Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slayernick66

    tag

    válasz Darkcomet #3472 üzenetére

    koszonom a tanacsokat. jelenleg ugy laktam be, hogy minden appot lojon ki kepernyo lezarta utan, kiveve a hangouts, hogy abbol kapjam az uziket. minden mast max megnyitok, majd en is kilovom memoriabol, meg be is van allitva hogy lockolt kepernyonel loje ki oket. Chrome, FB, FB Messenger, Viber kozul csak Chrome es Viber van, mindketto kikacsol lockolasnal, de a fogyasztok koztt sincsenek listazva
    ejszakara is ugy rakom le, hogy minden ki van love, meg hangouts is, csak teleofnon vagyok elerheto, es wifi, mobilnet kikapcsolva.
    azon gondolkodom meg hogy talan nem eleg jo a tereo es esetelg emiatt zabal, mindket simem kb 1-4 pocok kozott valtakozik, fokepp azert 3-ason szokott lenni.
    es megnezve meg ma amikor intenziven hasznaltam napkozben is, megis az Phone Idle a fo fogyaszto 18,2%-kal, mikozben majdnem mindig ment valami..
    de azon belulre nem tudok es talan nem is merek maszni..

    mindenesetre en is B171-en vagyok, mikor feltettem utana a biztonsag kedveert csinaltam egy factory resetet is, (B162 volt talan elotte, azelott meg B151).

    orulok hogy neked ilyen jo a fogyasztasa, remelem valami nalam is valtozik, tovabbi otleteket szivesen veszek en is, es masok is a forumban sztem :)
    (ez utobbit nem neked, mindenkinek irtam)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák