Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
love story szifon verzióba nem lesz?
-
törölt tag
Ok, hol vannak a valóban kelendő tokok? Pikacsús, hellókittis, szarovkis, stb.
-
Csapoati
nagyúr
A nyitást követően elmondja, hogy a Boráros téri építkezésen tevékenykedő dolgozóinak szeretne strapabíró iPhone 6 tokot vásárolni.
Totál valós élethelyzet, hogy az építőipari melósok mind i6-tal nyomulnak, főleg mifelénk.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zoja™
őstag
Második jelenet - Anyai ösztönök
Délelőtt 9:14 perckor egy kedves, jó kisugárzású, határozott hölgy jelenik meg az iPhoneSzervizBuda.hu boltjának bejáratánál. Belépéskor vidáman köszön és a pultra helyezi iPhone 6 Plus készülékét, amelyet a férjétől kapott karácsonyra, hogy nagyobb kijelzőn élvezhesse a családi (homemade)... khm...khm...
-
Simi87
senior tag
Ez fájt.
-
-Skylake-
addikt
Azért ha már iPhone , az Element Case tokok belefértek volna még ebbe a cikkbe szerintem...
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
alevan
őstag
Ez még viccnek is rossz.
(#8) Simi87 És még annak is gyenge.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
nagyúr
Szerintem pl.
De csitt! Ne mondjátok meg nekik!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mr.Grincs
veterán
Nahmost nekem iphone 5S készülékem van...szpészgréj....Elolvastam a cikket, de sajnos nem tudok az én készülékemre tokot venni mert nem arról szól. Akkor most vegyek egy iphone 6-ost, hogy legyen egy zsiradék tokom?
Viccet félretéve vettem tokot, csak nem a cikkben említett helyről és nem ilyen áron
Ebay->MasterCard->uv zöld szilikon tok 0.99 ingyen postával, kínából az annyit jelent, hogy 436 Forint. Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen tokban pókhálósódik be az érintő és folyik el az lcd kijelző ha éppen pofára esik./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
őstag
Ennek a cikknek már az elejébe belefáradtam...
-
Wesder
félisten
Végig sírtam a nevetéstől :'D
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
joey04
titán
jaj de gagyi ez a "mesés" stílus...
-
addikt
"Érdekes" cikk volt, azt soha nem gondoltam volna hogy tokokrol ennyit lehet irni foleg ilyen talalassal.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
joey04
titán
válasz Jeanne d'Arc #18 üzenetére
Tokoról lehetne sokkal többet is írni, akár még értelmes cikket is... De ez most sajna nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Orulok, hogy nem csak en tartom nevetsegesnek a cikket
Az ertekeles, (mint nagyon sokszor) nagyon gaz.. A tokok egyszeruen izlestelenek. A tortenetek viccesek, kicsit olyan, mintha valami gyenge konyvet olvasnekSzerintem az emberek nagy tobbsege sosem vasarolna ilyen es ezekhez az ocsmanysagokhoz hasonlo tokokat.
Maradnek a gyari Apple bortokomnal. -
janeszgol
félisten
Az Ötödik jelenet tokja baromira tetszik. Stílusos. A többi uncsi.
-
mizoli
addikt
Ne mondjátok már, hogy "cikk".
Ahogy Simi87 is írta, ez egy reklám.
(Hozzátenném, nyilván fizetett reklám, amivel semmi gond.)
Hogy jó, vagy rossz, arról lehet beszélni, de ez ízlés kérdése.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Legalább eltakarják az iphone6 rusnya hátlapját.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Simi87
senior tag
Csak a kommenteket jöttem olvasni.
-
Stanley-B.
őstag
borzasztó tokok, a gyári bőrtokon kívül nem találtam még olyat amit el tudnék viselni iPhone-on (meg iPaden).
Az viszont nagyon jó. -
decoati
aktív tag
Ha már szürreál (magyar építőipari melósoknak iPhone6 tokot vesz a főnök), legalább kimaxolhattátok volna...
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Simi87
senior tag
válasz Stanley-B. #33 üzenetére
Az meg pár hetet bír, és lemállik a telefonról.
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom, nekem mint tulajnak mas a tapasztalata nekem se nem valik, se nem foszlik, se nem esik szet. Sot, a tobbi iPhone6 is ilyennel van hasznalva a csaladban es senki sem panaszkodott meg tavaly ota
Biztosan en csinalok valamit rosszul. Sot a premierkor vasarolt iPad Mini Retina gyari ProductRED tokja sem foszlik. A szinten gyari Apple iPad3-nak (2012-ben lett vasarolva), most kezd szetjonni az alja, am meg minig teljesen hasznalhato 2.5 evvel a vasarlas utan. Ez nem a bor, hanem a szintetikus (polyurethen asszem az anyag neve).Szoval felhasznalokent
-
m1lan
őstag
A zárás után Lakatos Kárlosz Ráfáel sietve toppan be egy feszítővas segítségével az iPhoneSzervizBuda.hu üzletébe. Eladót nem lát sehol, így kedvére válogat, majd a pár órával korábban
eltulajdonítottvásárolt iPhone 6 készülékére helyezi új tokját.Hepiend.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
r3dsnake
nagyúr
Hatékony iPhone tok vásárlás forgatókönyve? Felmegyek eBayre és megveszem tized áron, mint az itthoni túlárazott cuccokat.
-
pengwin
addikt
válasz Stanley-B. #33 üzenetére
Trident case, meg valami edzett üveg fólia az előlapra?
Üdv, pengwin
-
Mr.Silkó
veterán
Remélem nem lesz több ilyen jellegű reklám az oldalon -mindegy, melyik céget vagy annak termékét hirdeti -, ez borzalmas és színvonaltalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest