Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skyhigh

    senior tag

    válasz Kisba #13003 üzenetére

    Srácok Srácok ne már,
    Nem csak sufnicégek árulták itthon a telót, Vip-Tel, Nextel csak hogy példát említsek.
    Igen akár 5000Ft-al drágábbak voltak mint az Expansys, de többször elhangzott az hogy hiába olcsóbba de nem magyar, később ebből gond lehet. Plusz ezeknek van tényleges boltja ahova az ügyfél bemehet és rájuk boríthatja az asztalt és nem túl valószínű hogy eltűnnek egyik napról a másikra.
    Ráadásul amikor 1 éve beindult a Nexus 5x őrület (tudom én is köztük voltam) akkor ezek a cégek napi szinten korrigálták az áraikat hogy ne legyen nagy kilengés a külföldi konkurencia árával szemben. nálam is az volt hogy amikor megrendeltem akkor láttam hogy máshol esett az ára 2K-val kicsit fogtam a fejem de a visszaigazoló emailben kaptam 2K kedvezményt miután jeleztem nekik, hogy lehet megvárnám míg ők is csökkentik és addig visszamondanám a rendelést.

    Költői kérdés hogy most akkor megérte pár ezer forintot spórolni és veszteni egy év garanciát?

    (#13007) katalin888:
    Már nemzetközi szintű és az LG jelezte is hogy javítja a helyi LG szervizekben 1 év után is a hibát, országunkban azzal a feltétellel, hogy ha a készülék EU piacra készült és MO-n lett vásárolva.
    Pár honnappal vagy héttel ezelőtt volt több hozzászólás is ahol gond nélkül volt alaplap csere gariban mert itthon vásárolt EU piacos volt a telefon

    (#13009) gyurkikrisz:
    Igen

    [ Szerkesztve ]

    A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...

Új hozzászólás Aktív témák