Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Szia Vladi!
Elkészült, részben, mert az asztallap még nincsen összefogatva a vázzal (egyébként így se moccan meg, atomstabil), meg le szeretném majd kenni dán olajjal, csak várom, hogy ne legyen ilyen hektikus az időjárás. Meg ha már szét kell majd szednem, akkor kap a váz egy réteg matt lakkot is.
Na meg közben elkészül részben a polc egy része is, egy része még csiszolásra vár.
Alapvetően elégedett vagyok vele, egy picit pontatlan lett a váz (DIY érzés), de ezt pár darab öntapadós filc talppal megoldottam.
-
Ispy
nagyúr
A kert még romokban, kell vagy 45m3 föld feltölteni, utána akarok egy szerszámtárolót, ahová majd befér egy rendes munkapad, satu, lesz áram és lehet barkácsolni. De ez még odébb van, addig is buzi vagyok.
Na jó, csak biszex, mert faternak van flexe, ha kell.
Kisebb vágásokat a dremellel szoktam csinálni, nyilván korlátozott tudású gép.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
Az asztallap alatt van két hosszanti merevítő (50x20-as) és hátul is lesz egy.
-
-
-
Ispy
nagyúr
Igen, az, ezt a videót én is megtaláltam.
Lábat nem rendelek, mert 2 utcával arrébb a hegesztő bácsi megcsinálja 10k-ért zártszelvényből. Asztallapnak meg táblásított tölgy lesz, dán olajjal kezelve. A lábat meg nem akarom lefesteni, tetszik a fémes ipari stílus, de majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- VR topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest