Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés.
    A 2016-ban vett Nexus-ka még mindig működik, igaz erősen türelem kérdése. :B
    2016 augusztusában kemény 84k-ért rendeltem.
    2017 májusában lett bootlop-os. Pont pizza futárként dolgoztam este még az utolsó címnél tudtam csörgetni, mire vissza értem az étterembe már csak android felirat és újra indulás.
    Már akkor is volt egy leejtésből származó sérülés, de szerencsére nem problémáztak és kicserélték az alaplapot, akksit, és új töltőt kaptam. Viszont az elő, hátlap és kijelző maradt a régi.
    Akkoriban folyamatos egész napos nyúzások (csörgetések, gps). De manapság is egész napos használat (Google, YouTube, Waze, Fb, Instagram) Igaz mára már sok belassulás, várakozás, Rendszer UI nem válaszol.
    Ezek egyébként abból származnak, hogy a belső memória már elhasználódott? Lassan tud írni-olvasni róla?
    Vagy a biztonsági frissítés 2018. decemberi?
    Vagy, hogy az Android 8.1.0 rajta és a Play mikor frissít egy programot akkor a legújabb most működő Android-ra fejleszti, nem már erre?
    Amikor használat közbe hív valaki nem tudom felvenni, hiába nyomok a fogadásra, abban a pillanatban elszürkül ahogy nyomkodom a fogadás, de nem lehet felvenni aki hív, ilyenkor rá nyomok az oldalsó lezárás gombra, majd újra rá nyomok és akkor engedi a kis kör alakú telefon jellel, hogy felvegyem. Játékok amik anno simán gyorsan futottak az mára kín szenvedés, úgyhogy nem is játszok. :DDD Tölti, tölti, majd elalszik a háttér világítás, tölti, majd a játék nem válaszol, várakozás, sok sok idő után betölti, ilyenkor azért melegszik a hátlap és az akksi szint is esik 1-2%-ot.
    Így, hogy egy 6 éves akksi van benne még erős túlzással, de kibír egy napot. Természetesen ha nem csinálok semmit. Ahogy bekapcsolom út közben a mobilnetet és minden elkezd szinkronizálni esnek az akksi százalékok és ilyenkor jó formán használhatatlan, fehér képernyők, "nem válaszol" kiírások, majd kis idő múlva használható. A kamerás képességeit még mindig szeretem, valamint a Google "szolgáltatásait" stilizált fotók, kollázsokat készít random és felkínál-ja hogy lementhetem amit kreált. Wifi, LTE,BT. eldobálás szerencsére nincs. Sok leejtést megúszott és sose volt rajta tok. :Y
    Nem is volt még szerintem ilyen telefonom ami ennyit kibírt. Max 1-2 évet.
    3330,T610,ST55,3510I,6230i,5800,L90.....
    Kamera alja már karcos, mikrofon lyuk hosszanti repedés.
    Valaki használja még ezt a telefont? :)




    [ Szerkesztve ]

  • wrigley

    csendes tag

    válasz Jamby18 #15351 üzenetére

    Azta, nekem az egyik kedvenc telefonom volt anno én még 75e-t vettem :) Nem semmi, hogy eddig húzta az igát nálad, igazán megszolgálta az árát. Mi az utód ezek után?

  • Skyhigh

    senior tag

    Nálunk elhalálozott az utolsót 603-as gyártási számú is.
    Bekapcsol, de az érintő képernyő nem reagál semmire. Usb egérrel lehet vezérelni, de úgy már nem az igazi :O

    A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...

Új hozzászólás Aktív témák