- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fogtunder #41 üzenetére
Szerencsére cég főnöksége és a hozzám tartozó huszonnégy alkalmazott nem tud arról, hogy te nem tekinted komoly munkának amit én iPaden végzek.
Nyilván nem ér fel az én komolytalan munkám a te részecskefizikai kutatásodhoz, amit a Higgs-bozon elmélet témájában, a nagy hadronütközető gyűrűhöz végzel, én csak megpróbálom irányítani az irodámat, hozni a pártízmilliós bevételeket az anyacégnek, és tisztes megélhetést biztosítani a kéttucatnyi emberemnek... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fogtunder #38 üzenetére
"akkor most elmondom, miért nem jó munkeszköznek:"
Akkor most elmondom még egyszer, lassan, hogy te is megértsd! NEKEM tökéletesen JÓ munkaeszköznek az iPad, mióta használom, feleannyiszor sem kell a laptopomhoz nyúlni vagy magammal cipelnem ide-oda, és már ez sokat ér nekem! Az hogy neked ilyen bajaid vannak vele, az egyéni szocprobléma. Neked nem jó, na bumm, pont leszarom, hogy nem tudsz rajta gépelni vagy hogy neked mi az idegesítő... Attól még másoknak, sokféle munkára alkalmas, hiába nyilatkozod ki sokadszorra, hogy nem alkalmas munkaeszköznek.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fogtunder #33 üzenetére
"az ipad (vagy bármilyen tablet) szerintem alkalmatlan munkaeszköznek..."
"Bírom" az ilyen "ex katedra" kijelentéseket, nem sok fantáziára vall. Ezerféle munka van és sok mindenre alkalmas egy tablet. Lássuk csak! Én az iPademen intézem a hivatalos emaileket, használom a céges névjegyzéket, és határidőnaplókat, szinkronizálom mindezeket az alkalmazottakkal, követem a céges kocsik helyzetét, figyelemmel kísérem a raktárkészletet, kapom a memokat rajta, számlákat kezelek és archiválok, tervezeteket kapok bírálatra, jegyzetelek, prezentálok és még egy rakás dolgot csinálok még, ami hirtelen nem jut eszembe, naponta legalább 4-5 órát van a kezemben munkával kapcsolatban... És nem "munkaeszköz"!? Értem
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest