- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz kvojnovics #3096 üzenetére
Mindenesetre épp ma írtam le privátban Bugatti-nak, hogy én hogy szoktam csinálni, azt bemásolom, h látsz-e valami eltérést:
Tehát lépésről lépésre, ahogy én szoktam (hangerő fel-le a lépés, power az enter):
-Menstd le az SD-ről, ami kell.
-Reboot Recoverybe
-Mounts and storage menüben a Format sdcard, majd Go back
-Wipe data/factory reset
-Wipe cache partition
-Advanced menüben a Wipe Dalvik cache és Wipe Battery stats, majd Go back
-Ismét be a Mounts and storage menübe, rádugni a kábellel a szg.-re, majd a Mount USB storage-ben a Mount, felmásolod a romot az SD gyökérbe (csak 2-3 megával fog menni), majd telefonon Unmount, lehúzod a kábelről, és Go back, majd megint Go back (főmenüig)
-Ezután már csak az Install zip from sdcard. Kiválasztod, h melyik a zip (más elvielg nem is lesz a kártyán), majd visszakérdez, lemész a YES+Install-ig. Ez felrakja a romot (romfőzőtől függően sima szöveges vagy grafikus felület), majd szól ha végzett.
-Ezután a főmenüben Reboot system now, és újraindul a telefon, és kb 4-8 perc alatt betöltődik a rom, és indul a varázsló, majd belakod a telefont.Így leírva bonyolultnak tűnik (megcsinálva kb 3-4-5 perc másolással együtt), de tulajdonképpen leegyszerűsítve:
-format sd
-memória törlése, "wipolás"
-rom felmásolása
-rom telepítése
-rebootDe mint mondtam, sokan nem formázzák az sd-t, és akkor működő teló alatt rárakják a romot, újraindítják a telót recoverybe, 4 wipe, majd install zip from sd, majd reboot... Csak így maradnak előző romból dolgok a kártyán, amik csak a helyet foglalják.
[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
Köszönöm, hogy ilyen összeszedetten leírtan, de pont ezen része nem gond! Ezer androidos telóm volt, de még egyszer sem jártam így (pont így csináltam mindent, ahogy leírtad)! Valami más nem stimmel!
Szép napot!
Köszönöm!
Most állok neki próbálkozni!
Ui.: megnéztem barátnőm telefonját, pár nap különbséggel egyszerre vettül, az övé unlockolt, s-offos, ugyanazzal a hboot verzióval! Ha az övéről le tudnám menteni a cuccost, az enyémre visszapakolhatnám? Egyébként relockoltam most az enyémet, ha újra ki akarom unlockolni, annak mi a parancs?
Szurkoljatok!
-
zezoka
őstag
válasz kvojnovics #3102 üzenetére
Ja, akkor oké, de ezt sose tudja az ember, kivel áll szemben a "túloldalon", gondoltam hátha! Illetve kár, mert ez lenne az egyszerűbb: ha mondanád, h jaaaaa, ezt meg ezt kihagytam!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz kvojnovics #3104 üzenetére
Az asszem nálam is ottvan! Semmit nem okozott még!
Valaki erre ezt válaszolta guglival rákeresve (hogy így van-e nemtom):
"Ez így jó. Csak ezt jelzi hogy nincs ext partició az SD-n."[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
Siker! Remélem!
ReLockolni kellett a telót, és így sikerült elindítanom a Ruu-s telepítést! Működik! De akkor sem adom fel a szándékom! Custom rom lesz rajta! Addig kezdem előről, míg nem sikerül feltennem!
2 kérdés:
1, ez az utolsó hivatalos ruu wwe: RUU_VIVO_ICS_35_S_HTC_WWE_4.10.405.1_Radio_20.74.30.0833U_3831.18.00.11_M_release_266013_signed
2, olyan módszer/leírás , amivel hboot 2.02.0002-es telót lehettt unlockolni, rootolni, s-offolni és custom romot telepíteni van valamerre? vagy, mit lehet ezzel a hboot-tal kezdeni? Mivel a másik megoldás csak alacsonyabb sorszámú hboot-hoz jó! Jah, és mi ez a Blackrose vagy mi? nem az kell hozzá?
Köszönöm mindenkinek! Tényleg, nagyon-nagyon! Már kezdtem besz**ni!
Szép napot!
Ui.:telefon unlockolva, recovery mindjárt települ, innéttől kérem a segítséget! Semmi extrát nem szeretnék, csak egy alap ICS romot, sense 4-el, amiből kipakolhatom ami nem tetszik és bepakolhatom, amit szeretnék! Köszönöm!
-
brownus
veterán
válasz kvojnovics #3106 üzenetére
Blackrose 2 lehet megoldas lenne... szerintetek?
-
Maxentius
addikt
válasz kvojnovics #3106 üzenetére
Nem igazán van, szerintem marad a hboot downgrade, majd utána a Revolutionary s-off. Érdekes egyébként, hogy a gyári, de rootolt 4.0.4/3.6-hoz is írták, hogy kell a Blackrose, nekem anélkül is felment...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
kvojnovics
tag
Még próbálkozom továbbra is! Azt hiszem találtam megoldást, de egy részen nem igazán értem, mit is akar mondani, mit csináljak!
Szerintetek ez alapján:
Szép napot!
-
xrvman
őstag
válasz batorpeti #3026 üzenetére
Köszi, de azért, de kár hogy kivették a gyorsból továbbra is és a wifit sem tudom immár egy kattintással kikapcsolni. Sajnos Az energiaellátást kell használni :S
Másra itt a leírás, megtaláltam neked
Beállítás, nyelvek és billentyűzet, touch input, szövegbevitel, és ott rezgés beíráskor jelölőnégyzetnél pipa ki. -
hege1989
tag
Sziasztok!
Gyári ICS ROM-ot használok. Régebben is előfordult, hogy nem volt térerő itt-ott. Manapság is előfordul ez. ICS-ben már jön figyelmeztetés a szolgáltatás megszűntéről. Ha újra regisztrálom a telefont a hálózatban már lesz is jel holott a telefon pozíciója változatlan. Veletek szokott ilyen előfordulni?
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
zezoka
őstag
válasz hege1989 #3113 üzenetére
Mióta először frissítettem Radio verziót, azóta velem nem volt ilyen, előtte ingadozós térerő volt nekem is, sokszor meg olyan helyen nem volt térerő, ahol előző telefonjaimmal meg volt! De jó ideje nincs vele problémám, pedig azóta már vagy 3x cseréltem, frissítettem radiot! Mostani is jó (amit az ICShez ajánlanak).
Neked melyik van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
hege1989
tag
Maxentius: Az OS értesít ha nincs elérhető szolgáltatás(EDGE, GSM) és ha rábökök kereshetek szolgáltatót és újra regisztrálhatom a telót. Egyébként Telenoros vagyok én is.
zezoka: A gyári ICS romot használom. Így is frissíthetem a radiot? Hogy tudom megnézni, hogy milyen van rajta?
-
zezoka
őstag
válasz hege1989 #3117 üzenetére
Ha S-on, akkor nemtudom, ha S-off, akkor elvileg igen, mivel a hboot teszi a frissítést, nem kell recovery. Csak az sd gyökerébe másolt PG32IMG.zip ezen a néven, és ha belépsz hbootba, és van ez a fájlnév az sd gyökérben, akkor megkérdezi, h akarod-e frissíteni.
Beállítások\névjegy\szoftverinformációk\egyéb -> alapsáv verzió
Nekem: 20.72.30.0833U_3831.17.00.24_M
Ez a verzió szerintem jobb, mint a 2012 januári, nekem ez stabilabbnak tűnik térerőügyileg is (néha reccentek a hangok a januári radióval), és wifi ügyileg is.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz sprinter24 #3120 üzenetére
Igen, már olvastam, nagyon örülök neki, mert csípem a MIUI-t, csak most visszaszorultam a gyári WWE-re, mert ez az egyetlen ICS amiben minden tökéletesen működik.
*Hajrá Loki!* i15+
-
hege1989
tag
Nekem az eddig is dobálta a régebbi verziókkal is mióta megvan a telefon. Csak az a fura, hogy ha újra regelek a hálózaton akkor varázsütésre újra van térerő ugyanazon a helyen.
Felteheted ha gondolod. Kíváncsi vagyok, hogy nálad milyen.
-
Maxentius
addikt
[link] - röviden különböző Unix-eszközök kis telepítőbe csomagolt verziója főleg korlátolt, beágyazott Linux-rendszerekhez (FreeBSD, Android, stb.). A lényeg, hogy bizonyos root-ot igénylő alkalmazásokhoz ez az eszköz nélkülözhetetlen. Hála az égnek, a Virtuous Vivo telepítője alapból felrakta, nem kellett vele utólag szenvedni.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
zezoka
őstag
Azt írják mindenhol, hogy jobb az új Radio!Szóval nem érdekel, felrakom! Ezenkívül melyik a jobb ROM, kipróbálok valami gyári közelit:
-Virtuous Vivo
-NIK We want ICSMelyik a gyorsabb, stabilabb? Engem nem érdekelnek ilyen Superuser, meg Busybox (amit még mindig nem telejsen vágok, h mi - valami programozás dolog?)
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz szezso15 #3131 üzenetére
Azt láttam, h leírta, de nem lettem tőle okosabb! Wikipedia meg: ha magyarul se értem, akkor angolul???
Gondolkodok egy One X cserén, és beszámítás (amíg még ér "valamit" az Inci) miatt akarnám a gyáribbat rárakni - meg engem is érdekel, mert a One X még egyáltalán nem biztos, meg sokkal nagyobb, meg nem ismerem a "támogatottságát"... Bár ezzel tuti nem lenne gond. Fóruma sokkal népesebb, de ennek hátrányára több a "szemét", értéktelen hsz...
Lehető leggyáribbat akarom rakni rá, akkor inkább a Virtuous? Arra azt írják, h gyors, de pár dolog ki van szedve. NIK nem laggol?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #3134 üzenetére
De pl zseblámpa meg Sound Houd benne van? Mert Teetert (játék) vagy mit kivették, azt láttam írták (nem mintha izgatna, mert még életemben nem játszottam vele, talán mikor megvettem). Tényleg úúúúttra gyors?
Na majd felrakom a nyers romot, azt lefuttatok valami benchmarkot, melyik romnál lesz jobb a vége! Tényleg, számítana?
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz brownus #3137 üzenetére
Készen vagyok elvileg, csak ugyanazokat a változtatásokat eszközöltem, mint Nik a We want ICS-ben, szóval nem látom értelmét feltölteni.
Viszont most adtam még egy esélyt a CM9-nek, de az összes config ugyanazzal a hibával száll el, legyen az hivatalos CM, Ice Cold Sandwich, Playground... Egyszerűen nem értem...
*Hajrá Loki!* i15+
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #3136 üzenetére
Megnéztem a kettőt! Felraktam előbb a Virtuoust, majd a NIK-et! Mindkettő alap, egyikben sincs Tweaks, igazából egy dolog hiányzik, h az aksiban nem írja a %ot. NIKhez lehet rakni Tweakset külön, de rögtön le is vettem, mert csak minden félig átlátszó lett, és nem lehetett állítani. Ott volt aksi %, de csak külön az meg nem tetszik (minimal design - térerő, aksi, óra, azt ennyi). Mindegyikben ugyanazok az appok vannak nagyjából, mindegyik elég alap.
Mindekettővel megcsináltam tök kopaszon (épp csak a varázslót végigfuttatva, de semmibe sem bejelentkezve - kivéve a Play miatt a Google-ba) egy Quadrant és egy Antutu tesztet. Érdekes módon a NIK-nek minden adata jobb lett. Meg nekem jobban be is jön, lehet csak pszichikai, de érzésre is talán kicsit kevésbé laggol!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
HTC Hub nem műxik? Folyteon sikertelen bejelentkezés (vagy télleg nem jó a jelszó)...
-
kvojnovics
tag
Helló Mindenki!
Gondoltam gyorsan bejelentem, hogy sikerült s-offolni! Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Szép napot!
-
szezso15
addikt
Elvileg minden Hboot-on elmegy.
Sajnos a kamera még nem megy rajta, várunk a dev-ekre, mert sajnos driver-hez nem értek...Most töltöm felfele, szerintem egy órán belül fenn van. Ha mégis érdekel, akkor majd a The Incredible ROM-nál lehet megtalálni. Terveim szerint 2-3 naponta fordítok majd új kiadást.
*Hajrá Loki!* i15+
-
sprinter24
aktív tag
válasz kvojnovics #3141 üzenetére
Örülök, hogy sikerült
szezso15: Awesome work! De majd csak akkor próbálom ki a minden megy benne
A Playground kernelét nem tudod használni? Abban megy a kamera és a videófelvétel is azt hiszem! -
szezso15
addikt
válasz sprinter24 #3145 üzenetére
Most következik a próbálkozás.
Egyelőre örültem, hogy lefordult, nem alkottam vele semmit. Gyorsan végignézve a kerneleket, egyikkel sem megy a kamera, de majd próbálkozom. De szerintem driver szinten van probléma.Itt a letöltőlink, aki szeretné, az kipróbálhatja: [link]
Semmit nem csináltam vele, teljesen alap CyanogenMod 9, csak a sebességén dolgoztam egy kicsit, és meglepően jól sikerült! (Azaz meglehetősen gyors) De majd jönnek hozzá a MODok, Tweak-ek, de egyelőre verem a seggem a földhöz, hogy végre kész a build.
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Áhhh.... A HTC megint kiadott 2 frissítést Kínában, de a kernelforrást b@szik kiadni.
Bár az jó jel, hogy az Evo 3D-re már kiadta, ami 1-2 héttel előttünk kapott WWE ICS-t.
*Hajrá Loki!* i15+
-
oli.98
tag
Valaki mérne ezzel a programmal egy tesztet a belső memóriáról? Biztos hallottátok már néhányan, hogy nem kapunk DHD-re ICS-t, csak nem tudjuk, hogy miért, ezért össze szeretnénk hasonlítani a DHD és az Incredible S belső memóriájának sebességét.
Google Nexus 7 3G, moto g
-
szezso15
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest