- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
SZÉP Gratulálok
-
KrAt
veterán
Nagyonjóó Grat hozzá
-
marcee
addikt
Érdekes, de vajon meg is valósítható? Egyrészt a mechanikáját nem tudom elképzelni, másrészt ugye benne van minden mi szem-szájnak ingere elképesztően apró méretben...
\m/
-
Gebriel
veterán
Mitöl luxus telefon
-
pikszel
addikt
A négy led túl közel van az optikához. Ez nagy valószínűséggel elcseszné az ezzel készült képeket. Amúgy szép.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Gebriel
veterán
Ahm...érem.
Szerintem az elegancia az egyik legföbb tulajdonság egy luxus telefonál és persze anyaghasználat.
Pl:Nokia 8800,Vertu,Credo.
Szerintem ez a telefon inkább high-tech mint luxus
De te tudod te készitetted
Egyébbként a mostani telefonod mechanikája nagyon emlékeztett egy gyerekkori játékra.Több falap volt igy össze ''kötve''.
Mikor érem már meg hogy nem csak újságok címlapján láthatom a Credot. Végül is mindegy hogy mikor csak legyen mááá 1 darabom
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Egy videó beszélegetős telefonak szerintem ilyen beállitásokal nagyon eltudnám képzelni.
-
BloodRay
veterán
Gratula! Ez a telefon is nagyon szép lett.
Csak lenne már valaki aki végre megvalósítja őket de gyorsan."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Emosz
tag
Gratulálok Byb,elég régóta figyelem a munkásságod és egyre finomodik a stílusod!
Remélem mihamarabb alkalmazni fog Téged egy komolyabb designer csoport csak ne hagyd,hogy korlátozzanak Szárnyalj
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest