- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
Vannak olyan hibák amik ROM-tól függetlenül jelen vannak:
- egyszerűen xar a mikrofon a telefonban és a telefonálós hangszóró is. Ezért recsegős a videó rögzítés is pl.
-Ujjlenyomat olvasót sem mondanám közép kategóriának. A telefon antennája úgyszintén gagyi, nagyszüleimnél nincs telefon jel. Régi telefonommal volt jel. Nagyszüleim gombos telefonjainak van jel. Nekem nincs.Ami csak a Miuira jellemző:
-Még rosszabb mikrofon, bár ez Xiaomi.EU-n már javították ezt a hibát, talán csak az 1 éven át töretlen, szinte frissítés nélküli Miui 8.2 stílusjegye volt ez .
-Sim kártya kezelésével valami nem oké. Vagy az hogy van, hogy RR-el meg Mokeeval városomban 4G-van, Miui val meg 3G? . Semmi "amatőr" hiba nincs a háttérben. Gyakran váltogatom a ROM-ot a telefonomon, miui 9-en is megvan ez a hiba. Szóval ha valakinek nincs 4G, ne legyen benne biztos hogy a B20-hibája.
-Állandóan jön elő hogy a SIM kártya nincs aktiválva, egyszer már egy 30 percet eltöltöttem azzal hogy próbáljam eltűntetni, nem jött össze, de aztán rá hagytam, mert gyakorlati problémát nem okoz.
-Néha a telefon fogja magát, és újra indul magától. Fórumon másokat is láttam emiatt panaszkodni, kb. 60%-a tapasztalt ilyesmit.
-Ritkán, de megtörténik hogy nem azt az aplikációt nyitja meg amire rákattintok. Ez sem olyan feltűnő, mert az ember azt hiszi hogy ő kattintott félre, és másodjára már nem hibázik a rendszer.Amiatt hogy leállították a gyártást, sokkal kevesebb prime került forgalomba, és pl. Redmi note 4x-nek minimum 3x annyi felhasználója van (ha nem több), és emiatt custom romokat sem készítenek nekünk annyit :\.
Amúgy nem kell erősködni, hogy "már pedig tökéletes a rendszer". Miui fórumon kicsit olvasgatsz lefelé, többnyire csak elégedetlenséggel találkozol, meg ilyen szavazásokkal, hogy a felhasználók 80%-a találkozott ezzel, vagy azzal a hibával.
Amíg forgalomban volt, nagyon ment ez a készülék.
Amúgy annyira nem vészes a helyzet, csak sokszor azt érzem hogy elcsesztem hogy ezt vettem.
Redmi note 4x minden szempontból erősebb, és annak nem állították le a támogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs