Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz Nyekenyoka #6227 üzenetére
Szia!
Van otthon elfekvőben egy felesleges táp? Meg kellene próbálni azzal is, mert ha HDD nélkül elindul rendben, akkor erős a gyanúm, hogy táphibával állunk szemben.
Bocs rosszul tettem fel a kérdést... Programcsomagos, vagy FFp-s, esetleg Entware-ng-s volt a csomag?
Bár a 2.82-ből sejtem, hogy programcsomagos (illetve most tetted fel az FFp-t). SSH-n a /mnt/HD_a2/.system/zy-pkgs/config/Transmission/ alól másold át a torrrents mappa tartalmát az Entware-s elérési útra. Viszont figyelj arra, hogy a TM ne fusson a művelet során!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
mezeimaco
újonc
Szia!
Ugyanebbe a problémába futottam bele pár hónapja 2tb-s wd red vinyó 2 éve ment, 4.81-re frissítés után pár percig ok, aztán se kép se hang.
Ha kivettem a vinyót, akkor az admin felületet betöltötte, de pl downgradelni nem tudtam. Resetekkel próbálkoztam, nem segített.
A kivett vinyóba windows alatt nem tudtam életet lehelni, de egy málnára kötve sikerült, illetve vettem egy ugyanilyen vinyót, be a nasba, tökéletesen megy.
Szóval jelenleg a régi vinyó a nas nélkül tökéletesen működik (málna segítségével ugyanúgy látom is a hálózaton), a nas új vinyóval szintén tökéletes.Amit még ki akarnék próbálni, hogy a régi vinyó format után megy-e a nassal, de a rajta lévő adatok miatt ezt még nem tudtam kipróbálni.
Kíváncsian várom, hogy neked sikerül-e megoldani.
Üdv,
-
Gabesz26
senior tag
Sziasztok!
Ugyanez a probléma jött elő nálam is (kb. 4 éve használom a nas-t). Idáig gond nélkül használtam, aztán tegnapelőtt este elkezdte azt játszani, hogy ha újraindítom akkor megy minden, viszont pár perc után használhatatlan (TM kliens nem látja, ip címén sem érem el a webes felületét), és csak az újraindítás segít, de az is csak pár percig, utána kuka.
Az előző hsz-re ahogy láttam a táp csere érkezett javaslatként, ez lenne a megoldás? (nincs otthon elfekvőben ilyen táp, és inkább kérdezek, minth feleslegesen bevásároljak)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest