Hirdetés
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok!
Elmondhatom magamról, hogy HTC rajongó vagyok, eddig egy Desire X-et, egy Desire 500-at használtam több éven keresztül nagy megelégedéssel. Egy hónapja vetem a Desire 626-ot, viszont úgy érzem többet vártam volna tőle. Néha kissé lassúnak tűnik a számomra. Ezért erősen gondolkozok, hogy lecserélem egy M8-ra, úgy is már nagyon régóta tetszenek a HTC csúcstelefonjai, viszont soha nem volt rá keret. Tudom, hogy jócskán ki kellene pótolnom, de kíváncsi lennék a tulajok véleményére, mennyire elégedettek az M8-al. Mennyivel lehet gyorsabb, fürgébb a teló a mindennapi használatban a 626-tól, úgy, hogy nem szoktam játszani a telefonon, nincs rajta játék, nincs 100 ezer alkalmazás telepítve. Előre is köszi...Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Köszi a választ.
Akkor az lesz a legegyszerűbb ha kipróbálom, megnyomkodom valahol az M8-at vagy az M8s-t. A vodánál azt hiszem ki van téve az M8s, lehet beugrok megsasolni. Mondjuk úgy tudom annál valamivel kisebb a teljesítmény mint az M8-nál, csak nem tudom mennyire érezhető ez a mindennapi használatban.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy HTC Desire 626-ot használok, mondhatni meg vagyok vele elégedve. Már a 3. Htc-m, androidos telók közül ők tetszenek a legjobban.
Viszont sosem volt még tőlük csúcs telefonom és egyre jobban vágyom rá.
A dilemmám:
HTC A9 vagy M8 vagy M9. Esteleg M8s. (esélyes még az LG G4 is)
Igazából böngészésre, facebook, Viber, email, zenehallgatásra használom a legtöbbet. Játszani nem szoktam szinte sosem, fotózni is csak ritkán, mikor hirtelen, gyorsan kell csinálni egy képet.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, az érv és ellenérvekre.
Köszi!Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Köszönöm a válaszokat, kezd szűkülni a kör.
Élőben lenne a legjobb megtapizni őket. Már volt szerencsém az M8 és M8s-hez, az A9-hez. Nem volt még kezemben sem az M9, sem az LG G4.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest