Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
-
naksys
senior tag
válasz Lord Soth #8661 üzenetére
Ha nem garis már a telefonod, tedd fel a rom managert, ebből a programból fel tudod telepíteni a recoveryt. Ez egy kis program amit a telefon bekapcsolásakor tudsz előcsalogatni. Sok nagyon hasznos funkciója van, többek között a romtól függetlenül mountolhatod az sd kártyád usb kapcsolaton keresztül, így lementheted a tartalmát.
Azt nem tudom megmondani, hogy a factory reset soft vagy hard resetet csinál..?
-
qfm
őstag
válasz Lord Soth #8668 üzenetére
Itt egy hasonló gondokkal küzdő ember, mint te: [link]
Arra az esetre, ha nem tudnál angolul, leírom röviden a lényeget, és az én hozzáfűzéseim.
Hiba jelenség ugyanaz mint nálad. (nem megy az usb mount, ez az alapvető gomd) A töltés megindul, ha usb-re dugja a telefont, ezt te emlékeim szerint nem írtad, hogy nálad is így van e, de valószínűsítem, hogy igen, különben egyértelműbb a hiba.
Amiket megpróbált:
másik hero-s usb kábel, különböző számítógépek, factory reset, usb debuging mind a két állapotban való kipróbálása (minden megoldási lehetőség után, javaslom, hogy próbáld ki mind a két verzióban), akkumulátor eltávolítása amíg a telefon az usb-re van kapcsolva (ez valószínűleg bekapcsolva, töltés közben történt) majd visszahelyezése.
Végül nála az oldotta meg, hogy vett egy ilyen hagyományos kábelt:
(USB Cable A - Mini B 5pin apa)
Próbálj végig mindent, amit tudsz, és amit ő kipróbált, a factory reset kivételével. (azt már próbáltad, de próbálhatod azt is, ha gondolod) Az usb debugot is, akkor is, ha factory reset előtt már próbáltad. Azóta volt egy factory reset..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Lord Soth #8668 üzenetére
Szerintem először próbáld meg másik gépnél. Ha neked nincs, akkor barátnál/barátnőnél...
Ha nem megy, akkor próbáld másik ugyanilyen kábellel, ahogy qfm is javasolta.
Ha ezek után sem megy, akkor a telóban van a hiba.
Ha garis vidd vissza;
Ha már nem, akkor root, és uccu neki, a lehetőségeid végtelenek..."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Zirowe
nagyúr
válasz Lord Soth #8684 üzenetére
Pedig érdemes szétnézni ebayen, vettem herohoz szilikon tokot 480ft-ért, 2db fóliát 226ft-ért, stb..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Lord Soth #8686 üzenetére
Alap, hogy tud sdhc-t kezelni 32gb-ig.
Ha nem használod azokat a programokat, sense-es cuccok, akkor nyugodtan töröld őket, de ha megnézed a méretüket, akkor látni fogod, hogy alig foglalnak helyet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
qfm
őstag
válasz Lord Soth #8809 üzenetére
Magyarországon 3500ft a c10 8gb-os samsung 5 év garanciával. A 16os c10 meg 7000ft, szintén 5év garral. Ilyen árak mellett én nem vennék ebayről 3500ft-ért valami garancia nélküli bizonytalan eredetű cuccot, ami ráadásul a magyar posta miatt, vagy ide ér egyszer, vagy nem.
Persze ez én vagyok, mindenki maga dönti el, hogy mi éri meg neki.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz Lord Soth #8811 üzenetére
[link] Én konkrétan a mobilx.hu-ban néztem, de itt találsz olcsóbbat is.
Befejeztem a memóriakártya offolást.
Írok valamit a romról akkor, hogy ne csak off legyen.
A memóriakezelését jobbnak érzem, mint a cronos romokban volt. (pl. böngésző). Akku is bírja még, szóval a merülés sem vészes. Wifit gyorsabban csatolja fel bekapcsolás után, mint a régi cgx. (lehet a későbbi cgx-ek is jobbak voltak már ebben)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest