- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ja én nem tudtam, hogy az "A" jó, mert nem használok ilyen utólagos mókolásokat (sem Start menüt, sem AG-t visszahozót) csak linkeltem egyet. Nekem nem hiányzott az egész, csak egy ellenérv ellenérveként hoztam fel. Ezek szerint féligazságként.
8.1-en vagyok, nem tudtam, hogy arra még nincs ilyenből normális példány, de ahogy ismerem az ilyen OS moddingolós embereket előbb-utóbb úgy is kitalálnak rá valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Jokerx
tag
Arra van bármi esély, hogy a telefonról vezéreljem az asztali gépen tv-re kirakott Win8.1-et?
Mint egy nagy távirányító.Megvalósíthatónak gondolnám. Windows mindkettő.
-
vicze
félisten
Felesleges rugózni ezen. Tök mindegy a gép 4-5sec, mert kap egy csomó animációt meg felesleges egyebeket, frissítést stb. Amíg egy Office-re bökök és ott van 0sec alatt SSD-vel precache-el ez meg több másodpercig "töltöget" mert a MetroAPI erre képes, hát valahogy nem érzem a sebességet...
Nagyon OFF:
A Metro Desktop környezetben rettentő lassan alacsony hatékonysággal, magas erőforrás igénnyel használható, és innentől nem érdekel Desktopon. Hangsúlyozom, hogy a Metro nem a win8/8.1
Majd jön a 8.2 és lenyugszik az is aki a startmenüt hiányolja, viszont iszonyat értelmetlen volt ez a két év...[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
Nálam a metró appok is mintha cachelődnének. Rábökök és megjelenik úgy, hogy az utolsó újraindítás óta nem nyitottam meg az appot.
A WinRT meg semmivel se rosszabb (sebességben főleg), mint a full .net4.5. Pár API hivás hiányzik, de újabban szinte kivétel nélkül PCL-t targetelek a portolás miatt.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
vicze
félisten
Lehet a VM-em RAM-ja kevés, 4GB-vel nem tudom kipróbálni, mert csak 8GB van, marad a 3GB. VHD SSD-n szóval nem lassú. Vagy a virtualizáció tesz be a Metro appoknak valahogy nem tudom, gyak maga az OS egyéb programok majdnem, hogy gyorsabb mint a host, de a Metro... De ha egy bármilyen kicsi alkalmazás 1sec-nél több már nem vagyok meggyőzve, illetve az egészet az öncélú animációk nekem hazavágják, az a lassúság fő okozója WP, RT-n is és ez nem fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Én pont követem, mert nekem igényem lenne rá. A Metro-t többszöri próbálkozás után sem tudtam magamévá tenni, és rá kellett jönnöm, hogy maradi módon a Win8/8.1 engem gyakorlatilag egy frissített Win7 szintjén érdekel csak. Ezért gyúrok arra, hogy a kinézet passzoljon. (Külsőleg minél láthatatlanabb legyen az átállás. Főleg, mert asszony is használja a gépet. Neki sincs kedve/kapacitása új dolgokat megtanulni v. megszokni)
Win8 esetén ez megoldható, 8.1 alatt még nem tökéletes. Addig marad a Win7, és a 8.1 virtuálgépes "tesztelése".
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Próba
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...