- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
A gondok:
1. Nem facebook mobil a neve, ez már lejjebb vesz az eladásokból, mert csakis reklámok által juthat el a fülekig, hogy ez facebook-beépített mobil. HTC facebook lenne a legjobb.
2. Az jó kérdés, hogy mennyi pénzt invesztálnak az árának a csökkentésébe, mert azért nem minden facebbokos "rajongó" gazdag.
3. Olyat kell mutatni, amit nem egykönnyü belerakni más telóba.Oppo find 7 astro black
-
Cyberpunk
félisten
Nem értem mi szükség van FB mobilra. Amikor ma már bármelyik okosmobil az.
noxwill: a One az szép.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz sz.gabor11 #3 üzenetére
mert vérmonika ezzel tud dicsekedni a iskolában
-
Ati1979
veterán
Olyan semmilyen...
Meg az ötlet is, hogy facebook mobil kell. Nincs még elég addict. -
törölt tag
FG kockák vinni fogják mint a cukrot. Egy jó árral pedig akár néptelefon is lehet.
-
monti0222w
addikt
válasz callmeakos #48 üzenetére
Nemértem nálad izlés ficam van?
-
gergobox
tag
És najon ez a Facebook Home csak erre a telefonra lesz elérhető, vagy minden Androidra, mert, ha elérhető lesz simán a Play-ből, akkor sok értelme lesz a Fb mobilnak..
-
tjb007
nagyúr
Közben szállingóznak a friss infók, állítólag így fog kinézni: [link]
(#57) gergobox
Ha mindegyik készülékre elérhető lenne, akkor nem lenne semmi értelme az egésznek.
Az már egy másik dolog, hogy a modderek meg fogják oldani azt, hogy bármelyik Androidos eszközre fel lehessen rakni. -
ComptonLA
tag
Fészbuk mobil... Fészbuk wc, fészbuk kuplungtárcsa, fészbuk lóf@sz... fészbuk hányinger.
-
callmeakos
veterán
válasz monti0222w #56 üzenetére
Azért van ízlésficamom, mert nem jön be a One? Ebben az esetben akkor igen. Meg kb. annak a több száz tucat ökörnek, aki már akkor lefújolta a One-t, amikor kiszivárogtak a sajtóképek, csak mint a gyengeelméjű barmok beálltak a sorba, mert azt látták hogy egyre többen azt mondják arra hogy szép. Én köszönöm nem állok be, és felmerem vállalni (már ha egyáltalán fel kell) hogy nekem nem tetszik a One....
All→M8
-
Cyberpunk
félisten
válasz callmeakos #64 üzenetére
Nincs ezzel semmi probléma, csak van aki nem tudja elfogadni, hogy más máshogy gondolkozik, vagy más az ízlése. Szerintem jól néz ki, szerintem a Samsungok gagyik ahogy kinéznek. De ez csak szvsz van így.
Ízlésen vitázni elég nagy hülyeség, de hát vannak akiknek ez nem megy.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
kcsa
veterán
válasz callmeakos #64 üzenetére
Bár hatalmas ívben nem érdekel az egész kérdés, de olyan dologról mondtál most ugye véleményt, amit már fogtál kezedben, és véletlenül sem sajtóképek alapján ítélkezel?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
callmeakos
veterán
Miért kéne ahhoz fognom a kezemben hogy változzon a véleményem? A telefon külalakjáról beszélünk, nem arról mit tud. Nekem maga a külseje nem jön be, és ahhoz hogy eldöntsem tetszik e vagy sem, elég elolvasnom a MAs tesztet, és az ott látott fényképeket. Ha élőben látnám valószínűleg csak annyit gondolnák, megint egy újabb HTC ami nagyobb az én telefonomnál. Semmi több.
Nyugodtan lehet engem savazni, de ahogy Cyberpunk mondta az előbb, az ízlésen vitázni felesleges, ahány ember, annyi féle. A többségnek bejön a One, én a kisebbséghez tartozom. Cserébe viszont nekem sokakkal ellentétben bejön pl. a GalaxyS4, de korántsem nyomható rám a Samsung fan jelző, mert egyre jobban megy az agyamra a koreai recycling módszer....
All→M8
-
bobace
addikt
Jajj de kis randa A tudása mellékes, egyértelmű ki a célcsoport, de azért ilyen design-t mellétenni..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kcsa
veterán
válasz callmeakos #69 üzenetére
Tehát az általad használt eszközöknél teljesen ugyanazt és ugyanúgy látod mint egy fényképen? No way, élőben mindig másképp néz ki, mint egy mesterséges megvilágítással bevilágított, steril környezetben. De ahogy mondtam, hatalmas ívben teszek rá hogy mi tetszik neked vagy sem, úgyhogy kár hisztizni
-
kcsa
veterán
válasz callmeakos #74 üzenetére
Abszolút nem akarlak meggyőzni, nem vagyok én HTC fanboy de a készülékek zöme tényleg másképp néz ki élőben, mint bármilyen fotón, és a legtöbb esetben jobban (szubjektív, személyes véleményem, tapasztalatom).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest