- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DaDa
senior tag
Az informatika már csak ilyen, mindig van valami, ami megmagyarázhatatlan. 😊
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Mióta frissült droid/emui 10-re a készülék,azóta gmail értesítések nem jönnek,sőt maga a gmail is csak kézi friisítéssel frissül,ha csak simán megnyitom,akkor nem adja be az uj emaileket.
Próbáltam a beállításokat,de nem jövök rá mi a probléma oka.
Régebben mate 8-9-nél is küzdöttek sokan ezzel a problémával,de nekem az évek alatt sose volt ezzel bajom,egészen mostanáig.
A messenger is hasonló kaotikussággal küzd,annyi különbséggel,hogy ott néha azért bedob egy egy értesítést,de az is kb 2 hónappal ezelőtti frissítéssel romlott el ilyen szintre.
Tudnátok tanácsot adni,milyen beállításokat kell eszközölnöm,hogy normalizálódjon a helyzet?
Előre is köszönöm,szép napot mindenkinek ! -
Anonymus95
senior tag
Recovery menü, wipe cache.
Gmail és egyébb problémás alkalmazás törlése, majd újratelepítése/frissítése.
Problémás alkalmazások adatainak törlése.
Energiatakarékos üzemmód legyen kikapcsolva az optimalizáló alkalmazásban.
alkalmazások háttérben való futásának engedélyezése az optimalizáló alkalmazásban.
Szinkronizálás engedélyezése a telefonon. (Fiókok menüben a beállításokban).
Gmail szinkronizálás beállításai az alkalmazáson belül.Frissítést követően egy Factory reset az ilyen hibák kiküszöbölése miatt szükséges.
-
Jack Oneill
veterán
Beállítások, alkalmazások, jobb felül menü, speciális hozzáférés, akku optimalizálás. Itt megkeresed az engedélyezett alkalmazást, jelen esetben gmail, és át állítod, hogy ne optimalizálja.
Egyébként igen, szigorú a hatterfolyamatokkal a rendszer, engem nem zavar, úgy is belepek a gmailbe óránként. -
imrecs
csendes tag
Köszönöm a segítséget,gmail újratelepítés után rögtön beadta az automatikus szinkronizálás bekepcsolásának a lehetőségét,így megoldódni látszik a probléma.Sajnos annyira időhiányos vagyok,hogy perpillanat nem volt időm biztonsági mentésre,ezért is nem csináltam factory resetet,de meg is bosszúlta magát egyből
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok, feltelepítettem egy új app-ot, viszont nem tudom engedélyezni a hely hozzáférést állandóra, eltűnt az a választási lehetőség. Csak két opció maradt, a tiltás és az engedély az aplikacio használata közben. Keresgettem neten, de semmi érdemlegeset nem találtam. Ez valami Huawei szemétség vagy más telón is elvette vajon az android?
-
KTibxx
aktív tag
válasz csapoze #3660 üzenetére
Szia! Helyhozzáférés-hely menüben tudod beállítani hogy "mindíg, vagy használat közben vagy elutasítva" legyen az adott app, bizonyára erre gondolsz.
Amúgy app függő is lehet mire engedi módosítani.
Érdemes még Nikaré tanácsát megfogadni,valóban hátha használja valaki azt az app-ot.[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
Van valami trükk win7-hez képest, hogy win10 pro gépen fusson a mappamegosztás a Mate20 fájlkezelőjével? Gép megjelenik a mate20 fájlkezelőben, de folyamatosan "csatlakozás sikertelen"
Nincs ékezet,sem egyéb spec karakter, kapcsolat ok (remote desktop client működik).Win7-en tökéletes, a w7-es és w10-es pc-között is működik a megosztás wifi hálózaton.
Köszönöm
-
Tosee
őstag
Szia!
Sajnos nálam is ugyan ez a helyzet, hiába írom be a felhasználónevet és jelszót, ugyan ezt az üzenetet kapom! Win7 esetében azért működhet véleményem szerint mert abban még engedélyezve volt az SMBv1. Win10 esetén már biztonsági okokból kikapcsolták ezt (persze saját felelősségre lehet engedélyezni) de sajnos neten nem találtam arra vonatkozó infót, hogy a telefon tudja e az SMBv1 feletti megosztásokat kezelni?! Nem tudom más fórumtárs eléri a megosztott mappákat Win10-en? A megoldás engem is érdekelne!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Anonymus95
senior tag
válasz Anonymus95 #3679 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek! Ez volt a gond, most már működik a dolog! Nem az ékezetes felhasználó név volt a gond.
Bár a Xiaomi fájlkezelője e nélkül is működött... Szóval valóban jó lenne ha a gyári fájlkezelő is működne e nélkül. De legalább most már nem kell csak emiatt egy plusz appot telepítenem.
Mégegyszer köszi nektek! -
KTibxx
aktív tag
válasz Anonymus95 #3680 üzenetére
Te is sokat segítesz, örülünk a jó hírnek!
Remélem azért lesz majd valami biztonságosabb megoldás a jelenlegi SMBv1 aplikálása helyett (még nem találtam) -
KTibxx
aktív tag
válasz Anonymus95 #3682 üzenetére
A Xiaomi fájlkezelőjével a pc-n bekapcsolt SMBv1 protokoll mellett is működik ez a fájlmegosztás?
-
Jack Oneill
veterán
Azt hittem, ma megall a szívem. 1 méterről a betonra üveggel lefelé ejtettem a telot. Hajrá Spiegen! Semmi baja nem lett, egy karc sem.
-
KTibxx
aktív tag
válasz Jack Oneill #3684 üzenetére
Na ez jó hír! Nagy szerencséd volt!
Melyik spiegen tok ez? -
KTibxx
aktív tag
válasz Jack Oneill #3686 üzenetére
Igen annak van a tokjaim közül a leg "kiemelkedőbb" pereme a kijelző síkjából, így elég jó védelmet biztosít hasonló helyzetben.
-
őstag
válasz Jack Oneill #3684 üzenetére
Nagy szerencse!!!!!
-
őstag
válasz Jack Oneill #3689 üzenetére
Az enyémhez volt még pluszba törés biztosítás, most járt le, de nagyon vigyázok rá. Lekopogtam, sok telefonhoz volt már szerencsém de egyiket sem ejtettem le. Ha valakit érdekel a Huaweibogon van, lehet rendelni egyedi telefon tokot, fa a hátulja és lehet rá rakatni egyedi feliratot vagy ábrát. Rendeltem egyet jól néz ki. https://huaweiblog.hu/keszits-egyedi-mintaval-fa-hatlapos-tokot-es-mentsd-meg-a-foldet/
-
KTibxx
aktív tag
válasz Anonymus95 #3695 üzenetére
Köszönöm, igen, erre irányult a kérdés! Akkor bízzunk egy update-ben addig is
-
ducsidu
senior tag
Nekem most jött januári security patch. [kép]
-
félisten
Hétvégén felraktam a 10-es droidot... hát eléggé bejövős, dark mode alap lesz ezután!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nessh
tag
amióta felraktam időnként előfordul hogy megakad 1 percre a chrome illetve messenger is
pedig volt reset és cache törlés is
-
Jack Oneill
veterán
Megjott a januari update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest