- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
Köszönjük a cikket.
Már vártam."Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
sdd2
veterán
Köszönjük a jó írást. Jó készülék, de One S még mindig jó a most már baráti árával, fém házával és jó hardverével.
randras
Már javítás alatt.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
randras
veterán
5. oldalon baki, srácok!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Hát ezen a HTC-n érződik, hogy a Sony volt aki felkarolta a céget.
Ez inkább Sony-HTC keverék, mint az x1 HTC-ROM -mal.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pingwin011
aktív tag
Nem úgy volt, hogy ez megy a tv-be?
Persze a teszt is elég, köszönjük! Mellesleg a HTC nem tervez por-csepp-ütésálló telót? -
V.T.CS.
senior tag
jól néz ki, meg minden, de az ára elég húzós.
-
Blyan
félisten
Jó ez, kár, hogy ronda és jellegtelen... A One S mérföldekkel jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Sasal1ty
tag
Akkor végül is telefonálni lehet vele itthon?
Amugy nem rossz kis telo , értékelem hogy nem beépített akksi van benne, a hátlap antennázása elég komolyGTA V : Pacikuki007
-
MrPetya19
addikt
Gyorsabb, mint a one s, mert abban itthon s3 van, és drágább. Nekem megérné, ha lenne rá rendes gari
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
tzsolesz
nagyúr
Jó lett, kéne.
-
gzbotii
nagyúr
Htc is tud ha akar...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
papi85
csendes tag
Ennek most mi értelme volt? Szerintem fölösleges... nem tudom ki fog egy One S-t megvenni 20k-val többért pár extra funkcióval.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nekem tetszik a szürke eminenciás. Mostanában nagy divat lett a típusjelző betűvel játszadozni az MA berkein belül.
<< Heimdal >>
-
johnahex
tag
Ó, szuper, olyan teloról olvasgatunk amit tutira nem vehetünk majd meg, király!
Kedves mobilarena, mi a helyzet az alábbi masinával
http://www.androidvasar.hu/uj_huawei_u8825d_ascend_g330d_okos_telefon_android_40_cortex_a5_dual_core_1_0_ghz-es_3g-gps_4_0_huvelykes_ips_kepernyo
na nem azért mintha nem érdekelne egy "kuriózum" telo J-izé de talán ha már kapható - ha nem akkor bocsesz - a g330 azt szívesebben olvasgatnám!
és ha lehet olyat kérni, hogy ezekből a "csoda masinákból" egy pár - ami leginkább emészthető fehér ember számára - tesztet készíteni, akkor annak nagy üdv rivalgás lenne az eredménye.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Csabulator
tag
Jó kis teló, igazán tetszetős
Bárcsak lehetne a HTC One S-t S4-es procival kapni a szolgáltatóknál...
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
Cyberpunk
félisten
Jé cserélhető akku.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vince
őstag
Következetesen Budapestának hívja a fővárost. biztos jóban vannak
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
enginev3.0
félisten
Nem is hallottam erről eddig
Egyébként nekem olyan szemből mint a HTC HD mini, csak ez nem mini
Viszont ezzel a telefonnal is még több Sense 4.1 főzött rom várható sensationra az azonos felbontás miatt
off:
Heti 3 napot az őrsvezér téren vagyok, de még sose láttalak, egyszer megfigyelem már, hogy kinél van eddig még nem látott telefon és akkor tudom hogy ti vagytok[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kiszi07
senior tag
Köszi a jó írást
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
hajbel
addikt
-
danikollar
őstag
Jó készülék, tetszik, csak egy kicsit drága!
-
parkr
őstag
egész jó lett, de a kapacitív gombokat eldobhatnák már
meg a nevén talán dolgozhattak volna még, elég fura a szimpla négy betű
[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
Ezek azok a boltok, melyek nem erre a területre szánt készülékeket árulnak sokszor. Továbbá általában 0 perces használtként. (Azt nem tudom, hogy ez igaz-e erre a boltra is. Nem néztem utána.)
A Desire S fórumban találkoztam már eredetileg olasz, német (szolgáltatós), tajvani készülékekkel. Mind meg volt buherálva és a bootloader felnyitva.
Az említett bolt is szóba került. Az persze megérne egy misét, hogy ilyenkor hogyan adnak mellé gyári garanciát.
Szóval a tied lehet, hogy nyugatról behozott. Elvileg ezt a CID getter alkalmazással meg is tudod nézni. A legtutibb pedig az, ha IMEI szám alapján a HTC support megmondja neked.
Lehet, hogy tévedek. Akkor elnézést.
-
-FreaK-
veterán
egész jó lett, de a kapacitív gombokat eldobhatnák már
Miért is? mit szeretnél helyette gondolatolvasást? Szerintem ez fejlődés volt a mechanikus gombok után. Kb egy nap-ba telt hozzászoknom, azóta már nem térnék vissza sima gombra.
Akik a gari miatt aggódnak: mi a baj a garival? Ha baja van visszaviheted a botlba ahonnan vetted valamint hivatalos márkaszervízbe. Igaz a szolgáltatós készülékeket a szolgáltató boltjaiman is átveszik, de ez szerintem nem egy említésre méltó hátrány..
-
tvse1995
senior tag
Szép telefon, jó teszt!
-
youngboy
senior tag
Szerintem a dedikált gombok elhagyását hiányolja mivel ICS-ben már a kijelzőn is el lehet ezeket helyezni.
"Ha baja van visszaviheted a botlba ahonnan vetted valamint hivatalos márkaszervízbe."
És a bolt hol szervizelteti meg? Ez ugye nem mindegy. Másrészt nem erre a területre szánt készülékeket az itteni márkaszervizek nem biztos, hogy javítják.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz enginev3.0 #43 üzenetére
Sőt, legyenek fizikai híváskezelő gombok, de ne érintősek. Az alsó sávba simán beférnének.
<< Heimdal >>
-
callmeakos
veterán
Mintha ezt nem is maga a HTC "dizájnolta" volna. Olyan semmilyen. Fura hogy ezt mondom, de ennél még az agyonbejáratott HTC dizájnelemek is fantáziadúsabbak. Belülről viszont nagyon patent.
All→M8
-
daninet
veterán
Érdekes, hogy látszanak az antennák ha levesszük a hátlapot
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs