Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Így készül egy Earfun headset
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
egyetértek. a sw nyitottsága, bővíthetősége páratlan és pont ez a kulcs az ilyen kis nyomi hiányosságokra mint az EQ (ami alapból rotfl). a kamerán kiakadni meg gyerekes és szánalmas. nekem senki ne mondja, hogy egy "üzleti felhasználó" majd aszerint választ / nemválaszt mobiltársat, hogy "az milyen képet lő"... ilyen k*vára nincsen.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
erdoke
titán
Telitalálat, minden böngésző fent van nálam, csak a bugróka nincs. PC-n már eljutottam oda, hogy azt szeretem, aminél nem kell semmit állítgatni és hozzá telepítgetni, hanem felteszed, rámásolod a korábbi verzióból a beállításokat (ha nem frissíthető az új verzióval), és használod fullosan. Jelenleg ilyet számomra csak az Opera nyújt.
PDA-n még szeretek bütykölgetni, viszont nekem MOST kell majd egy készülék, nem pedig "mire több embernek lesz", mire majd lesz iGO, mire lesz majd üzleti program is rá, stb-stb...Kamera használatáról fölösleges vitatkozni, főleg a lassan többséggé váló sokaságot bántani, hogy mennyire igénytelen.
Egyelőre az otthoni variálhatóságban és bővíthetőségben az Android messze elmarad az összes többi elterjedtebb mobil rendszertől, furcsa, hogy pont ezzel próbálsz érvelni. Lehet, hogy másfél év múlva már nem így lesz, de az a biztos, ami most van.
(#383) eami,
Nem érdekel, az OS alapból teszi-e ki, vagy a gyártó valahogy megoldja. Ha megnézel egy WinMo HTC-t vagy Samsungot, ott meg lehet oldani a gyári szoftverrel is. A kérdésem különben is arra irányult, hogy a Hero gyári widgetes felületén működik-e.(#382) Typhoon47,
Te azt sose fogod megtudni, mi alapján választ készüléket egy üzleti felhasználó... Gyerekesezni meg szánalmasozni borzasztó nagy kreativitás szükséges, de neked mégis sikerült.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest