- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
-
takibacsi_11
csendes tag
válasz takibacsi_11 #4497 üzenetére
(#4497) takibacsi_11 : erre valaki? :sss
-
brownus
veterán
válasz takibacsi_11 #4505 üzenetére
gyári rom? esetleg egy reboot, majd factory reset segíthet. előtte backup!
-
szezso15
addikt
-
sprinter24
aktív tag
válasz takibacsi_11 #4505 üzenetére
Vagy a beállításokban a hang menü alatt vedd ki a pipát a rezgés érintéskor alól
-
L4mie
veterán
Sziasztok, melyik a legajánlottabb Rom a telefonra?
lejárt a garancia, őszintén tököm kivan az egésszel, hogy perceket kell várni néha hogy megnyisson-bezárjon ezt-azt, 2-3 hónapja volt factory reset a szervizben /nekem volt jack aljzat hibám/ azóta valami szörnyű van hogy földhöz csapkodnám szegényemet, pl. nyomok egy home-t böngészőből, vagy tökmind1 milyen alkalmazásból 10 ből 6x újratölti az egész UI-t. -_-'
Nem kell a legújabb, arra van szükségem, hogy stabil, gyors legyen, tudja kb amit a gyári sense.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
xrvman
őstag
Melyik a legstabilabb főzött rom a készülékhez? Ami most van gyári, ki-ki hagy az érintéseknél.
Feltennék egy stabil romot, amit aztán használnék, nem cserélgetném. -
szezso15
addikt
Oké srácok, most töltöm fel!
*Hajrá Loki!* i15+
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy változatlan használat mellett, egyik napról a másikra drasztikusan - értsd: 3-4 napról 1-1,5 napra - csökkent az akkuidő? Gyári ROM van rajta, 3G, GPS, WiFi ki van kapcsolva. Újraindítottam már, semmi "extra" programot nem használok.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
szezso15
addikt
Jót tenne neki egy factory reset valószínűleg.
Közben a ROM után érdeklődők csekkolják a topikot! CVX Reborn! 07.15
*Hajrá Loki!* i15+
-
bnss
veterán
válasz szezso15 #4525 üzenetére
Köszi a tippet, hétvégén rá kell szánjam magam, ha nem találom meg a megoldást addig. Nem tudom, eddig hogyan nézett ki az akkumulátor üzemidő, de az "Éber csík" nem rémlik.
szerk.: közben megoldódott a probléma. Újraindítás és néhány alkalmazás frissítés után már nem Éber a telefon folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
xrvman
őstag
Sziasztok,
most tényleg rootolásra adtam a fejem, Ez lenne az első eset és az első incredible s.
Elolvastam ezt a cikket, ez alapján nyugodtan megcsinálhatom?
http://logout.hu/cikk/htc_incredible_s_tippek_es_trukkok/s-off_s-on_root_unroot_fozott_rom_telepitese.html
Nem nagyon cserélgetek majd romot, csak azt az érintés elvesztés hibát szeretném kiküszöbölni.
Egy stabil, jó romot szeretnék. Nem kísérletezgetnék. -
xrvman
őstag
Your device: vivo, with HBOOT 2.02.0002
is not supported, más? -
xrvman
őstag
Elkezdtem csinálni a HTCdev oldala szerint az S-OFF ot, de ott elakadtam, hogy nincs az általam létrehozott Android mappában semmi.
-
xrvman
őstag
Érdekes, a rózsaszín Locked helyett most Unlocked van írva, de továbbra is S-ON.
-
xrvman
őstag
Most bezzeg nincs itt senki, hogy innentől hogyan tovább.
-
Kacko
tag
válasz brownus #4531 üzenetére
sorry, régen jártam erre.
Nekem még az (07.15) van fenn. Én mindig cserélem a billt swiftkey-re . Ez az első dolog amit felrakok egy ROM csere után
Fagyás nincs, viszont a galéria app FC-zett ma egy párszor.. Felraktam valami hülye programot (ezt) de miután leszedtem minden ment rendesen.
Felhúztam a 1200-ra a procit (smartassV2). Szépen/gyorsan megy.Szezso - Ha lesz update ide is írd ki majd please
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
csokie
csendes tag
Sziasztok! Megválnék a kijelző hibás HTC incS mobilomtól, vettem hozzá kijelzőt, de azzal sem megy sajnos. Figyelem! A készülék mérsékelten kapott vizet, de kiszáradt, az akksi egyből ki lett kapva belőle, így az is jó. Tölteni is tölt, értesítés hangot bekapcsolás után hallani lehet, érintésre is reagál (képernyőzár nyitó és záróhangja a bizonyíték). Headset, töltő, és egy új kijelző is járna hozzá. Akit érdekel, írjon PM-et. Köszönöm.
-
szezso15
addikt
Kis Sense JB helyzetjelentés:
Az ION kernel végre tökéletesen működik, már egy CM10-es testbuild is lefordult vele, és tökéletesen megy!
Sikerült életre kelteni a kijelzőt Sense JB-vel, egyelőre az a gond, hogy rossz helyen keresi a dalvik-cache-t, de a system-et már mountolja végre.A kamera megoldható, hisz Sensation-re megoldották, aminek ugyanaz a kameramodulja, mint a mienk. Sajnos, mivel ide nem lehet 3.4-es kernelt portolni (vagy lehet, de számomra lehetetlen), ezért kénytelen vagyok backportolgatni a 3.4-esből, de lényeg a lényeg, ha a Sense JB menni fog, a kamera is menni fog!
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest