- iPhone topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
-
abes77
csendes tag
Bukósisakkal valaki használja?
Fel és levételkor szinte az összes kiesik a fülemből.
Jó lenne navigációhoz. -
Ady5
csendes tag
Nem tudok sztereo hangok kicsikarni belőle, másnak is van ilyen problémája? Mit lehet kezdeni vele?
Reset megvolt, újra párosítás is, de ennek ellenére mono, bal jobb hangszoró tesztnél mindegyik oldalt hallom a hangot. Javaslat? -
aRm1n
aktív tag
Tegnap vettem egy ilyet, gondoltam, megosztom az eddigi tapasztalataimat:
+ nagyon kényelmes az én fülemnek, nem nyomja a fülkagylómat (akár több óra használat után sem)
+ stabilan ül a fülben, nem mozdul el
+ az árához képest nagyon rendben van a hangminősége, kiegyensúlyozott és életszerű a hangja, vannak mélyek is és némi részletet is fel tud mutatni, zenehallgatásra is teljesen alkalmas
+ az akkuidő korrekt
+ a BT hatótávolsága teljesen jó, érzésre tudja, amit a gyártó ígér
+ minőségi a felépítése, ugyanakkor nagyon könnyű- a gyári illesztékek nagyon gyengék, puhák, nem tartanak túl jól (vagy csak én nem találtam őket kényelmesnek)
- az érintés visszajelzés és a hatás kiváltódása is elég lomha
- a töltőtok bölcsői nem valami ergonomikusak, ugyanis pont fordítva helyezkednek el a tokban a fülhallgatók, mint ahogy fogja az ember, ezért nehéz őket egy mozdulattal kivenni és fülbe tenniEgyelőre nagyjából ennyi, hátha segít valakinek a választásban!
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
Helsing
aktív tag
Nekem van egy 6e-s xiaomi fülesem és borzalmas a zajszűrése. Egy picit zajosabb helyen (forgalom, zúgó ventilátor) a hívott fél nem hall engem.
Ezen kívül a vétel folyamatosan szakadozik ha a teló a zsebemben van és a testem a füles között helyezkedik el. Amúgy 15 méterről is tökéletes a vétel.
A kérdésem az lenne attól akinek van ilyenje, hogy hívásnál a zajszűrés milyen minőségű? Közepes zajnál (pl nem 3-as metró) tisztán ért a másik fél?
Mert nekem ez az igazi bajom a régivel. Csak csendes környezetben használható headsetként. Amúgy a hívott fél jobban hallja a 20 méterre lévő dolgokat mint engem. -
Morph33
tag
Nekem a GT1 plus van és nagyon szépen szól.
A Yuotubeon rengeteg teszt van az összes modelljükről és kiemelkednek a többi hasonló áru mezőnyből hangminőségben.
Nem csak a Haylou került Xiaomi tulajdonba, hanem azóta a másik kategória nagyágyút, a QCY-t is bekebelezték.
-
jUUh
addikt
A GT1 XR-et nyúzom, és nagyon nagyon jó cucc. Hangminőségben nagyon jó, lemeríteni nekem kihívás, gesztusok mennek, a mikrofon nem stúdióminőségű, de telefonbeszélgetéseknél hallanak mindig tisztán, jól hallottak.
Samsung Galaxy S23+
-
-
Balage992
csendes tag
Rendelkezem a készülékkel, tényleg meglepően jó, pláne az árát tekintve. Elégedett vagyok :)
-
d@vee
őstag
A Xiaomi Airdots Basic jó ideje már 2000-2500 forintért megy alin. Ez is kintről jön, az is, így ilyen árral elveri a Xiaomi.
Ja
-
z123456z
őstag
Régen nem arról volt szó ( még a gt1-nél ), hogy a xiaomi almárkája? És a gt1 a redmi air dot tesója, érintő gombbal? Talán keverem, de így rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már bőséges a TWS-választék a 10 ezer forint alatti kategóriában is, felbukkannak ismertebb márkák is adott esetben, most pedig a Xiaomi Basic fülese mellé érkezett egy erős alternatíva.
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest