Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m72

    tag

    válasz Vartanus #1657 üzenetére

    A cégnél egy iOS specifikus rendszer használata miatt kötelezően szifonra kellett váltani, így nem én választottam, de ez kapóra jött. Már 4 éve csak Apple asztali gépeket használok, de nem éreztem igazán késztetést arra, hogy szifonom legyen, megvoltam a Blackberry-vel. Miután a BB nem abba az irányba fejlesztet, ami nekem szimpatikus volt, majd később tulajdonképpen meghalt, így lett a Honor a kiválasztott.
    Én tipikusan "buta" felhasználó vagyok. Nem motivál a root és a custom rom. Nem szeretem építgetni a telefonom, egyszerűen csak használom. Ezek fényében az a véleményem, hogy a Honor egy ár érték arányban meg úgy általában is brutálisan jó vas a mindennapi használatra. Viszont az Android egy tákolmány. A legtöbb hibájára van valami alkalmazás ami segít, de önmagában sz@rnak találtam a rendszert. Eddig az volt a véleményem, hogy az a jobb, ha a vashoz fejlesztik a szoftvert, ami most megerősítést nyert. Ilyen a régi BB, az iOS és az OSX. Ezeknél egy csomó mindenben korlátozva vagy, illetve nagyon sok minden egyszerűen nem oldható meg velük. Ha ezt elfogadod, akkor viszont megbízhatóbban (persze még így is sok hibával) működnek. Anno asztali gépen is ezért hagytam fel a Win használatával.
    A saját BT problémám miatt a netet túrva arra jutottam, hogy az androidos telefonok támogatása a vicc kategória, ezen belül a Honor különösen béna. Kár érte............

Új hozzászólás Aktív témák