-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Előfordult már valakivel olyan, hogy random bezáródik program? Néha nálam szokott lenni ilyen
-
badxgirl
aktív tag
válasz akosxyz #2601 üzenetére
Nálam előfordul a 151-es frissítés óta. Előtte nem. Főleg facebookra és messengerre jellemző, de más appokkal is megesik csak sokkal ritkábban. Vagy eltűnnek csak úgy a messenger chat fejek.
Mintha túl agresszívan takarítaná a ramot. Mert ilyenkor az adott alkalmazásoknál ha visszanyitom betölt nrm ott folytatja ahol bezárult. -
Macskasy
tag
válasz akosxyz #2601 üzenetére
Jatekoknal, konkretan van olyan jatek amit vagy egyszer vagy ketszer lerak talcara. Nem tudja visszatolteni termeszetesen, ezert az elejerol indul az app. Bosszanto azert kicsit. Fb, messenger még nem csinálta nállam. Asszonynak a telojan masik rom van az övé 1&1 szerződéses, hasznalgatom neha napjan azt is de azon nem tapasztaltam még abszolut semmi ilyet. Tiéd is vodás ?
-
akosxyz
senior tag
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Külföldön vagyok és ma vettem észre, hogy eléggé le lett akciózva itt a P10 (kb 130 ezer a 64GBos modell). Aki közületek használja a telefont, mik a tapasztalatok? Bármilyen idegesítő hiba, stb? Meg vagytok elégedve vele?
Veremivadék Undorkutya
-
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Miért frissíti magát a facebook? Dirket ki van kapcsolva a Playben, hogy automatikusan frissítse az alkalmazásokat. Egy alkalmazás sem frissít maga, de a Facebook mindig. Ötlet?
-
spider80
őstag
válasz Dave920117 #2610 üzenetére
facebook programon belül is kapcsold ki.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Prowler
senior tag
válasz Dave920117 #2609 üzenetére
Játszani szoktál rajta? Vagy csak normál használattól is felmelegszik?
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz Dave920117 #2613 üzenetére
Értem, köszönöm. Azért az úgy annyira nem szerencsés.
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
Köszönöm srácok! Nem tudom mitévő legyek
Van Honor 9 ajándék okosórával (Huawei Band 3 asszem) meg a P10. Mindegyik 64GB ROM, ugyanaz a hardver, nem sok eltérés van a 2 között. P10 kb 10 ezerrel drágább. Sok különbséget nem látok a két telefon között, Honorban van infra, P10-ben meg OIS, kb ennyi.
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz balkoger #2618 üzenetére
Szia! Igen olvastam mindkettő tesztjét, az ujjlenyomat olvasó 3 funkciót is ellát, viszont a Honorban van 2 kis kapacitív érintő is amit tudsz használni hogyha a fent említett megoldás nem jönne be, P10-nél viszont nincs ez az opció.
Az alu hátlap amúgy kényelmesebb és kevésbé csúszós, nekem is jobban tetszik.
Veremivadék Undorkutya
-
tween
őstag
válasz balazs_pro #2626 üzenetére
Azt a réteget élvezheted, 3 hónapig maximum...
-
Prowler
senior tag
válasz balazs_pro #2626 üzenetére
Szia Balázs, köszönöm az infót. Nekem személy szerint egy telefonomon se volt még fólia, úgyhogy az annyira sokat nem nyom a latban számomra.
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz balazs_pro #2630 üzenetére
Ó ez ismerős, anno az S7-em is ugyanígy nézett ki
Veremivadék Undorkutya
-
Dikri
tag
Sziasztok!
P10 Plus topikból jöttem át, mert ott pici a forgalom.
Most vettem használtan egy ilyen készüléket, de kinai régiós VKY-AL00.
Rootolni szeretném és Európai régios ROMot rátenni.
Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben?Egyébként ha jól tudom csak bootloader nyitással lehet ezt megoldani. Viszont már itt elakadtam, mivel ezt a hibaüzit kaptam a hivatalos helyről:
"The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days."Felvettem az eladóval a kapcsolatot aki magyar egyébként.
-
glehel
senior tag
válasz balazs_pro #2630 üzenetére
én lehúztam, és szerintem ennyire nem gáz. kb a fólia is ilyen volt mint most az üveg.
-
Prowler
senior tag
Na végülis a P10 mellett döntöttem. Megnyomkodtam kicsit élőben, tetszett, jó a fogása is. Holnap meg is hozzák
Az már más téma, hogy a visszaigazoló emailben azt írták hogy egy iPhone 7 32GB-ot rendeltem
Veremivadék Undorkutya
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Lg G6 után tértem át ide , remélem bejön ez a telefon is. Elsőre finomabb szerkezet mint a G6 , villám gyors, még csak 5 perce van meg
Attila
Attila
-
dannyl
addikt
Segítsetek légyszi. Minimálsian OFF. P10 plus most jött meg. Elvilgeg Dual SIM-es. A tálcáján van is hely 2. SIM-nek, de oda van írva picivel, hogy SD card only. Beleraktam 2. helyre, és nem ismeri fel a SIM kártyát. Ez normális, hogy mindenképp kell az elsőben lennie kártyának, hogy lássa a másodikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest