- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Nyilván a Note már erősen rétegcucc, nincs is semmi baj azzal, hogy sokaknak az jön be.
Önmagában a nagy kijelzővel nekem sincs gondom, de a Note nekem már telefonnak igencsak túl nagy, tabletnek viszont kicsi. Jó, nyilván a telefonnál is szubjektív hogy mekkora méret az ideális, de nekem ez már felér azzal, mintha egy péklapátot fognék a fülemhez telefonálás közben, ami leárnyékolja a fél arcom. Jó, ha így haladnak a trendek, nyilván az utcaképhez fog tartozni a látvány, de nekem még egyrészt groteszk, másrészt kényelmetlen.Harmadrészt meg majd akkor kéne a gyártók részéről ennyire erőltetni a lassan 5"-es méretet, amikor majd lesznek hozzá akkumulátorok is. Addig viszont el kellene gondolkodniuk azon, hogy ha tudnak egy mobilakkumulátorba 3000 mAh-t is bezsúfolni mikor muszáj, akkor miért kell a 4" mellé 1500-at csomagolni pusztán azért, hogy az is ugyanúgy lemerüljön nap végére, mint a tepsik.
Franc se érti ezt.Mindenesetre ha jól értem, akkor nekem a viccné..
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Nokia?
Desire S-em van, 3,7". Egykezes használathoz még abszolút kényelmes, 4,3"-ig még lehetséges is rendesen egy kézzel használni a telefont, afölött viszont bárki beláthatja, hogy onnantól 70%-ban már kétkezes a buli.
Azért sokan gondoljuk azt, hogy ha már mindenképp két kéz kell, akkor legyen tablet, ahhoz viszont sovány a 4,8", de még az 5" is. Ennyi a sztori.
És igen, a telefont pedig szeretem telefonálásra is használni, amit időnként a fülemhez kell tenni, meg igényem is van rá, hogy ne kelljen állandóan töltögetnem akkor is, ha alig csinálok vele egyebet, és persze fontos, hogy az okos funkciókról se kelljen lemondani.Meggyőződésem, hogy elég széles réteget lehetne elcsábítani egy erős egymagos, vagy alap kétmagos, 4-4,3"-as, legalább WVGA cuccal, amiben van egy minimum 2500 mAh-s akksi. Mert beleférne, pláne ha nem elsődleges szempont a 7 mm-es vastagság, hanem megelégszünk a 9-cel mondjuk.
És akkor az állandó merülés legyen annak a gondja, aki ragaszkodik a mégnagyobb kijelzőhöz, vagy a vékonysághoz.. Mindjárt érezné az ember hogy mi az ára 1-2 extrának, és akkor nem kellene uniformizálni a dolgot, hogy márpedig minden okostelefonnak le kell merülni nap végére ha ki van használva. Pfúj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest