Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    4 nap 1+8Pro után nem bánom, hogy megvettem, tetszik.

    Fő kamera a gyári app-pal gyengébb mint a P4XL, gcam-mel kb hasonló. Akkuról nem tudok nyilatkozni, kijelző fényerő jobb.

    Mint korábban írtam, eddig azt gondoltam, hogy az ujjlenyomatolvasó felett eljárt az idő, de most örülök, hogy van megint. Mind a maszk miatt, mind a szerencsétlen android rendszer miatt. Gáz, hogy 1 évvel az Android10 és Pixelben lévő arcfelismerő után még mindig nem támogatja csomó app és semmilyen szinten nincsenek erre "rákényszerítve" a fejlesztők.

    Android Autoval kb 1.5 éve küzdök, mióta megvan az autóm, mint a Huawei Mate20Pro-val, mind a P4XL-lel (rootolva, vagy anélkül, android 10/11, havonta frissített AA-val) rendszeresen fagyott, megszakadt, újraindult az AA. Próbáltam 3 külön usb kábellel, már elkönyveltem, hogy az autó szar, persze szervizben produkálni esélytelen, mert teljesen random volt, néha 4 perc után, néha 1.5 óra után.
    1+8Pro-val eddig egyszer sem szállt el, pedig mentem már tizenpár órát...

    Nissan gyári app-ban valami el van szúrva, és P4XL-en nem ment, se Android10 se 11 alatt. Nissanosok közt körbekérdezve csak én szívtam ezzel, mert többiek nem pixelt használnak. 1+8Pro-nál megint működik.

    Azt hittem, hogy a referencia telefonon müxik minden a legsimábban, itt van a legnagyobb kompatibilitás, de úgy látszik ez hamis illúzió volt.
    Talán pont emiatt vágytam egy referencia Google telefonra nagyon sokáig, de mindig volt valami "hibája"/gyengesége ami miatt inkább mást vettem. Most már elmondhatom, hogy volt ilyen telefonom és ha a jelenlegi irányt (középkategória) tartja a google, akkor soha többé nem lesz.

    Ugyanitt P4XL eladó, hátha megjött a kedve valakinek a fentiek után :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák