- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
bőngető?
kiváncsi vagyok hogy a pengésítés hogyan hat ki az üzemidőre. -
HaKo
aktív tag
A képek alapján jól néz ki. De a billentyűzet nem látszik...remélem nem azt a vékonygombos megoldást választották végül....
-
Ricardo
titán
Nekem is tetszik, Sokkal jobban néz ki mint a ''kémfotókon''.
Élőben leszek rá kíváncsi.
Az üzemidő is érdekel.
De ígéretes
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Pont a billentyűzetről nincsen kép!
-
bobace
addikt
Hát ha nem láttam volna ronda billentyűzetét azt mondanám a 2 kép alapján hogy veszett imba lett.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
macikos
addikt
Fém lesz az előlap? Akkor ez már nem fog recsegni-ropogni
-
legiaap
félisten
Sose voltam SE rajongó,de ez a telefon szép.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
evR
aktív tag
tisztelt szerkesztőség! remélem a jövő7en már jön róla a teszt, mint ahogy az néha lenni szokott!
''...trend a lelke mindennek...''
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hidd el, már jóideje írtunk volna róla, de sajnos a helyzet nem ilyen egyértelmű, ugyanis a mai hivatalos ''bemutatón'' mindössze 2-3 kép látott napvilágot, hivatalosan nincs további infó. Úgyhogy hiába van itt a kezemben a kicsike, a teszttel még várni kell
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
HaKo
aktív tag
Kicsit a w810 is recseg ropog... Viszont az S700 egyáltalán nem ropogott, az nagyon jól össze volt rakva. Jó lenne már ha kiadna a SE egy S700/W900-szerű sokkal vékonyabb, és kisebb, fémből készülő telefont. Na az nálam tuti sikert aratna... Sztem ez ma már nem lenne lehetetlen.
-
AS
félisten
Várhatok mert én ugy tudom a 3gsm kiálitáson lesz belentve teljsen hivatalosan ami pontosan:
február 12-15. én lesz!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Tsumaas
senior tag
Sztem tök szarul néz ki!!! De a 3G jó ötlet volt!! Bennem felmerült az (lehet hogy egy hatalamas baromság) is hogy ha ilyen vékony akkor milyen könnyen törhet?
[Szerkesztve]Hard work beats talent.
-
mrlujoak
veterán
Alo!
Nem kevésbé törik jobban, mint a Moto penge, a Samsung számológép-telefon, meg a többi palacsinta-fon.
De miért kell egyszerre szélsőséges körülményekre gondolni.
Ez egy telefon, kommunikációra teremtve, nem pedig hídépítő alapanyag.
Bár szerintem nézd meg milyen könnyen törik!
Vegyél majd egyet, hívj meg és ha akarod felveszem videóra, hogyan töröd össze a méregdrága tulajdonod...
mrlujoakSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Miért olyan hihetetlen, hogy valakinek ennyitől is hevesebben jár a szíve?
Ha a tiéd nem dobogtatja meg, akkor nem ez lesz a te mobilod, majd valami más.
Gondolj csak az erotikára.
Ott sem kapod az arcodba a széttárt lábú urakat/hölgyeket.
Valami mindig takar valamit, és ebben ez a jó.
Itt az az izgató, hogy milyen a többi.
Nagyjából már sejteni lehet, ez pedig egy frappáns marketing fogás a csábításra!
Szép.
mrlujoakSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mind a gyártó, mind pedig a forrás, akitől származik a telefon megkért, hogy ne. Nem volt hivatalos bemutató, a tudásáról szinte semmit nem lehet tudni (illetve, hehe, már akinek), nem volt megfogdosható modell a CES-en, egyszerűen nyálcsorgatás gyanánt bemutattak két képet. Meg aztán már amúgy is tele volt a net kiszivárgott fotókkal, úgyhogy sok vesztenivalójuk már nem volt.
Egyet elértek: beszélnek a készülékről és mindenki várja az ''igazi'' bemutatót.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
AS
félisten
Jah még nem jöttetek rá hogy Se-nek és Nokiának is az egyik reklámja hogy rossz minőségű képeket kiszivárogtat hogy legyen téma.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
SzGee
aktív tag
na, ha bírja az 5-6 óra dumát + 200-250 óra készenlétet, akkor ez lesz a W810i-m utódja majd...
If you leave me, can I come, too?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Whisky topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest