Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz atillaahun #14692 üzenetére

    Az irasjeleket hozza lehet rakni ha annyira kell, az a legkevesebb, persze nyilvan a fonokomnek nem ilyen szinvonalon irnek egy emailt. :D Whatsapp meg hasonlo kommunikaciora nekem boven megfelel irasjelek nelkul is, ugyis ertjuk egymast, illetve be is szoktam egy-egy pontot vagy kerdojelet szurni. Vagy leirom betukkel, hogy "kerdojel" es ennyi :). Mivel nagyon sokat vagyok mozgasban, irogatni klasszikus ertelemben nem is tudnek - szoval nalam ez a diktalas a kapcsolattartas elsodleges formaja, eleg fontos es tenyleg jo hatasfokkal mukodik. Ezert sem valtottam tobbek kozott wp-re, mert nalam ez prioritas.

    Ami zavaro, hogy chrome-nal ha diktalok pl egy forumos hozzaszolast, akkor nem lehet a szovegben visszatorolni valamiert, mintha beakadna valami vagy nem is ertem. Pont ma reggel irtam az android alkalmazas topikba. Valaki megnezne legyszi, hogy nala is ez van-e? Nalam nexus 4-en chrome-mal ugyanez volt, szoval nem n5 hiba szerintem, inkabb chrome.

    Most pl. a telefonrol irok mert lusta voltam bekapcsolni a gepet, de kenyelmesebb a diktalas (csak ugye a fenti problema miatt forumos hsz-okhoz nem annyira megfelelo).

Új hozzászólás Aktív témák