Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Transzreflektív nélkül felejtős
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
Zugi
aktív tag
Noha nem voltam kibékülve a Bip hibáival, nálam is a transzflektív kijelzője volt a legfontosabb és fő ok amiért szerettem. Sportórát nem is vennék mással, úgyhogy amelyik széria azt elhagyja, az számomra is felejtős.
-
Nekem ez nagyon bejövős, úgyis most akarok valami okosórát. De amiket sok helyen árulnak az X7 X8 ilyesmi, mármint a iwatch másolatok, hát nem túl bizalomgerjesztőek. Mi a véleményetek?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz Lalikiraly #13 üzenetére
Melyikről?
A másolatokról? Semmi jó, egy darab szarral vetekszik az.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
lugoka
csendes tag
válasz GoldhandRent #12 üzenetére
Pontosan.
Nekem még megy. Havonta egyszer töltöm. Max csatlakoztatott órát fogok venni Gshock ban vannak egész jónak tűnők. Amúgy inkább analóg.
-
-
beef
őstag
Egyébként ilyen óráknál miért nem gondolkoznak eink/epapír kijelzőkkel?
Nekem az hasznosabb, hogy bármilyen napsütésben látom a kijelzőt, mint az, hogy a pontos időt másodpercenként 60-szor frissítse. -
-
jbcs
tag
válasz Lalikiraly #18 üzenetére
Volt ilyen már, csak elbukott: Pebble
-
draco31
veterán
Én is 4 éve nyúzom az elsőt, hamarosan esedékes a talán ötödik kijelző visszaragasztás, de még várok a cserével. Akku még így is megy 2 hetet. Hátha csinálnak újra ilyen kijelzős vekkert :)
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Hát én most várom, hogy meglehessen vásárolni. a Médiában is még csak rendelhető és csak a pro. Máshol nem is lehet kapni. Valaki írjon már, ha megtudta szerezni.
-
Kbali
nagyúr
válasz Lalikiraly #21 üzenetére
Már van a Médiában raktáron a Pro verzió pinkben, 32e Ft
-
-
válasz Lalikiraly #23 üzenetére
Közbe meglestem, elvileg van. Mostmár csak a jövő havi fizunál fogom megvenni szerintem, mert közbe keverőpultot vettem
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Lalikiraly #24 üzenetére
Tegnap, amikor néztem, akkor raktári készletre írta, de csak rózsaszín volt belőle.
Én is gondolkodom a BiP leváltásán (ez vagy egy Casio GWB-200). -
-
Kbali
nagyúr
válasz Lalikiraly #24 üzenetére
Lement 29.9-re.
-
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mennyire pontos a pulzus mérője sportoláskor ?
Most Garmin VenuSQ-m van, TFT kijelző, napon tökéletesen lehet látni, de unom már.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
D4rkm4n
őstag
Valakinek van arra vonatkozó információja, hogy a Bip 3 Pro képes-e (magyar) ékezeteket kezelni anélkül, hogy azt én manuálisan fel nem pakolnám rá?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
DonCosta
tag
Az egyes nekem most adta fel 4,5 év után. Hiába töltöm, fél nap után lemerül és folyton veszíti el a kapcsolatot közben is. Most keresgélek, hogy mit érdemes venni. Az elmúlt években nem követtem a piacot és most meglepődtem, hogy visszafele fejlődünk ezen a téren.
-
asbotb
csendes tag
vett azóta ilyet valaki? én most rendeltem a páromnak, Bip 3 Pro-t. A GPS volt benne a lényeg, meg persze, hogy csajos legyen. Valakinek van tapasztalata ezzel a modellel?
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok, a leírások nem egyertelműek a sima Bip 3 esetén, akinek van ilyen közületek, kérem írja meg, hogy lehet-e telefonhívast fogadni, ha a telefon közelben van? (BT-range). A Bip3 pro-val egyertelműen nem lehet a leírások szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen