- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laccy88
senior tag
válasz runner 125 #651 üzenetére
engem csak az idegel, hogy nem a kamera képességei miatt van ez
-
runner 125
nagyúr
...noh igen, érthető.
Azon gondolkodtam, h ezt h lehetne orvosolni, de gyakorlatilag sehogy. A polírozással vigyázni kell, mert a korong könnyen elnyalja az ilyen lágy műanyagot. (Tapasztalat )
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
laccy88
senior tag
hát én kiszedtem azt a műanyag lapot.
először gondoltam hogy majd fúrok rá akkora lyukat, amekkora gyárilag átlátszó volt.
hát nem sikerült rögtön elpattant
ezért most a kamera kicsit védtelen, de legalább tökéletes(számomra) képet csinál
amúgy közvetlenül az optika előtt van még egy plexi. -
runner 125
nagyúr
-
laccy88
senior tag
igen ,ez a következő napirendi pont, valamit gyártani oda
csak nem tudom milyen anyagból kellene, vagy mit használhatok fel.
gondolkoztam h cd-tokból, de az túl vastag. A gyárija kb negyed olyan vastag volt.Várom az ötleteket
-
kiske13
tag
A kártya függetlenités, húzós dolog?
Ez teljes reset-el jár? Ujra kell tenni a ROM-ot?20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
kiske13
tag
válasz runner 125 #659 üzenetére
Bocs. Nem tudtam, hogy a kártyafüggetlenités ebbe a kategóriába tartozik. Amugy azt sem tudom kit röviditek meg ezzel.
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
-
palackp
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy ilyen HTC kaisert(illetve ennek T-mobilos változatát), de nem tudok vele csatlakozni a T-mobile hálózathoz.A csatlakozós varázsló rendeben lefut, be is állítok mindent, azonban az újraindítás után továbbra is azt írja, hogy No Service és hiába probálok meg a beállításoknál csatlakozni a T-mobil H-hoz így sem sikerül. A SIM kártya másik telefonba tökéletesen működik. A telefonon egyébként Win.Mobile 6.1 fut.
Aki tudja mi lehet a probléma kérem segítsen. Köszönöm előre is. -
palackp
csendes tag
Próbálkoztam hard resettel de csak annyi váltzott hogy a most ez az üzenet ugrik föl " Cannot register on selected network. Choose another network, or disconnect your data connection and try again."
A romot nem akarom piszkálni, mert nem értek hozzá és félek többet ártanék vele... Szóval úgy néz ki marad a szervíz:S.
Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni! -
kingabo
őstag
Hát sajnálom.
Itt a legfrissebb hivatalos rom, ahogy látom 6.1 van a gépeden, ami hivatalosan nem jött ki. Ha szervizbe viszed ebbe nem köthetnek bele. Az oldalon minden fontos le van írva, de a lényeg: töltsd fel maxra a kaisered, kösd össze a gépeddel úgy, hogy active sync is lássa, utána az asztali gépen indítsd el a letöltött exe-t, innentől next-next-finish elvileg. Elötte csinálj egy backup-ot a fontos cuccaidról, beállításaidról... -
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Kaisert készülök venni. Az után érdeklődnék ,hogy mennyire használható a készülék. Nem a szoftverre vagyok kíváncsi ,hanem maga a készülék használatára ,gombokra ,csúszó mechanikára. Kicsit félek a 190gr tömegtől is.
Köszönöm -
kingabo
őstag
válasz Aranygyerek #677 üzenetére
Huh. Neked is t-s vario 3-ad van? Amit linkeltem az CSAK ahhoz jó, ha független htc, akkor itt válogathatsz. A network-nél ne legyen semmi, a country wwe legyen, mindegyikhez azt a rádió drivert kell (célszerű) használni ami oda van írva. Ha főzött (=egyedi) romot akarsz itt nézz szét. Ha t-sed van, és főzött romot akarsz feltenni akkor egy hardspl-t kell telepíteni. De ennek már mindenképpen olvass utána, mert ezzel akár haza is vághatod a géped.
CSAK akkor kezdj bele ha tudod mit csinálsz, mertha tönkre megy a géped azért TE vagy a felelős! (mint pl a bios frissítésnél...) -
kingabo
őstag
válasz Aranygyerek #679 üzenetére
Értem. Én is úgy találtam valahol azt az oldalt, de nem probáltam az ottani romot.
A magyarítás nem lehet gond, mert az egy ugyanolyan programként fut mint bármely másik(igo, totalcommander, wmp...), a romhoz és a géphez nem nyul hozzá. -
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Most vettem magamnak egy kaisert. Néha faggyogat ,az igo nem indul el (nem települ). Az a kérdésem ,hogy a rom versiom nem elég friss esetleg? (rom versio:3.28.405.0 WWE) Illetve melyik a legfrissebb hivatalos rom?
-
kingabo
őstag
3hsz-szel elötted linkeltem pont egy oldalt ahol fenn van az eddigi összes kaiser rom. Ez alapján nem a legfrissebbet használod.
-
laccy88
senior tag
hello!
hogy tudnám azt elérni, hogy mikor wi-fi-n keresztül netezek, és 1x csak megszűnik pl a jel, akkor ne ugorjon fel azonnal pl gprs-szel, és ne egye a pénzt -
laccy88
senior tag
valakinek nincs egy autós töltője, amitől kis pénzért megválna?
előző kérdésemre is várom a segítséget -
zenitke
csendes tag
Hali! Tud valaki normális win6.5 -öt HTC Vario III hoz, alias TyTnII höz. Már mindenütt keresgéltem de össze vissza írnak mindent, nekem elég bizonytalan az egész.
-
kingabo
őstag
Ha raktál már fel másmilyen romot ami nem t-s akkor igen annyi.
Ha nem, akkor egy hardspl-t kell még csinálnod, mert a t gyárilag letiltotta, hogy bármilyen romot fel tudj tenni. Egy kicsit olvass vissza még ezen az oldalon úgy rémlik linkekkel le van írva hogy mit is kell ehhez tenni. -
zenitke
csendes tag
Nézegettem volna a dolgokat, de a belinkelt xda-developers lapokat nem nyitja meg a net, nem elérhetőek. Ennek hiányában nem tudom milyen progi kell, mihez, ill. mit kell azokkal tennem. Így asszem nem lesz win6.5 öm.
-
-
kingabo
őstag
Fura nekem még nem volt gondom az xda-val sosem.
Elrontani el lehet (de elég kicsi rá az esély), de a faq vagy a rom frissítős oldal alján vannak linkek mit kell ekkor tenni.
Huh egyszer találtam egy romot amivel mindent vissza lehet állítani az eredeti állapotba, használd az xda keresőjét és meglesz.
Ha nem jön be a wm6.5 használhatsz helyette 6.1es romot abból van egy rakat. Vagy ha nem wm6.5 akkor android, amihez nem kell semmit sem hackelni, igaz vannak még gyerek betegségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest