Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Hello. Jó gép valóban, feleségemmel még most is ezt használjuk. Hangszóróra megoldás egy Google play-es equalizer program, a 3-4khz körüli frekvenciákra érzékeny a hangszóró. Azt a sávot lentebb tolva magasabb hangerőt bír. Ha hívás és kihangosítás, valamint navigáció közben is szeretnénk ezt a frekvenciát kiszűrni, ahhoz root + v4afx a megoldás. A p3a érdekesebb lehet, mert azon van jack csatlakozó. Visszajelzések alapján viszont a pixel 2 az amit még viszonylag nyugodt szívvel csap alatt is meg lehet mosni, fölötte szériéban már voltak hozzászólások arról, hogy a telefon rövid vízbe jutás után elázott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
fatal`
titán
-
gabro0
őstag
Én teljesen elégedett vagyok a telóval (XL), bár lehetne gyorsabb, láttam Xperia 1-et Snapi 855-el mit művel. Így a támogatás vége felé ezért beleugrani én sem ajánlanám, de ha nem szempont, simán.
A hangerőgondokat nem ismerem, nekem így is mindig minimumon van, szerintem még teljes hangerőn nem is volt A kijelző kicsit tényleg zavaró, de cserébe jó színei vannak, nem Samsungos túlszaturált izé.
Használ itt valaki custom ROM-ot? Mi az amire a gyári után (miután lejár a támogatás) nyugodt szívvel lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
P2 hangszórót hogy lehetne kitakarítani? már alig hallatszik..
-
sphe
senior tag
válasz eastsider #5257 üzenetére
Nekem a speaker cleaner program is segíteni szokott. Tölts le egyet. Próbáld kombinálni alkohollal. A kefével körkörös mozdulatokkal szedd le a rácsról a piszkot piszkot és ne sajnáld az alkoholt.
Ha ez sem segít, szét kell szedni.
Ha pedig magas hangerőn szólt sokat, akkor csere.Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
válasz eastsider #5259 üzenetére
Szerintem majdnem bárhol foglalkoznak vele. A Google emlékszem feldobott valami Google pixel javítás találatot egy fél éve, őket kéne felhívni. Én usb csatlakozó cserére Újpesten vittem el a környéken egyik legjobb értékelésű random helyre. Valószínűleg egy szétszedés-tisztitás is megoldhatja, ha a hangszóróra van sok piszok rárakódva.
Fontos, hogy szétszedés során hevíteni kell a telefont, általában elmondják hogy ettől a hőtől a kijelző ritkán, de elrepedhet. A szétszedés után már nem lesz vízálló a telefon. Ha csere, az lesz a kérdés, hogy ki (te) fog hozzá alkatrészt berendelni. Ezért előbb próbáld meg minél alaposabban tisztítani és csak végső esetben vágj bele
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
gr8tjoey
aktív tag
Hello,
2 hete használok egy 2XL-t, és az a gondom, hogy -számomra- random dns szervereket használ, ha wifire kapcsolódok. Elsődlegesen vmilyen ipv6 dns-t, másodlagosan 176.xxx valamit amit adguardnak whois-oltam. Ha átállítom staticra, majd vissza dhcp-re az IP beállításokat, akkor felveszi a routert DNS-nek. Az egész úgy derült ki, hogy wifi-n néha 5-10-20mp-ig is gondolkozik mire betölt egy oldalt, letölt egy programot, stb.
Van vmi global beállítás amit nem találtam meg, hogy ezt ne csinálja?Köszi
------((-----))------
-
SkyS1gn
félisten
Valahogy betört tokban a felső üveg rész a hátlapon
lesd find sum on ebay
Komolyan én mar olyan kapcsolatban vagyok a telefonnal ami már több mint telefon, ezt nyúzom amíg meghal, de év végéig tuti
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Tibro5
senior tag
válasz gr8tjoey #5262 üzenetére
vagy állíts be a routereden fix dns szervert vagy a telefonon private dns over tls-t mondjuk innen: https://www.privacytools.io/providers/dns/
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
válasz gr8tjoey #5268 üzenetére
Minden egyes hozzáférési pontnál statikus beállítással tudsz változtatni ezen. Amiket látsz, azok a routerben beállított DNS szerver IP-k. Mobilnetnél meg a szolgáltatóé.
Ha pedig a router IP-t is látod DNS-ként, az pedig azért van, mert így van felkonfigurálva a router, hogy a kliensek felé magát is hirdesse.
[ Szerkesztve ]
-
gr8tjoey
aktív tag
De pont ezt írom, hogy nem..
Egyik router DHCP konfigjában sincs 1 db extra DNS szerver sem saját magán kívül.
Az első esetben 192.168.1.1 a másiknál meg ..0.1 az egyetlen DNS szerver amit a DHCP a klienseknek kioszt. Az összes többi kliens ezt is veszi fel, példának a win10-es gép amiről most írok.------((-----))------
-
-
gr8tjoey
aktív tag
ok, de ránéznél pl a saját telefonodra, hogy milyen DNS szerver beállításokkal megy az otthoni wifi-n? Szerintem a google track-eli a dns lekérdezéseket (is). Nem lehet?
Egyébként ahogy írtam már ha átállítom static-ra, és onnan vissza DHCP-re, akkor csak a router kiosztott DNS-ét veszi fel. Szóval kis noszogatásra megjavul, de ezt minden wifi-s hálózatban megcsinálni minden kapcsolódáskor elég kényelmetlen.------((-----))------
-
gr8tjoey
aktív tag
Kis kutakodás után kiderült más is belefutott már ebbe. A privát DNS-t kell lekapcsolni. Így már minden ok.
Beállítások, Hálózat és Inernet, Speciális, Privát DNS - KI------((-----))------
-
gabro0
őstag
Nektek mi a max futásidőtök? Most hogy kint a júniusi feature drop, muszáj lesz megszakítanom a 48 napot Elég jól muzsikál egyébként, semmi lassulás vagy fagyás ennyi idő után se.
-
fatal`
titán
válasz gr8tjoey #5281 üzenetére
Még nem tudom. Lehet, hogy ez marad, ameddig megvan a telefon. Most is saját, kicsit moddolt Havoc van rajta, lehet, hogy majd csinálok egy 10 alapút.
Egyelőre azért (is) vagyok Pieon, mert:
- Lusta vagyok
- Android 10-re nincs VoLTE mod (legalábbis egyszerűen flashelhető formában)De valószínűleg ugyanúgy Havoc lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Valami fura dolog történt: a magyar nyelvre állított telefonomon elkezdett működni az asszisztens. Igaz angolul, de a szöveges utasítások fele magyar.
Nem tudom pontosan mi történt, tegnap felraktam egy appot (microG), de akkor még nem csinált semmit. Ma meg egyszer azt látom a főgomb is megváltozott.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz gr8tjoey #5284 üzenetére
Az xda fórumán tudsz válogatni custom romok közül, a telepítési leírást mindegyikben megtalálod (egyébként 90%-ban szinte minden telónál ugyanaz). Nekem anno a PixelDust jött be, de ha van kedved és időd kísérletezni, tehetsz egy próbát bármelyikkel.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
gr8tjoey
aktív tag
Köszi, lementem!
Nekem ez a romolás valamiért nagyon keservesen megy csak. Pár telefont megcsináltam leírás alapján, de nem mondanám, hogy értek hozzá, vagy hogy tudtam mit csinálok
Amikor már fent van a TWRP onnan gyerekjáték, de addig a hátamon áll a szőr tőle.------((-----))------
-
gabro0
őstag
válasz gr8tjoey #5288 üzenetére
Nekem a TWRP bugos és nem tudom lesz-e rá valaha javítás és nem is láttam a fejlesztőktől aktivitást a kódtárban
A mintás feloldás csak akkor működik, ha gépről adom ki az adb reboot recovery parancsot, telefonról nem. Ha telóról lépnék be, alapból nem működik az érintés és le is fagy.
-
gabro0
őstag
Nekem nem ér annyit, hogy minden alkalommal kikapcsoljam, aztán vissza. Inkább gép elé ülök és kiadok egy fastboot boot <twrp.img> parancsot és kész is. Igaz ezzel elvesztem a lehetőséget, hogy "on the fly" módosítsak, de rájöttem igazából nincs is rá szükségem.
Ettől eltekintve majdnem tökéletesen működik, a CPU hőmérsékletet Android 10-en legalábbis nem tudja kiolvasni, konstans 0°C-ot ír.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
béta 11... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
SkyS1gn
félisten
Nemtem nem szórakozik a béta? Nem érnek el csak azt írja a phone hogy updating és nem fogadott hívásom van.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
eastsider
nagyúr
Kezd pusztulni a P2-m. Hangszóró kb kuka. Nagyon halk. USB PD sokadik csatlakozásra megy, most a sima töltés sem akar menni elsőre. Kiirja, hogy charging es merül.
Ha rendelek alkatrészeket (hangszóró, töltés vezérlő, usb) van olyan megbízható szerelő akire rá lehet bízni, nem troger ?
P5ig kihúzhatná
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest