Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• larryking

senior tag

válasz No-kia #104 üzenetére

Kedves Kollega!

Örülök, hogy fórumozó társaidról azt sem feltételezed, hogy tudják mi az sms, illetve nem értik meg azt, amit kérdezel.
    Gondolkodtam azon, hogy mit válaszoljak erre. Tudod, egy helyes kérdés feltevése sokat segíthet a számodra fontos információ megszerzésében.
    Tehát ha megkérsz egy fórumozó társat, hogy legyen kedves próbálja ki, hogy ez és ez a lehetőség adott ezen készüléken, szerintem sokkal előrébb lennél.
    Gondolom, és mivel ezen oldal keretei között is ténykedsz, nincs tőből amputálva a karod, vagy az ujjaidon nem mutatkoznak a parkinson-kór jelei, így az általad használt levelezőrendszerhez kapcsolható keresőrendszerben, magad is meg tudod keresni.
    De a Palm/HP oldalán is le van írva, igaz külföldiül, hogy az adott készüléken futó operációs rendszer szinkronizációs tulajdonságai, miben merülne ki.
    De a kedvedért beillesztem ide:

http://www.hpwebos.com/us/support/downloads/pre/migration/pop_whatssynchronized.html

Figyelmesen olvasd el, és törődj bele, hogy ennyit tud.
    Hidd el, hogy az emberséges viselkedés és kommunikáció előrébb viszi a világot. Az hogy feltételezzük egy embertársunkról, hogy bár mobil kommunikációs eszközökkel foglalkozó oldalon eszmecserét folytat, de még sem tudja, hogy mi az a rövid szöveges üzenet, több mint sértő, de mint olvasod, neked mégis meg adják a bizalmat.
    Van egy mondás, hogy amilyen a mosdó, olyan a törülköző.
    Kérlek a jövőbeni minél tartalmasabb fórumozás érdekében, hogy tekintsd az ittlévőket egyenrangúnak.

Köszönettel és mély tisztelettel:

Egy talán nem buta fórumozó.

Ui.: És hogy lásd, nem vagyok híve a viszálynak, délután kipróbálom neked, és a fórum hasábjain közlöm az eredmény.

"We'll meet you where the lights are...."

Új hozzászólás Aktív témák