Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdrianS2K
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap történt egy kis baleset! Szóval a memkártya újrapartícionálását követően a (vagyis én ezután vettem észre, addig működött minden tökéletesen) egyáltalán nem látott semmilyen memóriakártyát, adatkábelt bedugva nem ajánl fel semmit és a bluetooth sem bekapcsolható. Szal ha jól tévedek ez lenne az a bizonyos USB brick? Na most azt már sikerült elérnem, hogy a memóriakártyát lássa, próbáltam végigkövetni az alábbi leírást: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691639 de sajnos a BT még nem működik, és az usb sem. Vagyis a recoveryben adatátvitel módba kapcsolva tudtam rá fájlokat másolni, de bebootolva nem. Megtenné valaki, hogy leírja nekem, hogy az itt leírtakat pontosan hova kell bemásolni, beírni, hogy jó legyen? Addig jutottam, hogy ugye két csatolt fájl letölt, memóriakártyán létrehozva egy flash_image /data data könyvtár, belemásolva a kicsomagolt flash_image fájl, valamint létrehozva egy mtd0.img/data könyvtár abba bemásolva a másik kicsomagolt fájl. Total commanderben a C:android-sdk-windows/tools-ba lépve alól beírtam a két megadott parancsot, egy pillanatra mindkétszer felvillant egy ablak és ennyi. Igaz a CID-et nem tudtam szerkeszteni, mert nem találom az enyémet, mivel a fastbootba belépve és totalcommanderbe beírva az alábbi parancsot :fastboot oem boot , nekem nem azt a logot dobja ki, az ablakban nem jelenik meg, a teló meg csak újraindul! Légyszi segítsetek, hogy mit, hogy, hova, mert akárhogy próbálom, nem sikerül!iPhone X - ios 12.1.4
-
AdrianS2K
csendes tag
válasz kosturica #10648 üzenetére
Köszönöm szépem! Az az igazság, hogy erre már ráakadtam én is tegnap és nem működik valamiért!:-S Memkártya kártyaolvasóba be, főkönyvtárba bemásol az update.zip, telóba vissza, recovery, ott próbáltam úgy, hogy install update.zip, úgy is, hogy magamnak keresem ki a zipet és úgy telepít, a recoveryben kiírja, hogy kész, reboot, de aztán ugyanúgy nem látja se a gép és a bluetooth se működik. Próbáltam a 7.6.1-el, a 7.7-tel... Mitől függhet, hogy nem csinálja meg? MIt frissítsek, vagy cseréljek esetleg?
Köszi előre is!iPhone X - ios 12.1.4
-
AdrianS2K
csendes tag
válasz kosturica #10720 üzenetére
Kb vagy 5 alkalommal biztos! Azt a módszert nem sikerült még normálisan megcsinálni, amit elsőre kérdeztem, abban esetleg tudnál segíteni, hogy mikor mit hogy hova? Mert az annyira nem tiszta! Vagy másik romot próbálni? Gyárit visszatenni? Vagy nem is tudom... Hboot verzió befolyásolhatja? Én anno frissítettem a gyári froyora, szal 0.92-es, ez lehet oka, hogy nem működik az update.zip?
iPhone X - ios 12.1.4
-
AdrianS2K
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest