- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Hat nemvalami szep
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
gerilee
aktív tag
"nem lesz dedikált Facebook gomb"
Pedig azzal adhattak volna valami jellegzetességet neki, mert ebben a formában semmi sem különbözteti meg a többi egyenszappantartótól...Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
sz.gabor11
tag
Kérdem én: Minek ez a facebook mobil? Minden telefonon ott van igy is, ettől több hova kell?????????
-
kcsa
veterán
válasz sz.gabor11 #3 üzenetére
Hát ez az !!!44négy!! nemértem!!44!
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Silentfrog
veterán
válasz sz.gabor11 #3 üzenetére
Mivel így könnyebben el tudják adni a kismilliárd függőnek azt amit már nem tudnának könnyen eladni. A sok madár meg megveszi,hisz FB mobil.
-
nagyúr
Ráérő, életunt, kilátástalanul fészbúkfüggő emberek álommobilja!
/Kivénnétek kapálni a sok függőt - ott kapnának aszmatikus rohamot, hogy Niiiiincs fészbúk, meg net!/
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Graphics
Jómunkásember
Jók ezek a photoshop képek amikor csak úgy rá van dobva egy logó... és még a háttér szín is elüt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Peterson_
addikt
Ez aztán kell, mint egy falat kenyér.
Aztán lehet, hogy a piac rácáfol és viszik mint a cukrot.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Zoja™
őstag
Ez az... Fészbúúúk f@szom....
Twitter, IWIW. Forsquare mobil nem lesz? -
atike
nagyúr
Nehéz mit írni ehhez a hírhez. Grat. Ha erre van igény....
Ennyi erővel majd jöhet az alma6 Facebook Edition egy csillióért, hadd vegyék a p*r*sztok...
-
ClioRS
őstag
Eskü azért venném meg, mert számomra normális méretben tud komoly hardvert felmutatni.... Még talán a színesek be is jönnek. Csinálhatnának ilyet Facebook nélkül, vagy a többi gyártó is gondolhatna azokra, akik nem vágynak 4,5 colnál nagyobbra, nemhogy 5-re, de a komoly hardverre igen.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azért egész jó paraméterekkel rendelkezik.
<< Heimdal >>
-
RepeatSector
senior tag
A specifikáció és mérete szerintem jó.
Nem értem minek, külön facebook mobil amikor lehetne(már ha annyira muszáj) fb edition-t csinálni a már meglévő mobilokból szolgáltatóknál ütne, fészbúkos díjcsomagokkal fiataloknak!
Nem hülyeség az fb mobil de így kártyafüggetlenül árulni nem éri meg sem a gyártóknak sem a fészbúknak!
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Bambalazs
senior tag
Specifikáció alapján kiköpött One S...Jah nem, 5 MP kameraMellesleg nincs értelme kiadni ezt a telefont, ha a Facebook Home (launcher) minden telefonra elérhető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Vitán felül: Az integráció a része lesz a rendszereknek itt is. /Lásd BB Z10 centere - elég jó/
Csak azzal nem értek egyet, hogy az emberek a folyamatos lógással elvesztik a realítás érzetüket.Lehet, hogy a cucc valós!
Engem meg k.vára nem érdekel! Mentem főzni!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Zedz
addikt
Eddig csak csöndben figyeltem de most már végképp nem értem miért van sztárolva ennyire a Facebook már évek óta. Persze én is rajta vagyok, de csak kapcsolattartás céljából. Ez viszont, ami manapság folyik már-már beteges. A reklámokban, plakátokon látni, és ez sem az első fb mobil. Istenem mire fel ez a hatalmas rajongás érte?
-
wozzy
tag
Kegyetlen rusnya...
-
danikollar
őstag
válasz RepeatSector #20 üzenetére
Ezt kiválóan fogalmaztad meg. Én annyira becsömörlöttem a facebook-tól, hogy tavaly töröltem is magam onnan.
-
blackydan
senior tag
Hát nem lesz valami földet rengető bejelentés
-
satz18
őstag
Ez úgy kellett, mint egy falat kenyér.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Zedz
addikt
válasz RepeatSector #20 üzenetére
Értem én alapvetően a dolgot, csak nem bírom felfogni. Én és a barátaim megosztunk a másik üzenőfalán 1-1 zenét, érdekesnek tűnő hírt, vagy kitárgyaljuk a csoportban milyen jó volt az xy buli, egy másik csoportban meg csupán szakmai kérdésekről beszélgetek. Gondolom én ez a normális, csak nem tudom minek ennek ekkora hype, külön telefon, facebook hozzáférés már mindenhol. Eddig tényleg jót nevettem a dolgon de már kezd szörnyűvé válni ez az egész. De nem itt kell kitárgyalni a dolgot tudom jól és bocsánat a hatalmas nagy offért.
-
tjb007
nagyúr
Nagy szüksége van erre a világnak......
Amúgy más korábban is szállingóztak a pletykák, állítólag Facebook launcher lesz rajtuk, azaz bekapcsolás után már egyből az fog fogadni. Majd holnap kiderül mi lesz igaz ebből. -
Kovax12
tag
Nekem is ez jutott eszembe. A hardvert tekintve remélhetőleg nem lesz egetrengetően magas az ára, nem 4 mag, meg fullHD, de a RAM mérete csábító és a kijelzőméret is elfogadható. Egy ilyen telót feketében, főzött "antifacebook" rommal még el is tudnék képzelni magamnak.
Nem írom alá!!! :D
-
Oppenheimer
nagyúr
Képeket látva: ewwww
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
batai15
félisten
tudtam mi hiányzik az életemből facebuk mobil.
-
dreamdancer
őstag
A hardver teljesen oké, akár egy kifejezetten jó felső-középkategóriás mobil is lehet.
De ez a FB-izé, max marketingfogásnak jó, annak sem túl acélos, a mai okostelefonok már minden téren rendben vannak, értelmetlen olyan "célszerszámokkal" próbálkozni, mint a régi "sms-mobilok" meg "zenehallgatós mobilok". Szvsz ezt még a FB-addiktok sem veszik be.
Nem a lényeg a fontos.
-
félisten
Erre nagy szüksége van a világnak. Mint egy falat...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ClioRS
őstag
válasz danikollar #17 üzenetére
Pontosan
-
suckall88
tag
Másfél éve nagyon nehezen sikerült magam törölni f@szbúkról. Idejében észrevettem magamon, hogy nem élek, csak üzenőfalat nézek, és írok! Undorító szociális hatása van szerintem.
- 10 %-al csökkenti a vérnyomást!
-
stbtamas
aktív tag
HEz igy eleg gyenge.. foleg 2013-ban egy ilyen ceg kozremukodesevel csinalt telefon.. 5 mp kameraval..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
razzorr
őstag
A világ megérett a pusztulásra...
-
RepeatSector
senior tag
Már rég megérett. Ez így van megírva az idiotizmus eltiporja az ész és a tudásszomj hatalmasságát! Helyette pedig átveszi a helyét egy értelmetlen de vidámabb létforma! (nézz a youtube-ra mennyi ilyen fail válogatás van)
Erre egy jó film az Idiocracy, magyarul a hülyék paradicsoma című film! Ugyanez játszódik le!
[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
callmeakos
veterán
Decsúf.... Még a One-nál is....
All→M8
-
zkosaras
aktív tag
Hihetetlen, hogy ezzel a specifikációval (főleg a kijelzőre gondolok) pont egy facebook mobil jön (???)
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz Stalker 2
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Android szakmai topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest