Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
GGGBR
tag
erre kiváncsi vagyok... messze ők tudják legjobb mobilra optimalizált böngészőt prezentálni...
I LOVE THIS GAME
-
HardSanyeee
őstag
"a JavaScript egyszerűbb funkcióinak integrálása is szóba került"
Na ez nem ártana, jelenleg egy sima visszaszámlálót se képes megjeleníteni úgy ahogy kéne Amúgy meg várjuk
-
opera11
tag
Ha tippelni kéne, akkor szerintem holnap már tesztelhetünk
Vicces aláírás helye
-
mrlujoak
veterán
Várjuk sok szeretettel.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Sztbeni
őstag
Remélem jó lesz.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
SEFAN84
aktív tag
Várom nagyon.És remélem Flash-t képes lesz megjeleníteni,mert sok oldalt azért nem tudok mobilon megnézni,mert szinte csak Flash ábrákkal dolgoznak
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Stunts666
őstag
Itt van addig a Beta: [link].
Segítettem kicsit.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Lirion
addikt
Egész pofás lett, csinál magának rendes qwerty billentyűzetet érintős telón, tetszik. Lehet több lapon is böngészni, de sajnos a telefonom nem támogatott, a landscape módban a képernyő jobb oldala (a kép 15-20%-a) kifehéredik és se az oldalak, se az operás ikonok nincsenek meg. Jah meg hiányoznak a 4.2-es gyorsbillentyű kombinációk.
-
MODERÁTOR
válasz Depression #10 üzenetére
Mi az, hogy írhatod be kézzel?
Ismered a copy-paste lehetőséget?A programon még bőven van mit javítani, nem nagyon bírja, ha képernyőnézetet váltok, sőt, most ki is kellett belőle lépnem.
Viszont mindenképp' örvendetes, hogy az Opera Mobile kinézetét elhozzák a Java-képes telefonok szintjére is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Pajoz
őstag
Szerintem így kb 20 perc használat után egész jó lett. Több ablak,szöveg másolás (Newl!!! 1-es gomb)
A gyors gomb kiosztás kicsit változott (könyvjelző #5),de megszokható.Nagyon gyors és takarékos!
Kivi leszek mit javítanak még rajta a hivatalosig?
Szerk: Azért a "Sikeres hozzászólás,...." után még nem továbbít[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #14 üzenetére
Copy/paste lehetőség hol van az opera miniben?
Kipróbáltam: halad a korral, sokkal rosszabb lett: még mindig nincsenek mozgó smiley-k. De most már lapozni sem tudok a bill.-el, görgőre egyáltalán nem reagál, a karakterek ritkúltak (nem lehet off-ot szerkeszteni),...
Látszik, hogy szigorúan érintőképernyősekre lett tervezve, de a pH!-s belépésnél a pipákat annyire a szélére rakja, hogy elő kellett vennem a ceruzát.
Nem is kisérletezek vele tovább, ennyi elég is volt belőle, marad a 4-es.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MODERÁTOR
válasz Depression #16 üzenetére
Én a PDA billentyűzetén tudok Opera Miniben másolni/beilleszteni.
Ahogy más az ezer éves Sharp telefonomon is tudtam...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
kaller1
veterán
válasz Depression #16 üzenetére
Kipróbáltam: halad a korral, sokkal rosszabb lett: még mindig nincsenek mozgó smiley-k.
Ezt a mondatot értelmeznéd?.::> <::.
-
MODERÁTOR
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
Én még előtte elakadok, ugyanis nem tudok szöveget kijelölni.
Kaller1:halad a korral, mert szép és csicsás, de a bill.-en már nem találtam a [ ] gombokat, így nem tudok részleges off-ot írni, és a pH!-s smiley közül is csak a tapsolós jelenik meg. A gyári Opera mobile boldogul velük.
Tehát inkább csak a külcsínyen dolgoztak, nem a tudásán.
Se p1i, hogy mindenki képben legyen.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
sekli
addikt
Jo lenne, ha lenne sima verzio is, nem csak erintos/gyengenlato... Amugy nagyon jo
-
attisx
addikt
válasz Depression #21 üzenetére
"de a bill.-en már nem találtam a [ ] gombokat, így nem tudok részleges off-ot írni"
Erre van megoldás: Settings/ Advanced/ Inline editing / Off. Ilyenkor pl. HSZ írásnál a megszokott módon a telefon szerkesztő ablaka nyílik meg.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Csabee.
nagyúr
Épp ma ajánlották nekem! Este kipróbálom már a béta verziót.. Remélem megnyerő lesz
Üdv: Csabee.
-
Pajoz
őstag
Nyomd meg az 1es gombot.Ha épp linken áll a nyíl/kéz kiírja Open in new tab/Select text.Ha bárhol máshol csak Select text.Ablak:nyomj ok-t állítsd be a kurzort a másolni kívánt szövegrészre.Majd start.Kurzor mozgat fel-le,jobbra-balra,szöveg kijelöl.Eztán Use és kiválasztod mit kívánsz tenni a szöveggel.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Így már érthetőbb,de szerencsésebb lett volna akkor így fogalmazni:
Halad a korral, de nem mindenben lett jobb: még mindig nincsenek mozgó smiley-k.
Szerintem..::> <::.
-
Lirion
addikt
Én lg kp500-n próbáltam, azon a telefon által kirakott virtulis billentyűzet egyáltalán nem működik, így pl. ez a scrollozás is kiesik, a gyorsbillentyűket se tudom használni, a kinetikus görgetés rohadt módon akad és lassú és nem is mindig gördül, ha meg mégis, a kép elmozdul a szöveg szélétől, tehát nem egyenesen gördül, hanem kicsit oldalra is.
Két pozitívum van benne, a beépített virtuális qwerty (ami amúgy szintén bűn lassú) és a tabok megléte. Minden másban jobb az 4.2 egyelőre az LG-n. -
cousin333
addikt
"Tehát inkább csak a külcsínyen dolgoztak, nem a tudásán."
A changelog ismeretében én ezt azért átgondolnám. A '[' és ']' hiánya szerinted mennyire tudás, és mennyire külcsín kérdése? Jelszókezelő, füles böngészés, érintőképernyőkre optimalizálás: ezek nekem nem külcsínnek tűnnek. De a helyzet az, hogy ez egy béta verzió, és nem végleges. Talán nem véletlenül..
Nálam például amint felkéredzkedne a netre kifagy (vagy inkább kiakad).
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Depression
veterán
Úgy látszik a hiba az én készülékemben van. Nekem az 1-es gombon kívűl semmire sem reagál.
Amit még elsőre nem találtam még, az az oldalon belüli keresés. (4-esnél #*) de lehet, hogy ez is a gombok kezelésének a hiánya okozza. Szóval a béta nálam nem nyert. Hátha a véglegesen javítanak.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Pajoz
őstag
válasz Depression #32 üzenetére
Lehetséges,hogy ez még nincs optimalizálva minden készülékre.
A gyors billentyűk ki vannak listázva a Menu/Help/Shortcut-ban.
sekli
Örülök is! Bár,ahogy attisx is írta vannak dolgok amik hiányoznak a 4es után. -
csab2
veterán
Méghogy nincs tudásbeli javulás! Több ablakos böngészés, jelszó menedzselés, kezdőlapok. Most ennyi jutott eszembe 10 perc használat után. Ráadásul szebb lett, jobban görgeti az oldalt. Egyedül a könyvjelzők szinkronízálasa hiányzik, de lehet, hogy a végleges verzióba be fog kerülni.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
<NewL>
addikt
Leszedtem en is. Nagyon guszta,foleg a kezdokepernyo tetszik.
De a brant megeszi a nevemben ezt a kacsacsoroket,nem tudok belepni amikor e nevemet irnam nem hozza be a szimbolumos menut. Remelem hamar gyorsan megjelenik a vegleges verzio,mert nagyon tetszik.(mondjuk holnap?)There's an app for that
-
csab2
veterán
Hogy lehet a kezdő képernyőn a gyorslinkeket szerkeszteni? Újakat el tudok menteni de a meglévőket nem tudom módosítani. Két hibát találtam eddig: 1. két képernyő tájolás (*, #) után mindig hibaüzenettel leáll, 2. könyvjelzők szerkesztésénél ha egy könyvjelzőt bele akarok tenni egy mappaba kilép. Ezeket a hibákat biztosan javítani fogják.
-
attisx
addikt
-
Magnum_
nagyúr
feltetem tegnap és eszméletlenül jó
I humbly and respectfully decline™
-
csab2
veterán
Király, viszont nekem még egyik béta verzió sem volt olyan bugos mint ez. Sokszor kilép vagy nem tölti be az oldalt.
-
<NewL>
addikt
Folyamatosan probalgatom,tesztelem.
valakinek esetleg megy,h kijelol egy szovegreszt es azt szerkeszti? Off,alahuzott...
Nekem mindig az ablak tetejen levo hozzaszolas szerkesztese feliratot jeloli kiThere's an app for that
-
LEFTHORSE1
őstag
Hát ez a beta 5 verzió egy rossz vicc, saját szövegszerkesztője van és nem tudok magyar ékezetes szöveget szerkeszteni, a vessző is valahol a 7 vagy 8 gombnyomásra jön elő, mobilos nézetben nem tudok a jobbra balra gombbal gyorsan görgetni az oldalakon, viszont vannak benne jópofa ötletek
Cseberből vederbe
-
niti
aktív tag
Szuper, hogy meg tudja jegyezni a jelszavakat de a szovegbevitel gaz igy. Nem tudom hasznalni a t9-et, s az irasjeleket eleg kalandos elovarazsolni a smiley-kra meg hiaba bokok, tovabbra sem szurja be oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest