Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz Psychonaut #11100 üzenetére
mivaaan? valakik azt ordibálják radikálisan, hogy Harmónia Hullám? nemérteméneztetetetet. vagy a HH náluk valami másnak a rövidítése?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Psychonaut
veterán
válasz geprombolo #11101 üzenetére
Igen, de nem írom le a nevét, nem szennyezem vele a topikot. Segítek: Németország, múlt század 30-as, 40-es évei.
-
geprombolo
őstag
válasz Psychonaut #11102 üzenetére
Tudom már. Jó, akkor jöhet a Szeretet Hullám! Csak jó sok legyen belőle, mert sokan vannak!
Nehezen esett le, mert nem arra vagyok hangolva.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz geprombolo #11097 üzenetére
Metál most átmenetileg nem kapcsolható. Kérem hagyjon üzenetet. Amennyiben már hagyott, de nem érkezett válasz hosszú idő elteltével sem, kérem vegye fel a Forrással a kapcsolatot. Ha a forrással sem sikerül felvenni a kapcsolatot, akkor kérem hagyjon üzenetet. Ha ez sem sikerül, akkor a sikerhez vezető út, karbantartás alatt van. Kérem szives türelmét...
Új rész, a képregényben: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #11103 üzenetére
Szeretem Hullámok csak a Szeretet Folyóban lehetnek, tehát ez a topik vízben áll.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
puttputt
őstag
válasz Vakegérke #11095 üzenetére
Nekem is pisilnem kell.
---
Találtam még egy beszélgető-csatornát, ha esetleg valakinek még a PH!-n kívül túlnőnének az igényei :
A neve valójában "Pingwin", de össze vannak keverve a betűk, ill. az egyik ki van cserélve.
Egyébként, ez a hivatalos "pingvin összeesküvéseket koordináló csatorna".
Köszönjétek "PW-őrötöknek"! (ld. aláírásom)Hasek: Tetszik ez a "zsungel".
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Hasek
Közösségépítő
válasz geprombolo #11105 üzenetére
Oda lett varázsolva. A dzsugeles nyitójelenetben sincs ajtó, pedig valahogy kijöttek rajta. Csak aztán eltünt.
Fehér betűvel pedig csak Racecam beszéde volt írva. Értelemszerűen, kivéve amikor a forrásban voltak.
Üdv. H
-
Psychonaut
veterán
válasz geprombolo #11109 üzenetére
Vak embertársaink egyenjogúsága miatt, mert a Birodalom senkit sem rekeszt ki.
SZERK: dupla:
SZERK2: NEM HISZEM EL!!! ELVITTEM A 11.111-ET!!!
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz geprombolo #11109 üzenetére
11.111
Köszönöm ezúton is mindenkinek a játékot, és remélem még sokáig együtt marad a Birodalom lakossága, a kisebb-nagyobb összezördülések ellenére.
Ping Win!
[ Módosította: Loretto ]
-
geprombolo
őstag
válasz Psychonaut #11111 üzenetére
Gratulálok! Pedig én akartam elvinni, csak közben üzletelek és nem lecsúsztam?
Tux a kedvenc állatom!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Psychonaut #11110 üzenetére
Azám! Gyorsan ki is javítom az összeset!
11111: Gratulálok!
Na, most Hellsing
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Vakegérke
félisten
válasz Psychonaut #11111 üzenetére
Először is gratula!
Másodszor bárki megszólal, az csakis a topic érdekében teszi. Mindenki úgy látja, hogy ő akarja a jót, az igazat. Előfordulhat, hogy "nézeteltérés fennforgása leledzik", a tény tény marad.
Szerettyük esztet a topicot.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Ice!?
őstag
válasz Psychonaut #11110 üzenetére
És a 11100.-at is.
-
geprombolo
őstag
Jön a 11200
Szeretet Hullámmal való feltöltés következik. Elmossuk az ellenséget, barátok lesznek
Rájöttem, hogy Mr. Spock tulajdonképpen egy elf. Ezek szerint a Vulcan bolygó az elfek szülőbolygója!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
talmida
Közösségépítő
11117
Hát, ez nem igaz! Képzeljétek, egész nyáron nem volt hurrikán felénk, erre most, amikor épp vége a hurrikán-szezonnak, idejön az Ida.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
puttputt
őstag
válasz talmida #11117 üzenetére
Ez jó. (Illetve rossz.)
Van egy Professzorasszony ismerősöm.
Elég "kemény", szigorú asszonyság, két egyetemen tanított, nemzetközi szaktekintély, tanszékvezető, dékán...
Mindenesetre, legközelebb ha találkozom vele, "megkérem", hogy;
"ne árassza haragját rátok".
Ugyanis éppenséggel Idának hívják (nem túl gyakori név, ugye?), ráadásul rengeteg ismerőse van az USA-ban (egyetemközi...).[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
geprombolo
őstag
válasz talmida #11117 üzenetére
Mutathatnál valami referenciát, hogy tudjuk mihez viszonyítani a citromjaidat. Így a kép alapján hatalmasaknak tűnnek.
A hurrikánt arra fogjuk használni, hogy SzH-t juttassunk a felsőbb légrétegekbe. Aki jön, az szeretni fog minket, mire leér.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz geprombolo #11119 üzenetére
Tessék. Referencia. Kyrabaybee másik menedzselt énekese...
Üdv. H
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #11119 üzenetére
Valóban óriási, és ez még az érés előtti stádium. A vihar után, a sok eső hatására valószínű, hogy még tovább fog nőni. Keresek fotót nektek összehasonlításul,..ha nem találok, akkor majd csinálok. PING WIN!
IN GOD WE TRUST!
-
geprombolo
őstag
Liteonka Hencegnő válaszolt a levelemre, a gépe még mindig rossz, mindenkit nagyon hiányol. Puszil minket.
-
Hasek
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
Véletlenül fogtuk ki ezt a fajt. Mindenki csodálkozik rajta, mert ez még az ittenieknek is csodszámba megy .
Gergő_ Szia! Igen, most reggel nyóc van. De igazad van, megyek is reggelit készíteni. Ma egy kicsit elaludtam.
puttputt: a citrom tudvalevőleg savanyú. Majd bemutatom egyszer a többi termést is a KBK-nak , de most télleg rohannom kell, hogy a többiek is el ne késsenek...[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Badman 4ever
őstag
válasz talmida #11127 üzenetére
Ez egy sárga körte biza, ráadásul meghízott egy picurit.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz talmida #11131 üzenetére
Mi körtéből fogtunk ki hasonló fajtát(Köszi Badman, hogy emlékeztettél rá ).
Az első tíz év alatt, meglététől számítva, nem volt átlagon felüli termése, mára viszont beindult. Szerintem hasonló méreteket simán elért, mert az a citrom. Akkor lemértem a súlyát, de sajnos már nem emlékszem rá, hülyeséget pedig nem akarok mondani.
Ja, és idén paradicsomból is kifogtunk egy érdekes fajtát:
Üdv. H
-
Tulipanti
tag
Üdvözlet!
Cseppet régen jártam erre.
De mutatok valamit, egy kis karácsonyi, mikulásos meglepi !"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Badman 4ever
őstag
válasz puttputt #11137 üzenetére
Dehogy, ezt a Birodalmi Télapó csinálta, a Pingapó.
Lehet, hogy ő Racecam, csak emberi álarcot húzott.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
talmida
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
válasz talmida #11140 üzenetére
Hát most igen... Eddig így szólt: Lopj egy kiló paradicsomot.
Köszönöm.
A hsz, az a Hozzászólás rövidítése
A szh, az a Szeretet Hullám rövidítése
Ha jön az ellenség, akkor ez meghatja őket. Ez alól kivétel, Eric Cartman, mert ha ő jön, akkor erre a következtetésre jut a SZH hallatán: Ezek a Hippik... már megint elfoglalták a rádióállomást...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
puttputt
őstag
válasz Badman 4ever #11138 üzenetére
cmd: Pingapó.
/Nekünk, informatikus pingvineknek így kell üzennünk a Pingapónak, ha akarunk valamit.../
Ha meg rosszak voltunk, akkor:1. Vagy nem találja az állomást, mert rosszul van ráírva a nevünk a listájára...
2. Vagy nem tudjuk átvenni a csomagot...
3. Vagy 4-ből 4 csomagja elveszik...Ha már Racecam lenne a télapó.
Szh=szeretethullám.
Bocsánat, ma ultra fárasztó vagyok. Egész nap videókat konvertálgattam, reklámot készítek egy TV-nek, stb...
-
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #11144 üzenetére
Ment privát!
Itt: [link]
Körülnéztél már? Ha van jó progid v. passzoló firefox kiegészítőd, akkor simán le tudod halászni, akár rögtön mp3-ban is, aztán lehet javítani a minőségén, vagy rögtön jobba menteni.
Persze, keresgetni kell itt is a jó minőségért, de ez a leggyorsabb...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Csúnya dolog ám a zenéket letölteni, még jutúbról is... -
-
Gergő_
őstag
válasz Psychonaut #11146 üzenetére
320kpbs-as mp3 és audiofilia?
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest