategoriaju telefonok melle tarsitott szimpla elofizetesek 200-500MB nettel jobb esetben. Nehany nap alatt elfogy utana vanszorog 32kbps-al.
A fogyasztasbeli kulonbsegbe ertelmetlen belemenni szvsz.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
boncser
aktív tag
A külföldi rendelős topik tele van panaszokkal hogy a Tinydeal EU (német) raktáras rendelései folyamatosan eltűnnek, tehát hiába olcsó onnan a telefon egyáltalán nem érdemes most tőlük rendelni.
-
fornettisuti
veterán
újabb ipari hulladék
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
senior tag
Mostanában vettem telefont, nézegettem ezt is, két verziója van, amiből az E változat tudja a 900mhz-es frekvenciát. specifikáció A gond az, hogy a kínai oldalakon nem egyértelmű, hogy melyiket árulják.
(#38) Postas99: a régi márkák nagy része viszont már nem létezik.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Bog
HÁZIGAZDA
A gyártók a "híres" telefonjaikat elküldik maguktól. A középkategóriás izéket nem, azért igen, szaladgálni kell. Én is utálom, relatív sok energia megy el arra, hogy árlistákat böngészgetünk és ha látunk valami újat, akkor megpróbáljuk megszerezni. És egyébként elég sokszor maga a gyártó, vagy az ügynöksége nem is tart tesztkészüléket a midrange és lowend termékekből, mert "az úgysem érdekel senkit". Szerinted LG K8-at mióta próbálok szerválni...? Mindegy, hagyjuk, mert hajlamos vagyok ezen kissé felhúzni magam...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
ricsi0307
senior tag
Én azért megnéztem volna mit bír az az üveg szerintem ekkora összeg még nem fájt volna a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest