Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    válasz 0xmilan #17226 üzenetére

    No, kedves kollégák, kipróbálva a fórumokon y300-0000modellhez "ajánlott" két lewa és két miui v5 romot sikerült elérnem, hogy a rendszert visszaállítva sem használható a telefon, előbb csak nem engedett hívást kezdeményezni a 2. sim kártyával (narancs színben még mutatta a hálózat jelét, lewa rom), majd nem érzékelte a 2. kártyát egyáltalán (több simmel próbáltam más szolgáltatóktól), végül a maradék kártyával indított első hívás után nem engedi bontani a vonalat, beragad és nem lehet hívást kezdeményezni vagy fogadni.
    Gondolom a mentésnél nem jelöltem ki minden partíciót (system, data, boot volt kijelölve alapból), illetve nem engedtem rá a wipe-ot az általam nem ismert dolgokra (android.secure, cust) valamint a belső és s külső SD-re, bár ez utóbbiak csak nem okoznak ilyesmit. A cwm-ben nem voltak ilyenek emlékeim szerint...
    Mindegy, most gondolom rá kell eresztenem egy gyári firmware-t, ami nem alacsonyabb verziószámú a fennlévőnél, aztán kezdeni újra a műveletet, bár eléggé elment a kedvem a buherálástól.
    Ha van valakinek építő jellegű hozzáfűznivalója a történetemhez köszönettel veszem...

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák