- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsivevok
csendes tag
Ez így nem igaz: 2005. szeptember 29-én (ez tuti, hisz pont ezen a napon született meg a fiam!) a PGSM megszüntette a nem havidíjas PáratlanSzám szolgáltatást, s amikor valakinek lejárt az egy év a legutóbbi regisztrációhoz képest, automatikusan havonta vonja e gusztustalan ''havidíjat''. Vagy havidíjat fizetsz, vagy lemondod: ez ugye nem az amit a cikk sugall...
Minden szolgáltató azt csinál, amit akar, csak a sajét érdekei érdeklik a tied nem. Nekem ez a bizonyos egy év 2005 okt. 11-én járt le, szóval azóta inkább lemondtam e szolgáltatást.... -
MODERÁTOR
válasz pecsivevok #1 üzenetére
Pedig igaz lehet, mert ha megint úgy akarnák variálni, mint tavaly (ahogy te is írod a másik esetet) megint csak a vihar kavarás lenne...
Így viszont jogilag is oké.
Nézz el a Pannon oldalára -vagy a Nagy Pannon topikba!!!Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2 üzenetére
Rákérdeztem az üzletlátogatónknál a dologra, azt mondta, akinek már meg volt ez a szolgáltatás, azt ''nem bántják'', ez csak azokra vonatkozik, akik újonnn rendelik meg a Díjcsökkentőt.
Xiaomi 13T
-
róland
veterán
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Mint a T, a már lezárt díjcsomagokkal. Volt annak idején pár jó Westeles díjcsomag, amit nem igazán érte meg fenntartani. De a T még mindig tartja a csomagokat, az azt használóknak, csak új előfizetést nem lehet kötni rájuk.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
teló
tag
Nem hiszem, hogy a régen kötött díjcsomagot, egyoldalúan módósítaná a Pannon.
Nekem is évente felajánlotta a BEE csomagról való áttérést, de külön szankciókat nem vezetett be, ha mégis megtartottam. -
MODERÁTOR
-
marcsi.d
csendes tag
válasz pecsivevok #1 üzenetére
Az egyszeri díjas Díjcsökkentő értékesítése megszűnt február 14-től de a szolgáltatással rendelkezők változatlan feltételekkel használhatják. Tarifacsomag váltásnál van zűr.
Marcsi ''Az élet: sánta veréb elől elrúgni a lószart.''
-
MODERÁTOR
Rákérdeztem erre is az üzletlátogatónknál, azt mondta, nincs gond akkor sem, ha megrendelted korábban a Díjcsökkentőt és febr. 14. után váltasz csomagot.
Természetesen, ha lemondod, majd újra megrendeled a szolgáltatást, már a havidíjasat kapcsolják vissza.
(Nem válaszoltál a privát üzenetemre.)Xiaomi 13T
-
marcsi.d
csendes tag
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Persze, de ha pld. Pannon 500 tarifacsomagba vagy és megrendelted hozzá a díjcsökkentőt, de a tarifacsomagot meg akarod tartani, nem tudod külön lemondani ''róla'' a díjcsökkentőt, vagy Pannon 300 vagy Pannon 1000, ez a két lehetőséged marad, és a havidíjas új díjcsökkentő szolgáltatás ha újra akarod. A gáz pedig az, hogy az ügyfél ragaszkodna a Pannon500-hoz, de díjcsökkentő nélkül. Ez bizony nem megy. Ha meg családi csomagot is szeretne az ügyfél, ha épp díjcsökkentős csomagban van minden féleképp tarifacsomagot kell váltania mert ehhez nem rendelhető a CSCS. Ebben a hónapban erre marhán kell vigyázni, mert csak március 31-ig lehet eladni CSCS-t és nem akarok elégedetlen ügyfeleket azért, mert a tarifacsomagváltásról nem világosítottam fel őket, és épp díjcsökkentőjük van, de a számlázási időszak miatt hiába váltanak tarifacsomagot, már nem rendelhetnek CSCS-t.
Az üzletlátogaták sem tudják mindig mindenre a választ.Marcsi ''Az élet: sánta veréb elől elrúgni a lószart.''
-
MODERÁTOR
Én pont azt írtam, ha v.ki tarifacsomagot akar váltani, de a Díjcsökkentőt továbbra is ígénybe szeretné venni, ez esetben nem lesz gondja a válzottatás miatt.
Amiket te írsz, olyan speciális esetek, amik a hír (és a Pannon lépése) szempontjából lényegtelenek.
A Családi csomag/Díjcsökkentő viszonylatról nem kell írj, talán most is folyamatban van egy ügyem, mert az ügyfél állítása szerint félretájékoztatam őt, ő meg ''ingyen'' telefonált a barátnőjével kb. 40000 Ft-ot (azt akarta, fizessem ki)... Lekopogom, mert már hónapok óta nem volt itt...Xiaomi 13T
-
marcsi.d
csendes tag
válasz Viktor0610 #10 üzenetére
Nem értem, hogy miért ne lenne gond, ha egyszeri díj helyett havidíjat kell fizessen.?
Marcsi ''Az élet: sánta veréb elől elrúgni a lószart.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest