Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz szezso15 #4302 üzenetére
De fél éve volt szoft frissítés kb akkor is megvolt a Hill Climb Racing, akkor nem volt ilyen gondom. Most is feltettem újra és elkezdtem játszani vele és akkor vettem észre. Anno ez nem volt.
Jet Car Stunts fent van kezdetek óta és most nem tudok vele menni, mert elveszíti a gázt, ha nyomok egy rakétát.
Mintha azt venném észre, hogy ha az ujjamat körbe csúsztatva végignyomom az üveg kereten, akkor egy darabig nem csinálja. -
-
Kacko
tag
Hali Szezso, a 23-án feltöltött CM X-et használom. Eddig majdnem mindent rendben találtam :-) Egy gondom van csak. Amikor én hívok valakit nem mindig "kapcsol be" a mikrofonom. Ha megint hívom akkor már minden ok és hallják is, hogy mit beszélek, nem csak hallóznak :-D Szerinted mi lehet a gond?
(Köszi a ROM-ot ;-) )Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
Kacko
tag
CM X-be lehet rakni FM rádiot? Szezso meg tudod ezt oldani?
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
brownus
veterán
válasz szezso15 #4314 üzenetére
hy
tegnap feltettem full wipe-val a 28-ai cm10-det;
- a front és back kamera váltás eléggé lassú, 10ből 1x nem is sikerül. nem fagy le, de sw off gomb megnyomása után ki-be kapcs és utána jó
- wifi után nem talál vissza a 3g hálózatra!!! csak reboot után (t-mobile és 19m radio verzió)
- más bugot nem találtam eddig. és mintha gyorsabb lenne az előző verzióhoz képest -
szezso15
addikt
Kis helyzetjelentés:
- Dolgozom a CM10.1-en, a legutóbbi még nem bootolt, ma sikerült egy új build, de nem tudom tesztelni a következő ok miatt:
- Meghalt a csatlakozóm... Tölteni még tölt (szerencsére), de másolni már nem tudok. Így aztán kicsit befuccsoltak a ROMolgatások, amíg ezek a b*zik nem küldenek új alkatrészt
- Tegnap még sikerült kipróbálnom a Beta MIUI v5-öt, egész jó, de nagyon bugos még, sok benne a kínai szöveg, nem jön fel a billentyűzet, néha beragad a kijelző, és a hwcomposer gondokkal küzd. De bétának jó, sajnos nem az én kernelem használja. (Pedig az frissítve van.. )Most ennyi, amint van új fejlemény, jövök. Egyelőre most maradtam Ice Cream Vivo-n, ilyen USB-vel a legtakarékosabb ROMot használom, nem kockáztatok.
Ja, és szerintem én hagyom el a csoportot utoljára, az összes pénzemet el kellett költenem, úgyhogy egy ideig marad az IncS, nem baj, úgyis csípem a fajtáját.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
zezoka
őstag
CM10-ben a lezárási képernyőn reggel még frissült az időjárás, de azóta meg nem akar. Már töröltem minden naptárral kapcsolatos cache-t és csináltam kényszerített leállítást is és mindegyik után rebootoltam is, de semmi.
Annyit értem el, hogy az eddigi 10 órája beragadt fokok helyett immáron csak kérdőjel van, hiába érintgetem a frissüléshez!
Mit kéne csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz szezso15 #4320 üzenetére
Jéé, közben most nézem, szerkesztettél is!
Őőőő, igen! Én X-eltem be, hogy egyéni hely használata, és alá aktiválódó mezőbe beírtam a várost. Így működött hónapokig, egészen tegnap reggelig!
Szerk.1.: Most kitöröltem a várost, és kivettem a pipát, ami által átíródott a város helyén (beszürkülve), hogy Helymeghatározás. De így sem megy (itt most csak HSDPA van, nincis Wifi)...
Szerk.2.: Visszaraktam Egyénibe, és beírtam olyan várost, amket ismernie kéne, de nem talál semmit. Budapest, London, Berlin, országneveket is utánna írva, mindig egy a válasz a hely ellenőrzés után: Nem található hely információ!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
az is érdekes, hogy írja pár ember Nik project x topikjában , hogy milyen gyors a rom, hát én feltoltam a 1,2GHz-re a max frekit de még úgy is döcögött! nem értem ezeket az embereket, ma már a JB romok a leggyorsabbak, eltekintve az apró bugoktól!
-
csokie
csendes tag
Srácok, van a lacoste ROM-okban olyan funkció, hogy mikor felnyitod a lezárt képernyőt, akkor bal oldalt a kamera fölül a google, jobbra meg a kinyitás funkció érhető el. Nos, én már 2 jelly bean romnál is próbálkoztam testre szabni, esélytelenül. Van akinek sikerült, és ha igen, hogyan?
-
zezoka
őstag
Képernyőzár menüpontban simán át lehet állítani! Képernyőzár hivatkozások, v valami ilyesmi.
Időjárás jelzőkém viszont továbbra sem működik a lezáró képen (manuálisan beadva sem talál helyet, meg automatán sem, se gps, wlan, 3g -vel sem)... Pedig a romot is újraraktam már...
CWM-ben backup, felraktam a nyers új romot, de úgy sem volt, úgyh most visszament a CWM-ben a Restore, és semmit sem kellett állítanom!
-
zezoka
őstag
Időjárásra:
Keresgettem neten megint, de csak annyit találtam, hogy egy 2012.őszi hsz-ben egyik külföldi LG fórumon panaszkodtak a gyári YahooWeather-re európai userek, hogy mióta átálltak téli időszámításra, azóta nem műxik... Átállították másik, egyel nagyobb időzónára, és úgy működött.
Most visszagondolva kb nekem is pontosan azóta nem működik, mióta óraállítás volt. Én azonban hiába állítom Gmt 1-2-3 közül akármelyikre, mindegyiknél hiba van. Remélem egyszer csak beállítják.
-
csokie
csendes tag
Még egy kérdés: hány gigabájtos memória kártyát fogad el maximum az IncS? Most szeretnék venni, mert a 8 GB kicsi már. Köszi
-
szezso15
addikt
Miután visszaküldtem a sz@r alkatrészt:
"Tisztelt Zsombor!
Megérkezett a csomag. Az lenne a kérdésem, hogy cserét, vagy a vételár visszaküldését választja?
Amennyiben az utóbbit, akkor kérem adjon egy számlaszámot, és visszautaljuk az Ön részére."Egyre jobb!
*Hajrá Loki!* i15+
-
magicbox
senior tag
Sziasztok! Egy barátomnak Incredible Droid S /2 -je van, 4.1.2-t szeretne rá, és ebben kért segítséget. Most stock 4.0.4 van rajta. Sajnos messze nem találtam olyan támogatást mint a sima S-nél. XDA-n is csak nagyon alpha állapotú romok vannak. Létezik normális cm10 a készülékre? Gondolom az S-hez készült ROM-ok nem jók rá Minden segítséget előre is köszönök!
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
L4mie
veterán
noh megjött szervízből a kicsike. igazi felüdülés visszatérni egy Star2 után (jézus az de szar...nemcsoda hogy a bada bemondta az unalmast)
jack aljaztot cseréltek....mellé bónuszba kaptam egy softresetet....bár arra nem tudom mi szükség volt.
SD kártyára kimentettem az adataim, de sikerült elhagyni....van a HTC nek ilyen cloudos adatmentő szolgáltatása?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz sprinter24 #4344 üzenetére
erzsebet körúthoz vittem ott van egy átvevőpont a blaha meg a wesselényi között.
2.5 hét volt, vittem mindent nekik, garipapírt, számlát nehogy problémázzanak.
De szerintem IMEI elég lett volna, de ki tudja.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz sprinter24 #4347 üzenetére
noh ők azok.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs