- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Bp-en XXLGSM, GSMHome, Speedshop
Én az elsőnél vettem. Az árakra kell vigyázni, nem feltétlenül annyi, amennyi a weblapon van. Dobozos, gyári garis készüléknek nem az volt az ára, amennyi ki volt írva.
GSMHome-nál is korrektek. Először ott akartam, meg is lett rendelve, de egy óra múlva szóltak, hogy bocs, nem tudnak szerezni, mert hiány volt akkor.
Speedshop - Drága, de korrekt kiszolgálás és panaszkezelés. Korrekt garancia ügyintézés. Azonban vannak furcsa sztorik róluk.
Amire figyelni kell:
-Valahol nem adják hozzá az sd kártyát, vagy nem a gyárit adják. Ez igazából azért is előfordulhat, mert nem minden régióban forgalmazzák ugyanazokkal a kiegészítőkkel.
-Az előzőből következik, hogy nem mindig az ebbe a régióba szánt készüléket adják. Speedshop sztori volt, hogy nem volt benne magyar nyelv, csak utólag lehetett telepíteni a Morelocale2 app-ot. Nem feltétlenül gond, csak elvárható a magyar nyelv, ha már itthon veszi meg az ember. Valaki eleve angol nyelven használja, mert előfordulnak fordítási hibák.
-Illesztési hibák miatt jól meg kell nézni, hogy mit veszel meg. Bontsd ki, nézd át! -
petipetya
nagyúr
T0MEEE
Szia!
A gsmhome.hu oldalról vettem, ahonnan a sima Desire-t is. Kapható fekete színben (a többiben nem kérdeztem), 85900Ft, összes tartozékkal, 8gb-os sd-vel (igaz ez class2-es, de közben megérkezett a neten rendelt class6-os sd-m), 2 év (csak) magyar garanciával (1. év hardver és szoftver, 2. év csak szoftver), magyar nyelvű menüvel. A megrendelés másnapján már mehettem is érte.tome0001
Tehát ha a "24 Hó EU garancia 85900 Ft"-ot jelölöd be, akkor a fentebb említett garancia vonatkozik rá - 2 év (csak) magyar garanciával (1. év hardver és szoftver, 2. év csak szoftver), mivel rátették a magyar menüt.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest