- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
-
w333
félisten
válasz perge666 #3251 üzenetére
Nem tudom
Persze ... sokszor van hogy 2X is van töltve naponta, 4-5 óra kijelzőidők szoktak lenni
Csak nekem picike a kijelzője nagyon, így jövőhéten érkezik a 13 Pro Max
Szerintem is ez lehet, illetve én töltés közben soha nem használom a telót
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kutga
nagyúr
-
Akkor te valami hiper-szuper akkusat fogtál ki.
Lehet majd hírtelen fog megindulni lefelé.
Nekem a 8-as folyamatosan ment lefelé eddig,de vagy 4-5 hónapja 84%-on stagnál,lehet nemsokára drasztikusan meg fog indulni.
A 8-asom kijelzője nekem kisebb mint a 12 minié,szóval nekem meg elsőre lehet nagy lesz. -
törölt tag
válasz perge666 #3247 üzenetére
Pedig ha ilyen hosszú távra szoktál telefont venni, most érdemes a 13 miniről elgondolkozni. Hivatalos árat nézve 45 ezer forinttal drágább a 12 minihez képest most, viszont: újabb processzor*, 128 GB tárhely, jobb üzemidő, néhány kamera újdonság, dual e-sim, kicsit világosabb kijelző. A processzort csak csillaggal jegyeztem meg, mert A13, A14, és legújabb A15 chip olyan erősek, hogy a sebességgel és támogatással hosszú évekig nem lesz gond, és hétköznapi használatban nem igen venni észre különbséget. A plusz tárhely és üzemidő inkább a mérlegelés tárgya.
-
válasz #86564352 #3258 üzenetére
3-4 évre szeretnék tervezni vele.
De amiket felsoroltál azokból csak az üzemidő amitől felcsillant a szemem,de az a +1,5 óra amit ígérnek szerintem nem ér annyi felárat.Ja igen üzemidő,jó hogy felhoztad!
Az új Iphoneokat mindig úgy mutatják be hogy 1-2 órával többet bírnak az előző évi modellektől,de mégis 4-5 óra kijelzőidőröl beszélünk a gyakorlatban évek óta,akkor most kihazudik?Kamuzik?A lényeg hogy elég lenne nekem a 12 mini is bőven,sőt,a kis 8-ammal is nagyon jól elvagyok a mai napig,de mint írtam akku miatt is váltanék,meg újításra vágyok. / tele kijelző,Face ID /
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz perge666 #3259 üzenetére
Akkor ez eldőlt. 13-nál kicsit kisebb a notch is széltében, lefele 1 mm-rel vastagabb. Esetleg még az lehet, hogy ebben a formában a második körben talán kijavítottak ha volt gyerekbetegség. De abszolút jó vétel a 12 mini is, nekem is ez a kettő van tervben amikor lejár a mostani Telekomos szerződésem. Mondjuk a helyedben még pár hetet várnék, hátha tesznek fel hardverapróra jó fogást, és novemberi black friday akciók, szolgáltatóknál is érdemes nézelődni készlet kisöprést. Azt néztem még különbségeknél, hogy a 12-nél "fehér" szín, 13-nál "csillagfény" a megnevezés. Képen nem látok akkora különbséget.
Bemutatón a videólejátszásra értik 2 órával többet tud. Ha játszol durvább játékkal és 5G max fényerőn stb. akkor nyilván más üzemidő lehet. OLED miatt egy picit az is számít fix sötét mód, vagy világos is. A lényeg, hogy egy napot átlagos használattal simán hoznak ezek a mini készülékek is. Nem hiszem aki ezt a kompakt formát keresi, az egész nap Netflixet streamelne és játszana.
-
hellomi
tag
Mint a kepen lathato, januar 8-an lett aktivalva, akkor lesz 1 eves a telefon.
Estenkent gyari USB-C/Lightning toltovel toltom, napkozbe autoban, gyari Lightning kabel, illetve Belkin szivargyujto fej.
Mar nem birja folyamatos hasznalat mellett fel napnal tovabb, kb 7-8 ora hasznalat(es nem kepernyoido, hanem elindulok reggel itthonrol, mire vegzek meloba, mar 20% ala beesik, kozbe telefonalok, hotspotot osztok, egy keves FB/Insta, a tobbi leginkabb WhatsApp group chat).
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
-
blakey
titán
válasz perge666 #3264 üzenetére
A piros volt a kiszemeltem, mint elsődleges szín aztán 1 hónap után már kezdtem más színekkel is szemezni, zöld, kék. Mindegyik nagyon jól néz ki, végül az utolsó pillanatban a kéket vettem, ugyan az órából is lett volna piros, de inkább a kék mellett döntöttem, telefon, óra, mindkettő kék, kellően elegáns és közben színes is. A piros óra fura lett volna a karomon, de tény, hogy jól néz ki, autóm is piros/fekete, a telefon és óra is passzolt volna hozzá. Péntekig vártam, tovább nem, egyrészt, szép lassan kifut a 12-es széria, mert kb. ua. tudja, mint a 13-as csak ugye tavalyi így a 13-asnak piacot kell adni, másrészt, nem szerettem volna tovább várni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz #86564352 #3258 üzenetére
Na te is segítettél a döntésben,meg másik fórumon is írtak véleményt,és akármennyire nem akartam de végül csak meggyőztetek hogy a 13minit vegyem.
T-nél veszem,tudom itt drágább mint mondjuk emagon,de itt nincs utánajárkálgatás csak megrendeltem és majd hozzák 8 nap múlva.
Havonta 1600ft-al lesz drágább mint a 12mini,és ez mostanában biztos nem lesz olcsóbb egyik akcióban sem.
blakey : Másik fórumon felvilágosítottak hogy 12mini Product Red nem éppen az a szín amit megszoktunk Iphonenál,jobban utánanéztem és tényleg,inkább olyan bugyi rózsaszínes/tüdő színűnek hat nekem,a 13mini meg a jól megszokott erős piros/vörös.
Elsőre butaságnak tűnhet szín miatt többet fizetni,de 3-4 évre tervezve olyan legyen már ami tényleg igazán tetszik.
Remélem jó szolgálatot fog tenni ezis. -
-
OCTAMD
őstag
válasz rolandhun95 #3271 üzenetére
3utools az szinte mindent tud
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
blakey
titán
válasz perge666 #3267 üzenetére
Tudom, hogy milyen színű a RED, hiszen élőben fogdostam, nem volt vészes, de a sötétebb jobban néz ki, ettől függetlenül ugyanaz lett volna a döntésem. Erős lenne piros telefon és óra, ha már együtt hordom akkor legyen közel azonos színű. 13-as meg egyáltalán nem hoz lázba, sőt, 11-et akartam venni, de élőben a két a 12Mini mellett "elvérzett" a kijelzője.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz rolandhun95 #3271 üzenetére
Share analytics kell hozzá, hogy engedd elküldeni Apple-nek a napi diagnosztikát. Utána meg fog jelenni a "log-aggregated" fájl aminek szövegét kimásolhatod jegyzetbe és rákeresni "batterycyclecount"
persze 3utools egyszerűbb
-
Nekemis tetszett a 12mini Product Red elsőre,de ahogy felhozódott hogy másabb és utánajártam úgy már elbizonytalanodtam.
Nekem sem a tudása miatt lett az újabb,de végül rávettem magam hogy havi +1600ft a legfrissebb cuccért nem sok,rosszabb helyre elmegy ennek a többszöröse.Ja meg hogy hosszabb távra terveznék vele……..Nekem Apple Watchból a fekete S2 SS van még,ahhoz meg minden megy.
Amúgy órából se kéket sem pedig pirosat nem vennék,abból nekem az alap színek tetszenek,ja meg csakis kizárólag Stainless Steel.
Ezértis nem cseréltem még le a 2-es watchot sem mert egy újabb Apple acél óra is elég zsebbenyúlós téma.
Én többe nézem a 2-es acélomat mint akár egy 4-5-6-os alut,tudom van egy fura ízlésem de ez van. -
e34power
csendes tag
Nem hiszem, hogy nala lenne a problema, enyem is decemberben lesz egy eves, 91% most.. inkabb a tied a kivetel.. en is toltom ossze-vissza, halozatrol es autosrol amikor 20-30% korul van toltom.. addig ameddig idom van.. eleg sokat hasznalom is.. igy tart ennyi szazalekon..
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok! Két kérdés a minimmel kapcsolatban:
- Van több tokom hozzá, de a legtöbbet az átlátszó szilikont használom, mert abban van a tömegközlekedés bérlet. A gond, hogy ez a legolcsóbb (~1500ft) mediamarktos szilikon tok. Borzasztóan csúszós és rossz a fogása, főleg ha kicsit izzadt a kezem. Szeretnék új tokot, de maradnék az átlátszó vonalon. Ezt és ezt néztem egyenlőre. Lenne bármi különbség érzetre (főleg a másodiknál)? Esetleg valami más hasonló ajánlás? Hiába pici az egész telefon, az első tok a képeken elég bumszlinak hat.. pedig tetszik.
- "Üvegfólia" is volt már rajta több, de eddig mindegyik felvált / felbuborékosodott a bal felső oldalon + sarokban, kivétel nélkül. Tudnátok ajánlani valami jobb minőségűt rá, ami nem fog feljönni? Eddig mind tökéletesen volt felrakva, mégis.. A tokot nem sokszor vettem le, szóval nem hiszem, hogy az nyomta volna fel. A watchomon Rock Hydrogel fólia van, az nagyon tetszik, jobban mint az "üveg". Van valami ehhez hasonló a minire is?
-
domerator
veterán
Fóliához: nekem hydrogel van rajta, nem annyira siklik mint az üveg és szerintem leejtésnél nem véd annyit, cserébe nem vastagabb a telefon tőle és könnyebben cserélhető. Olyan mintha semmi nem lenne rajta.
Mondjuk én könnyen beszélek, nekem van applecare plusom, úgyhogy nekem hátul is hydrogel van és nem használok tokot.
Viszont a hydrogel mivel picit jobban tapad a kézhez, leejteni sem olyan könnyű a telefont.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nord_
veterán
válasz CharlieDrop #3280 üzenetére
ikiegeszitok.hu-n vettem (elég közel van a boltjuk és olcsó volt), a visszaigazoló e-mail szerint ez az a típus:
Spigen GLAS.tR AlignMaster Full Cover iPhone 12 mini teljes kijelzővédő üvegfólia + felhelyező - 2db -
bigdady
nagyúr
válasz CharlieDrop #3282 üzenetére
Nálam spigen ez fit van, nagyon pöpec minivel pitakával. Edigital-os 2 db 5e. Kb hülyebiztos üvegfelhelyező kerettel.
[link][ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok! Valtott valaki SE 2020-rol erre a keszulekre? Mi a tapasztalat akksi es barmi egyeb teren? Lehet hogy megadta magat a touch id-m az emlitett telon es a gtk miatt akkor cserelni kene valamire..
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
törölt tag
-
Razor1
aktív tag
ios 15-öt feltettétek már? pörgősebbnek tűnik vele a teló, gondolom picit gyorsítottak az animációkon
-
rolandhun95
tag
Egyébként tok témához hozzászólva, ajánlhatnátok valami kevésbé csúszós gél szerű tokot. Vettem egy Spigen Liquid Air-t, de nem olyan biztos a kezemben. (Jó, tudom menjek el egy boltba próbáljam rá az összeset, de az olyan snassz )
-
btudos
nagyúr
válasz rolandhun95 #3293 üzenetére
dbrand Grip, az nevéhez hűen nem csúszik.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, letöltöttem a IOS15-öt, kiváncsi voltam a fényképező újításra, hogy ha szöveget lát egyből kimásolható és bárhová beilleszthető, na nekem erre nincs lehetőség. Ez a minin lehet nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest