Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    Sziasztok!
    Némi tapasztalat HW2 sport és elvben kifejezetten hozzá való fémszíj ügyben. Rendeltem két fekete fémszíjat, ma meg is jött mind a kettő. A „normál” klasszikus fémcsat tökéletes, még maradt benne három kiszedhető szem a rövidítés után, tehát a mérete is elég jó (ötöt kellett kiszednem, mint írtam régebben, elég vékony a csuklóm). Súlyos darab, van benne anyag, nem egyhamar fog elvásni. A festése is tartósnak tűnik.
    A milanese magneticnek ez a verziója viszont nem vált be. Ilyen:

    A képen látszik, hogy az órához csatlakozó idomok két oldalán van egy-egy kb másfél mm-es perem. Ez felül az óra „szíjtartójának” a külső végére, emiatt eltartja a szíjat és nem engedi befordulni a csuklóm mellé. Ha vastagabb lenne a csuklóm pár centivel, nem zavarna, de így ronda is meg kissé kényelmetlen is, több mint fél centivel megnöveli az óra „hosszát”.
    De ez a stílus bejönne, főleg, hogy szellőzik alatta a bőr, nem zárt anyag, így most megkísérlek egy másikat venni, ennél talán nem futok lyukra, itt a kép alapján nincs az a perem. Nekünk a 20 mm-es változat kell.

    Annál, amit már megkaptam, gondolkodtam, hogy reszelővel meg lehetne egyengetni, de sajnos azt a végét, ahol visszafordul a szíj, annyira elvékonyítaná, hogy hamar elpattanna, ráadásul a matt fekete felületen hülyén nézne ki a reszelésnél kibukkanó fém szín.
    Úgy látszik, az ilyen apróságokra is érdemes odafigyelni.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák